Mamusie promyczek1981_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 Hej 🙂 My dziś byłyśmy na kontroli. Tosiula wciąż ma jakieś delikatne zmiany na oskrzelach 😞 Że też się musiało takie cholerstwo przypałętać... 😞 W każdym razie już bez antybiotyku, same syropki i za tydzień znowu do kontroli... Chciałam kupić już mundurek Karolowi ale nie udało mi się 🤔 Mam tylko spodnie i sweter. Jeszcze muszę dokupić koszulki polo, koszulę i dres 🤢 Masakra ile nas to pójście do szkoły wyniesie 😎 Bałam się, że młody będzie wymyślał z plecakiem ale okazało się, ze zupełnie mu wisi jaki będzie miał 😁 To dobrze, kupię taki jaki sama uznam za dobry 😜 Aha! I oczywiście wciąż nie mamy książek, zeszytów itp. 🤢 W przyszłym tygodniu muszę się zebrać w sobie i ruszyć na poszukiwania, żeby nie zostało mi to wszystko na ostatnią chwilę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kasia_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 o jacie 🤪 takie wyprawki do szkoły to pochłaniają chyba całą pensję rodziców co?oklask dla ciebie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie HONORATKA_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 uff zasnął mój diabełek dobrze, że mam zrobiony obiad (spaghetti z wczoraj 😜) zjemy i jedziemy po farby do sklepu ciągle myślę co by tu jeszcze trzeba spakować na wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kasia_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 HONORATKA napisał(a):uff zasnął mój diabełek dobrze, że mam zrobiony obiad (spaghetti z wczoraj 😜) zjemy i jedziemy po farby do sklepu ciągle myślę co by tu jeszcze trzeba spakować na wyjazd ja nie lubię się pakować bo zawsze nie wiem co wziąć i jak już wezmę to zawsze nadmiar 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie HONORATKA_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 Kasia napisał(a):o jacie 🤪 takie wyprawki do szkoły to pochłaniają chyba całą pensję rodziców co?oklask dla ciebie 🙂 wiem jak moja mama kupuje wyprawkę do 2 klasy to płaciła ponad 400zł za mundurek 300 za książki i jeszcze kilka stówek pójdzie na zeszyty plecak itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie promyczek1981_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 Tosik po ostatnich akcjach nocnych pozytywnie mnie zaskoczyła 🙂 Zasnęła koło 21 i spała aż Ją obudziłam po 8 rano 😮 Śmieliśmy się z Kubą, bo jak mogę sobie pospać rano, bo nigdzie nie jadę to robale już po 7 na nogach. Dzisiaj musiałam wyjechać z domu przed 9 to by spali do południa chyba 😁 😁 😁 I Tosiulę i Karola musiałam z łóżka zrywać hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kasia_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 HONORATKA napisał(a):Kasia napisał(a):o jacie 🤪 takie wyprawki do szkoły to pochłaniają chyba całą pensję rodziców co?oklask dla ciebie 🙂 wiem jak moja mama kupuje wyprawkę do 2 klasy to płaciła ponad 400zł za mundurek 300 za książki i jeszcze kilka stówek pójdzie na zeszyty plecak itp dobrze że mam jeszcze trochę czasu 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie HONORATKA_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 Kasia napisał(a):HONORATKA napisał(a):uff zasnął mój diabełek dobrze, że mam zrobiony obiad (spaghetti z wczoraj 😜) zjemy i jedziemy po farby do sklepu ciągle myślę co by tu jeszcze trzeba spakować na wyjazd ja nie lubię się pakować bo zawsze nie wiem co wziąć i jak już wezmę to zawsze nadmiar 🤪 mam podobnie nabiorę ubrań jak głupia chodzę w tych samych a połowa leży w torbie a milion rzeczy o których zapomniałam kupuje w sklepach 🤢 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kasia_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 promyczek1981 napisał(a):Tosik po ostatnich akcjach nocnych pozytywnie mnie zaskoczyła 🙂 Zasnęła koło 21 i spała aż Ją obudziłam po 8 rano 😮 Śmieliśmy się z Kubą, bo jak mogę sobie pospać rano, bo nigdzie nie jadę to robale już po 7 na nogach. Dzisiaj musiałam wyjechać z domu przed 9 to by spali do południa chyba 😁 😁 😁 I Tosiulę i Karola musiałam z łóżka zrywać