Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hello 🙂 🙂 🙂 🙂
Weszłam tu dziś z bijącym serduchem myśląc, ze znowu nie będzie mamusiek... A tu taka cudowna niespodzianka!!! 🤪 🤪 🤪 Naprawdę się zestresowałam, że już nie ma naszego forum...
Kasiu cieszę się, że z Patryniem już wszystko ok 🙂 Martwiłam się o dzióbulka 😞 Bidulek taki poobijamy na tych zdjęciach 😞 Dobrze, że tylko na strachu i paru siniakach się skończyło 🙂
Honoratka nie przejmuj się - przywykniesz 😉 Każdy kolejny dzień będzie lepszy, a Ty bardziej zorganizowana 😉
Pisałyście o szczepieniach... W Polsce to na każdym kroku zdzierają 🤢 Tutaj na wyspie Tosiak dostaje za darmo szczepionkę 6w 1, meningokoki, pneumokoki. Są to szczepienia obowiązkowe na stałe wpisane w kalendarz szczepień 😎

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
moja też jeszcze nie ma zębów, ale też co raz mocniej się ślini i dużo marudzi 🤢 wszystko pcha do paszczki, nawet moje nogi (uda, jakby co 😜 😉, gryzie mnie w szyję i w brodę...uwielbiam tą bezzębną walkę 🙂

Tosiak też jak tylko jesteśmy twarzą w twarz namierza mój nos, żeby go obślinić i 'pogryźć'. Dopóki nie ma zębów jest ok 😉 Jak już się w paszulce coś pojawi nie będzie kolorowo hehehe

• Mamusie
A ja zaczynam łapać stresa... Młody w środę zaczyna szkołę 🤢 Mam nadzieję, ze nie będzie mega lamentu 😮 Na szczęście Kuba może Go zawieźć - przy tacie raczej nie będzie robił takich scen... Gdyby zaczął wyć przy mnie to miałabym problemy żeby Go w takim stanie zostawić 😞 Trzymajcie kciuki żeby było ok...

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
moja też jeszcze nie ma zębów, ale też co raz mocniej się ślini i dużo marudzi 🤢 wszystko pcha do paszczki, nawet moje nogi (uda, jakby co 😜 😉, gryzie mnie w szyję i w brodę...uwielbiam tą bezzębną walkę 🙂

Tosiak też jak tylko jesteśmy twarzą w twarz namierza mój nos, żeby go obślinić i 'pogryźć'. Dopóki nie ma zębów jest ok 😉 Jak już się w paszulce coś pojawi nie będzie kolorowo hehehe
he he poczekajcie na ząbki 😜już nie będzie tak kolorowo 😜

• Mamusie
A ja zaczynam łapać stresa... Młody w środę zaczyna szkołę 🤢 Mam nadzieję, ze nie będzie mega lamentu 😮 Na szczęście Kuba może Go zawieźć - przy tacie raczej nie będzie robił takich scen... Gdyby zaczął wyć przy mnie to miałabym problemy żeby Go w takim stanie zostawić 😞 Trzymajcie kciuki żeby było ok...
do szkoły Karolek idzie??to czekaj...on ma 5lat i do pierwszej klasy idzie czy tak jak u nas do ''zerówki''??? 🙂mój Cyprian już trzecia klasa i na dodatek codziennie mają próby bo ich klasa zaczyna rok szkolny 🙃dzisiaj był sam w sumie to pierwszy raz z telefonem na szyi 😁

• Mamusie
jejku o 20 poszłam położyć spać Anastazję i zasnęłam razem z nią a wstałam przed chwilą
w piekarniku miałam sernik i się chyba przypalił ☺️
chętnie poszłabym spać dalej ale mam parę rzeczy do zrobienia
no i zorientowałam się że puściłam pranie bez proszku i płynu do płukania ☺️ wiec muszę wyprać jeszcze raz 🥴

• Mamusie
Asia napisał(a):
do szkoły Karolek idzie??to czekaj...on ma 5lat i do pierwszej klasy idzie czy tak jak u nas do ''zerówki''??? 🙂mój Cyprian już trzecia klasa i na dodatek codziennie mają próby bo ich klasa zaczyna rok szkolny 🙃dzisiaj był sam w sumie to pierwszy raz z telefonem na szyi 😁

Tutaj już 5 latki zaczynają szkołę 😞 Normalnie będzie miał lekcje : angielski, irlandzki 🤢, matematykę, religię i coś, co w Polsce pewnie podchodziło by pod przyrodę z fizyką. Najgorsze jest to, że On od czasu kiedy jest z nami Tosia panicznie boi się zostać bez nas(mnie lub Kuby). Jak był dzień otwarty w szkole i dzieci miały przez 30 min zostać z Panią w klasie to wpadł w taką histerię, ze nie wiedziałam jak Go uspokoić 🤨 Dlatego tak bardzo boję się tego początku roku szkolnego 😞
Twój Cyprian Asiu to już kawał chłopa 😉 Trzecia klasa... Czyli Wy już zaprawieni w boju hehehe

• Mamusie
Asia napisał(a):

Tutaj już 5 latki zaczynają szkołę 😞 Normalnie będzie miał lekcje : angielski, irlandzki 🤢, matematykę, religię i coś, co w Polsce pewnie podchodziło by pod przyrodę z fizyką. Najgorsze jest to, że On od czasu kiedy jest z nami Tosia panicznie boi się zostać bez nas(mnie lub Kuby). Jak był dzień otwarty w szkole i dzieci miały przez 30 min zostać z Panią w klasie to wpadł w taką histerię, ze nie wiedziałam jak Go uspokoić 🤨 Dlatego tak bardzo boję się tego początku roku szkolnego 😞
Twój Cyprian Asiu to już kawał chłopa 😉 Trzecia klasa... Czyli Wy już zaprawieni w boju hehehe
kurcze 5 -latek to szybko bardzo 🤨ale dacie rade 🙂będe trzymała mocnnnoooo kciuki 😘 😘 😘

Nie śpimy d 3.45 jestem padnięta i wykończona. Bartek od wstania ciągle wył a Adam miał to głęboko gdzieś i spał sobie dalej to ja z spaloną ręka z małym musiałam się bawić. A teraz szanowny małżonek wsiadł w samochód i se pojechał 😠 😠

Bartek z racji posiadania 4 kłów gryzie wszystko ostatnio zaatakował z zaskoczenia mój nos i mam siniaka 😞