Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
A do nas mają dzisiaj z serwisu przyjechać 😉 do lodówki 😉 będziemy mieli nowe wentylowane półki i nowy termostat 😉

a mi tam np dalej pralka nie działa 😁 jadę dzisiaj po rzeczy i wypiorę sobie wszystko u mamy skoro i tak siedzę tu do soboty 😜 a w ogóle Twojej babci też pralka się zepsuła bo wczoraj był u niej gościu z serwisu i Rufus go w nogę chciał ugryźć 😁

no wiem że jej się pralka zepsuła 😜 ale już działa chyba 😜 wody jej nie grzała 😜
a to Rufus nie dobry 😜

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
A do nas mają dzisiaj z serwisu przyjechać 😉 do lodówki 😉 będziemy mieli nowe wentylowane półki i nowy termostat 😉

a mi tam np dalej pralka nie działa 😁 jadę dzisiaj po rzeczy i wypiorę sobie wszystko u mamy skoro i tak siedzę tu do soboty 😜 a w ogóle Twojej babci też pralka się zepsuła bo wczoraj był u niej gościu z serwisu i Rufus go w nogę chciał ugryźć 😁

no wiem że jej się pralka zepsuła 😜 ale już działa chyba 😜 wody jej nie grzała 😜
a to Rufus nie dobry 😜

i dobrze bo ja mu kazałam bronić domu jak nas nie będzie 🙂 i patrz jak dobrze się sprawuje 🤪

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
sto lat dla kacperka i ani 🙂

mi dzisiaj maryla pierwszy raz spala od 8:30 do 4:30 🤪 ale bylam szczesliwa. to chyba przez ten basen

no właśnie miałam zapytać jak tam jest na basenie?
na taki normalny publiczny chodzicie?
czy na jakiś specjalny dla dzieci
po prostu wchodzicie czy jest jakiś blok dla maluchów

• Mamusie
Moje pierwsze odpalenie kompa od kilku dni i gdzie w pierwszej kolejności? Do Was
Tak mi strasznie wstyd, że nie zagladałam tu od kilku dni ale nie mogę w ogóle zapanować nad swoim dzieckiem. Już nie daję rady. Za mała jest jeszcze by się zająć np zabawą na dłużej niż kilka chwil a za kumata by się dać odłożyć w kąt i bym mogła zająć czymś innym 😠 Od kilku dni przechodzi sama siebie a od kiedy Adam wrócił do pracy ja nie mogę jej ogarnąć 😞 W dodatku te jej wrzaski, piski, krzyki wywołują we mnie takie nerwy, że mam ochotę ją rozszarpać 😠

Basen jest publiczny, ale dla dzieci jest oddzielony szklana sciana. jest tam cieplej i woda tez ma wyzsza temperature. sami dorosli nie maja tam wstepu, tylko ci z maluchami. poszlismy z nia pierwszy raz w niedziele i tak jej sie spodobalo, ze bylismy wczoraj i planujemy chodzic raz na tydzien albo na dwa tygodnie. mala jest w niebowzieta, a nogami przebiera jak plywak 🤪

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Basen jest publiczny, ale dla dzieci jest oddzielony szklana sciana. jest tam cieplej i woda tez ma wyzsza temperature. sami dorosli nie maja tam wstepu, tylko ci z maluchami. poszlismy z nia pierwszy raz w niedziele i tak jej sie spodobalo, ze bylismy wczoraj i planujemy chodzic raz na tydzien albo na dwa tygodnie. mala jest w niebowzieta, a nogami przebiera jak plywak 🤪

kurde fajny ten basen, aż mi żal dupę ściska że tak powiem, że u nas nie ma takiego fajnego 😠 no ale takie są uroki mieszkania na zadupiu

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Jakby tego wszystkiego było mało to wstała se dziś o 6-tej a co... I padła przed chwilką. Ile mnie z niewyspania i zmęczenia wymęczyła przed te 4 godziny chyba pisać nie muszę 😠

Żebym miała komu oddać ją na jeden dzień 😞 😞 😞

Justyś 3maj się 😘 a jak coś to ją spakuj i wyślij do mnie 🙂 ja mam ostatnio stalowe nerwy 😉