hehehekiedy mój Patryk tak będzie długo spał? wystarczy mi jak tylko raz w nocy będzie wstawał a nie kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie promyczek1981_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 Kasia napisał(a):o jacie 🤪 takie wyprawki do szkoły to pochłaniają chyba całą pensję rodziców co?oklask dla ciebie 🙂 Oj to prawda 😉 Chociaż na chwilę obecną jeszcze nie wiem ile mnie to wyniesie 😉 Cały czas się łudzę, ze nie będzie tak źle 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie promyczek1981_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 😠 Młoda teraz nadrabia nocne zaległości 😠 Robi wszystko żeby skomplikować mamie ten piękny deszczowy dzień 😜 No nic... Może uda mi się zajrzeć później... 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 hej ja niedawno posprztalam sobie zjedlisy juz obiad i idziemy na dwor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kasia_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/6/zdjcie0003rk.jpg/][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/2941/zdjcie0003rk.jpg[/IMG][/URL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 Kasia napisał(a):[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/6/zdjcie0003rk.jpg/][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/2941/zdjcie0003rk.jpg[/IMG][/URL] Kasiu mamy chyba podobną zabawkę z LAMAZE 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kasia_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 a tak sobie skacze na skoczku 🙂 [URL=http://tinypic.com/r/2hg6yph/7]View My Video[/URL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kasia_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 SmoczaMama napisał(a):Kasia napisał(a): Kasiu mamy chyba podobną zabawkę z LAMAZE 😉 a która to? 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 Kasia napisał(a):SmoczaMama napisał(a):Kasia napisał(a): Kasiu mamy chyba podobną zabawkę z LAMAZE 😉 a która to? 😉 Na zdjęciu po prawej duże kolorowe. My mamy takiego psa 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kasia_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 SmoczaMama napisał(a):Kasia napisał(a):SmoczaMama napisał(a):Kasia napisał(a): Kasiu mamy chyba podobną zabawkę z LAMAZE 😉 a która to? 😉 Na zdjęciu po prawej duże kolorowe. My mamy takiego psa 😉 rzeczywiście 🙂mamy takiego psa 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 I jak Patryczek bawi się nim?? Bartek to szaleje za tym psem i nie wyobraża sobie jazdy bez niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie HONORATKA_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 a mojego jeszcze z pracy nie przywiało do domu miał być o 17 ale pojechał z kolegą samochód oglądać na giełdzie czy gdzieś tam 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 HONORATKA napisał(a):a mojego jeszcze z pracy nie przywiało do domu miał być o 17 ale pojechał z kolegą samochód oglądać na giełdzie czy gdzieś tam 😠 A mój nadal w pracy 😉 i za godz. dopiero skończy od 4: 20 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie wesa_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):Blue napisał(a):wesa napisał(a):No to na mnie czas. dziś pierwszy dzien do pracki, wstałam o 6 i juz obiad zrobiłam hehe. to sie nazywa organizacja. 🙂 Trzymam kciuki kochana 😘 I ja również 😘 hehe dzieki dziewczyny, pierwszy dzien w pracy za mną i już sie nie moge doczekac jutrzejszego, super wrócić, troche odżyje mędzy ludzmi. jak wróciłam o 15 tak sie moje skarby słodko cieszyły 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie wesa_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 co do przewijaka, używałam chyba tylko miesiąc, mój taki długi i ruchliwy ze mógł uderzyć się główką w ścianę, i też przebieram na łózku, tzn teraz to juz praktycznie w powietrzu, pękły byście ze śmiechu jak byscie widziały jak sie Bartka ubiera, masakra ile sie musze nagimnastykowac. Dosłownie czasami musze go tyrzymać za nogi do góry i w powietrzu zakładac, inaczej sie nie da. Mój Kochany