Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hej 🙂
My dziś byłyśmy na kontroli. Tosiula wciąż ma jakieś delikatne zmiany na oskrzelach 😞 Że też się musiało takie cholerstwo przypałętać... 😞 W każdym razie już bez antybiotyku, same syropki i za tydzień znowu do kontroli...
Chciałam kupić już mundurek Karolowi ale nie udało mi się 🤔 Mam tylko spodnie i sweter. Jeszcze muszę dokupić koszulki polo, koszulę i dres 🤢 Masakra ile nas to pójście do szkoły wyniesie 😎 Bałam się, że młody będzie wymyślał z plecakiem ale okazało się, ze zupełnie mu wisi jaki będzie miał 😁 To dobrze, kupię taki jaki sama uznam za dobry 😜 Aha! I oczywiście wciąż nie mamy książek, zeszytów itp. 🤢 W przyszłym tygodniu muszę się zebrać w sobie i ruszyć na poszukiwania, żeby nie zostało mi to wszystko na ostatnią chwilę...

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
uff zasnął mój diabełek
dobrze, że mam zrobiony obiad (spaghetti z wczoraj 😜)
zjemy i jedziemy po farby do sklepu

ciągle myślę co by tu jeszcze trzeba spakować na wyjazd
ja nie lubię się pakować bo zawsze nie wiem co wziąć i jak już wezmę to zawsze nadmiar 🤪

• Mamusie
Tosik po ostatnich akcjach nocnych pozytywnie mnie zaskoczyła 🙂 Zasnęła koło 21 i spała aż Ją obudziłam po 8 rano 😮 Śmieliśmy się z Kubą, bo jak mogę sobie pospać rano, bo nigdzie nie jadę to robale już po 7 na nogach. Dzisiaj musiałam wyjechać z domu przed 9 to by spali do południa chyba 😁 😁 😁 I Tosiulę i Karola musiałam z łóżka zrywać hehehe

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Kasia napisał(a):
o jacie 🤪 takie wyprawki do szkoły to pochłaniają chyba całą pensję rodziców co?oklask dla ciebie 🙂

wiem jak moja mama kupuje wyprawkę do 2 klasy to płaciła ponad 400zł za mundurek 300 za książki i jeszcze kilka stówek pójdzie na zeszyty plecak itp
dobrze że mam jeszcze trochę czasu 🙂

• Mamusie
Kasia napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
uff zasnął mój diabełek
dobrze, że mam zrobiony obiad (spaghetti z wczoraj 😜)
zjemy i jedziemy po farby do sklepu

ciągle myślę co by tu jeszcze trzeba spakować na wyjazd
ja nie lubię się pakować bo zawsze nie wiem co wziąć i jak już wezmę to zawsze nadmiar 🤪

mam podobnie nabiorę ubrań jak głupia chodzę w tych samych a połowa leży w torbie a milion rzeczy o których zapomniałam kupuje w sklepach 🤢

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Tosik po ostatnich akcjach nocnych pozytywnie mnie zaskoczyła 🙂 Zasnęła koło 21 i spała aż Ją obudziłam po 8 rano 😮 Śmieliśmy się z Kubą, bo jak mogę sobie pospać rano, bo nigdzie nie jadę to robale już po 7 na nogach. Dzisiaj musiałam wyjechać z domu przed 9 to by spali do południa chyba 😁 😁 😁 I Tosiulę i Karola musiałam z łóżka zrywać hehehe
kiedy mój Patryk tak będzie długo spał? wystarczy mi jak tylko raz w nocy będzie wstawał a nie kilka

Kasia napisał(a):
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/6/zdjcie0003rk.jpg/][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/2941/zdjcie0003rk.jpg[/IMG][/URL]

Kasiu mamy chyba podobną zabawkę z LAMAZE 😉

Kasia napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
Kasia napisał(a):

Kasiu mamy chyba podobną zabawkę z LAMAZE 😉

a która to? 😉

Na zdjęciu po prawej duże kolorowe. My mamy takiego psa 😉

HONORATKA napisał(a):
a mojego jeszcze z pracy nie przywiało do domu
miał być o 17 ale pojechał z kolegą samochód oglądać na giełdzie czy gdzieś tam 😠

A mój nadal w pracy 😉 i za godz. dopiero skończy od 4: 20 😮

• Mamusie
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
wesa napisał(a):
No to na mnie czas. dziś pierwszy dzien do pracki, wstałam o 6 i juz obiad zrobiłam hehe. to sie nazywa organizacja. 🙂

Trzymam kciuki kochana 😘

I ja również 😘

hehe dzieki dziewczyny, pierwszy dzien w pracy za mną i już sie nie moge doczekac jutrzejszego, super wrócić, troche odżyje mędzy ludzmi. jak wróciłam o 15 tak sie moje skarby słodko cieszyły 🙂

• Mamusie
co do przewijaka, używałam chyba tylko miesiąc, mój taki długi i ruchliwy ze mógł uderzyć się główką w ścianę, i też przebieram na łózku, tzn teraz to juz praktycznie w powietrzu, pękły byście ze śmiechu jak byscie widziały jak sie Bartka ubiera, masakra ile sie musze nagimnastykowac. Dosłownie czasami musze go tyrzymać za nogi do góry i w powietrzu zakładac, inaczej sie nie da. Mój Kochany DUPEK.