• Mamusie
Justa napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Jakby tego wszystkiego było mało to wstała se dziś o 6-tej a co... I padła przed chwilką. Ile mnie z niewyspania i zmęczenia wymęczyła przed te 4 godziny chyba pisać nie muszę 😠

Justyś 3maj się 😘 a jak coś to ją spakuj i wyślij do mnie 🙂 ja mam ostatnio stalowe nerwy 😉
to ja też oddaje 🤪moja czarownica właśnie je ze mną bułke słodką 🤪i wtedy w miare 5 min na kolanach posiedzi 😠zeby była jasność je mini mini okruszki 😜

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Moje pierwsze odpalenie kompa od kilku dni i gdzie w pierwszej kolejności? Do Was
Tak mi strasznie wstyd, że nie zagladałam tu od kilku dni ale nie mogę w ogóle zapanować nad swoim dzieckiem. Już nie daję rady. Za mała jest jeszcze by się zająć np zabawą na dłużej niż kilka chwil a za kumata by się dać odłożyć w kąt i bym mogła zająć czymś innym 😠 Od kilku dni przechodzi sama siebie a od kiedy Adam wrócił do pracy ja nie mogę jej ogarnąć 😞 W dodatku te jej wrzaski, piski, krzyki wywołują we mnie takie nerwy, że mam ochotę ją rozszarpać 😠
ja mam tak cały czas 😠i już nawet nie mam siły sie wam żalić bo pomyślicie że jakaś ie teges jestem 😜nie potrafie zapanować nad własnym dzieciem 😉 😎

• Mamusie
Asia napisał(a):
Justa napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):

to ja też oddaje 🤪moja czarownica właśnie je ze mną bułke słodką 🤪i wtedy w miare 5 min na kolanach posiedzi 😠zeby była jasność je mini mini okruszki 😜

daj dziewczynie pojeść a nie okruszki 😉 😜
pakować dziewuszki wysyłać 🙂 😉 😜

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
Też chciała bym Darka na basen zabrać no ale niestety u nas basen nie jest najlepszy ;/

na ten do kłodzka musimy się wybrać 😉

no właśnie też tak myślałam, pojedziemy jak będę miała samochód 😜 a nie wiesz czy tam są warunki żeby z maluchami takimi pojechać albo ile kosztuje ?

• Mamusie
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
Też chciała bym Darka na basen zabrać no ale niestety u nas basen nie jest najlepszy ;/

no właśnie też tak myślałam, pojedziemy jak będę miała samochód 😜 a nie wiesz czy tam są warunki żeby z maluchami takimi pojechać albo ile kosztuje ?

właśnie nie wiem czy jest jakiś oddzielny dla Maluchów a kosztuje chyba normalny 12 zł a ulgowy 9 a dzieci do 3 lat za darmo 😉

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):

właśnie nie wiem czy jest jakiś oddzielny dla Maluchów a kosztuje chyba normalny 12 zł a ulgowy 9 a dzieci do 3 lat za darmo 😉

to jedziemy jutro 😁 !!!! tylko, że nie mam papersów basenowych dla Darka 😁

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
Jestem w prawdziwym szoku Darek śpi już 1,5 godziny 🤪 normalnie jak nigdy 😁

wpadaj do słupca to rozłożymy basen ;p

nie chce mi się autobusem jechać, a samochodem moja mama do pracy pojechała więc nie ma jak 😁
później będę na chwilę tylko bo rzeczy do prania zabieram ale to bez Darka 😁

• Mamusie
Justa napisał(a):
Asia napisał(a):
Justa napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):

daj dziewczynie pojeść a nie okruszki 😉 😜
pakować dziewuszki wysyłać 🙂 😉 😜
Poszło. Kurierem 🙃

A poważnie to nie weim co w nią ostatnio wstąpiło 😠 W wózku na spacerze krzyk. W kojcu też. Na leżak nie sadzam bo tak się wychylała do przodu aż wczoraj przechyliła się razem z leżakiem na podłogę. Oczywiście była zapięta pasami 😞 Na rękach się odpycha. Na kolanach źle. Jedynie na stojąco ją satysfakcjonuje ale nogi jej się jeszcze trzęsą. Zwariuję z nią