DUPEK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 o to super fajnie ze jestes zadowolona to jest wazne sle oklaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie wesa_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 Ja mai zawsze miałam szlik, takie golfy mi sie nie podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 Dalej Strona 340 z 1029 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Przedszkole Warszawa | Forum o ciąży Przez Opalinka88 · Napisano 29 Sierpnia 2025 To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania. Przedszkole Warszawa | Forum o ciąży Przez Cemar · Napisano 4 Sierpnia 2025 Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!). Wada CCAM | Forum o ciąży Przez paulina93 · Napisano 12 Lipca 2025 Hej, jak sie potoczyły Twoje losy? Niestety mnie spotkało to samo :( Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna Forum dla mam - dzieci z rocznika 2008 - 2021 Mamusie 2011 Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam
Gość Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 Kasia napisał(a):SmoczaMama napisał(a):Kasia napisał(a): Kasiu mamy chyba podobną zabawkę z LAMAZE 😉 a która to? 😉 Na zdjęciu po prawej duże kolorowe. My mamy takiego psa 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kasia_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 SmoczaMama napisał(a):Kasia napisał(a):SmoczaMama napisał(a):Kasia napisał(a): Kasiu mamy chyba podobną zabawkę z LAMAZE 😉 a która to? 😉 Na zdjęciu po prawej duże kolorowe. My mamy takiego psa 😉 rzeczywiście 🙂mamy takiego psa 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 I jak Patryczek bawi się nim?? Bartek to szaleje za tym psem i nie wyobraża sobie jazdy bez niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie HONORATKA_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 a mojego jeszcze z pracy nie przywiało do domu miał być o 17 ale pojechał z kolegą samochód oglądać na giełdzie czy gdzieś tam 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 HONORATKA napisał(a):a mojego jeszcze z pracy nie przywiało do domu miał być o 17 ale pojechał z kolegą samochód oglądać na giełdzie czy gdzieś tam 😠 A mój nadal w pracy 😉 i za godz. dopiero skończy od 4: 20 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie wesa_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):Blue napisał(a):wesa napisał(a):No to na mnie czas. dziś pierwszy dzien do pracki, wstałam o 6 i juz obiad zrobiłam hehe. to sie nazywa organizacja. 🙂 Trzymam kciuki kochana 😘 I ja również 😘 hehe dzieki dziewczyny, pierwszy dzien w pracy za mną i już sie nie moge doczekac jutrzejszego, super wrócić, troche odżyje mędzy ludzmi. jak wróciłam o 15 tak sie moje skarby słodko cieszyły 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie wesa_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 co do przewijaka, używałam chyba tylko miesiąc, mój taki długi i ruchliwy ze mógł uderzyć się główką w ścianę, i też przebieram na łózku, tzn teraz to juz praktycznie w powietrzu, pękły byście ze śmiechu jak byscie widziały jak sie Bartka ubiera, masakra ile sie musze nagimnastykowac. Dosłownie czasami musze go tyrzymać za nogi do góry i w powietrzu zakładac, inaczej sie nie da. Mój Kochany DUPEK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 o to super fajnie ze jestes zadowolona to jest wazne sle oklaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie wesa_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 Ja mai zawsze miałam szlik, takie golfy mi sie nie podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 Dalej Strona 340 z 1029 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mamusie Kasia_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 SmoczaMama napisał(a):Kasia napisał(a):SmoczaMama napisał(a):Kasia napisał(a): Kasiu mamy chyba podobną zabawkę z LAMAZE 😉 a która to? 