Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

A zauważyłyście, że chusteczki dady podrożały? jak taka ma być cena zawsze to ja mam to gdzieś to już wolę bambino niveii za 50gr drożej, ale przynajmniej są do wszystkiego, ciekawe kiedy pampersy podrożeją 😉 bo wtedy to zacznę kupować oryginalne pampersa albo innych firm markowych.

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Blue napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
Znalazłam coś dla nas na spotkanie.
http://www.eholiday.pl/noclegi-cn8886.html
Praktycznie środek polski, mają korzystanie z kuchni
łazienka w pokoju
miejsce na ognisko
parking
plac zabaw dla dzieci
pranie
prasowanie wiec chyba byśmy mogły pomyśleć co wy na to??

Jestem za 🙂 daleko bym aż tak nie miała i tanio jest. A kiedy to ma niby być? na wakacje czy ferie czy co?

Blue może wakacje albo kwiecień maj. wolne terminy mają wszystkie oprócz weekendu majowego 🙂 mniej więcej to jest środek polski wiec nawet dziewczyny z krańców będą miały w miarę po równo drogi.

Blue napisał(a):
A zauważyłyście, że chusteczki dady podrożały? jak taka ma być cena zawsze to ja mam to gdzieś to już wolę bambino niveii za 50gr drożej, ale przynajmniej są do wszystkiego, ciekawe kiedy pampersy podrożeją 😉 bo wtedy to zacznę kupować oryginalne pampersa albo innych firm markowych.

Tego jeszcze nie widziałam ale jutro na zakupy wiec zobacze. a ile teraz kosztują i ile te bambino??

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
Blue napisał(a):

Tego jeszcze nie widziałam ale jutro na zakupy wiec zobacze. a ile teraz kosztują i ile te bambino??
właśnie podrożały chusteczki a pampersy nie wiem 😞

Kasia napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
witam
jutro ostatni dzień pracy w starej robocie 🙃
widzę że sporo popisałyście dziś
i czytałam o Włocławku super jestem ZA 😆

najbliżej by miała Kamilka 🙂 ja bym miała jakieś ok 250 km

Ja ok. 150-200km zależy skąd bym jechała 🙂 a Kamila z 50km 😜

W aptece w promocji kupiłam Bambino za 4,99 i są do wszystkiego buzi, tyłka, rąk itd. a te Dady kosztują teraz 4,49 jakoś tak i są tylko do tyłka. Bambino ma o połowę mniej składników.

Kasia napisał(a):
Blue napisał(a):
W aptece w promocji kupiłam Bambino za 4,99 i są do wszystkiego buzi, tyłka, rąk itd. a te Dady kosztują teraz 4,49 jakoś tak i są tylko do tyłka. Bambino ma o połowę mniej składników.
ale chusteczki Dady są lepiej nawilżone 😜

Bo mają więcej chemii 😁

Ja wam mówię, że to wszystko podrożeje, bo się wycwanili, ludzie kupują tego masę to czas podnieść cenę 🙂 mój np. nie zwraca uwagi na ceny i nie wiedział, że podrożała a jak ja poszłam do sklepu to zawsze na wszystko patrzę 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
Blue napisał(a):

Bo mają więcej chemii 😁
a co teraz nie ma chemii 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
Ja wam mówię, że to wszystko podrożeje, bo się wycwanili, ludzie kupują tego masę to czas podnieść cenę 🙂 mój np. nie zwraca uwagi na ceny i nie wiedział, że podrożała a jak ja poszłam do sklepu to zawsze na wszystko patrzę 😉
Biedronka już nie jest taka tania 😞

Kasia napisał(a):
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
Blue napisał(a):

Bo mają więcej chemii 😁

No porównałam skład 🤪 masakrycznie dużo tego ma do chusteczek Niveii, dlatego nie można czyścić nimi buzi. Z jakiegoś powodu to jest zaznaczone i na pewno nie z "widzi mi się" 😁 jak oni tak robią to wolę dopłacić trochę i inne chusteczki w podobnej cenie znaleźć. Paskudy wstrętne.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
Blue napisał(a):

Bo mają więcej chemii 😁

No porównałam skład 🤪 masakrycznie dużo tego ma do chusteczek Niveii, dlatego nie można czyścić nimi buzi. Z jakiegoś powodu to jest zaznaczone i na pewno nie z "widzi mi się" 😁 jak oni tak robią to wolę dopłacić trochę i inne chusteczki w podobnej cenie znaleźć. Paskudy wstrętne.
pewnie że tak 🙂

Kasia napisał(a):
Blue napisał(a):
Biedronka już nie jest taka tania 😞

Dokładnie, jajka ma b. drogie, my tam jajek nie kupujemy już tylko w osiedlowym sklepie, bo jeszcze z 2mieś. tam jajka kosztowały 2,79 a w Biedronce 4 😮 teraz kosztują 3zł ale to zawsze niżej niż 4-5zł. Ona ma wiele produktów, które kiedyś były tanie a teraz są drogie a ludzie kupują z przyzwyczajenia.

• Mamusie
piszę też z emilką i napisała że mała jej trochę choruje nie może wyleczyć jej z anemi,jest już po zastrzykach i ma nadzieję że one już jej pomogą, mała waży ok 8 kg i długa na 72, mała już raczkuje i zaczyna chodzić przy meblach i brak u niej ząbków i pytała czy Blue pokazała już swoje zdjęcie 🙂

ja mam okolo 250 km do włocławka. a ja bede kupowala chusteczki dada bo ladnie pachna i sa dobrze nawilzone lepsze niz pampersa naprawde.a co do jajek w biedronce to ja je kupuje po 4 zl bo sa wieksze od tych co kosztuja 3zl

Joanna2236 napisał(a):
ja mam okolo 250 km do włocławka. a ja bede kupowala chusteczki dada bo ladnie pachna i sa dobrze nawilzone lepsze niz pampersa naprawde.a co do jajek w biedronce to ja je kupuje po 4 zl bo sa wieksze od tych co kosztuja 3zl

Ja nie odczuwam różnicy jajek jak coś robię, bo te za 3zł mają różne jajka i małe i duże. Nie opłaca się ich kupować. No no zobaczymy jak za kilka mieś. dojdą do 6zł 😁