😉 Na zdjęciu po prawej duże kolorowe. My mamy takiego psa 😉 rzeczywiście 🙂mamy takiego psa 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 I jak Patryczek bawi się nim?? Bartek to szaleje za tym psem i nie wyobraża sobie jazdy bez niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie HONORATKA_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 a mojego jeszcze z pracy nie przywiało do domu miał być o 17 ale pojechał z kolegą samochód oglądać na giełdzie czy gdzieś tam 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 HONORATKA napisał(a):a mojego jeszcze z pracy nie przywiało do domu miał być o 17 ale pojechał z kolegą samochód oglądać na giełdzie czy gdzieś tam 😠 A mój nadal w pracy 😉 i za godz. dopiero skończy od 4: 20 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie wesa_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):Blue napisał(a):wesa napisał(a):No to na mnie czas. dziś pierwszy dzien do pracki, wstałam o 6 i juz obiad zrobiłam hehe. to sie nazywa organizacja. 🙂 Trzymam kciuki kochana 😘 I ja również 😘 hehe dzieki dziewczyny, pierwszy dzien w pracy za mną i już sie nie moge doczekac jutrzejszego, super wrócić, troche odżyje mędzy ludzmi. jak wróciłam o 15 tak sie moje skarby słodko cieszyły 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie wesa_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 co do przewijaka, używałam chyba tylko miesiąc, mój taki długi i ruchliwy ze mógł uderzyć się główką w ścianę, i też przebieram na łózku, tzn teraz to juz praktycznie w powietrzu, pękły byście ze śmiechu jak byscie widziały jak sie Bartka ubiera, masakra ile sie musze nagimnastykowac. Dosłownie czasami musze go tyrzymać za nogi do góry i w powietrzu zakładac, inaczej sie nie da. Mój Kochany DUPEK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 o to super fajnie ze jestes zadowolona to jest wazne sle oklaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie wesa_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 Ja mai zawsze miałam szlik, takie golfy mi sie nie podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 Dalej Strona 340 z 1029 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Gość Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 I jak Patryczek bawi się nim?? Bartek to szaleje za tym psem i nie wyobraża sobie jazdy bez niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie HONORATKA_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 a mojego jeszcze z pracy nie przywiało do domu miał być o 17 ale pojechał z kolegą samochód oglądać na giełdzie czy gdzieś tam 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 HONORATKA napisał(a):a mojego jeszcze z pracy nie przywiało do domu miał być o 17 ale pojechał z kolegą samochód oglądać na giełdzie czy gdzieś tam 😠 A mój nadal w pracy 😉 i za godz. dopiero skończy od 4: 20 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie wesa_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):Blue napisał(a):wesa napisał(a):No to na mnie czas. dziś pierwszy dzien do pracki, wstałam o 6 i juz obiad zrobiłam hehe. to sie nazywa organizacja. 🙂 Trzymam kciuki kochana 😘 I ja również 😘 hehe dzieki dziewczyny, pierwszy dzien w pracy za mną i już sie nie moge doczekac jutrzejszego, super wrócić, troche odżyje mędzy ludzmi. jak wróciłam o 15 tak sie moje skarby słodko cieszyły 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie wesa_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 co do przewijaka, używałam chyba tylko miesiąc, mój taki długi i ruchliwy ze mógł uderzyć się główką w ścianę, i też przebieram na łózku, tzn teraz to juz praktycznie w powietrzu, pękły byście ze śmiechu jak byscie widziały jak sie Bartka ubiera, masakra ile sie musze nagimnastykowac. Dosłownie czasami musze go tyrzymać za nogi do góry i w powietrzu zakładac, inaczej sie nie da. Mój Kochany DUPEK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 o to super fajnie ze jestes zadowolona to jest wazne sle oklaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie wesa_m Napisano 3 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 3 Sierpnia 2011 Ja mai zawsze miałam szlik, takie golfy mi sie nie podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi