Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Justa napisał(a):
Miłoszek z kuzynem Kacperkiem, młodszym o 4 miesiące 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/840/dsc01231n.jpg/][IMG]http://img840.imageshack.us/img840/6549/dsc01231n.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

śliczne zdjęcie 🙂

• Mamusie
A mi się śniło, że jestem w ciąży 🤪 najciekawsze jest to, że to było jakieś parę dni przed terminem porodu bo w śnie byłam u lekarza, a Darek był w wieku tym co teraz jest 😁
Czyli wychodzi, że w moim genialnym śnie musiałam zajść w ciąże jak jeszcze byłam w ciąży z Darkiem 🤪 🤪

• Mamusie
anka111 napisał(a):
A mi się śniło, że jestem w ciąży 🤪 najciekawsze jest to, że to było jakieś parę dni przed terminem porodu bo w śnie byłam u lekarza, a Darek był w wieku tym co teraz jest 😁
Czyli wychodzi, że w moim genialnym śnie musiałam zajść w ciąże jak jeszcze byłam w ciąży z Darkiem 🤪 🤪

Mnie krótko przed ciążą, śniło się jak chodziłam z wielkim brzuchem który był przeźroczysty i było widać dziecko 🤪

• Mamusie
Blue napisał(a):
Justyna fotki ekstra, ale widać, że Miłoszek jest drobny do tych dzieci hehe pomimo ich wieku, a chrześniaczka mając roczek nadal nie ma włosków? to kiedy one odrastają?

Dopiero niedawno zaczęły jej odrastać 🙂nie wiem od czego to zależy kiedy 😉chyba róznie
Miłosz ma takie cieniutkie, jasne i niewiele ale u góry na jakieś 3 cm. Takie pióreczka

• Mamusie
co do Włocławka to ja mam jakieś 300km 😲ale Aga i Ania są z Nowej Rudy to sie spotkamy w pociągu 😁 😁 😁Blue a co do obiadku to ja daje codziennie zupke a czasem i zupke i obiadek 🙂a ty pisałaś że Laura zjadła dwa deserki mleczne..?dajesz Jej tak na raz i zjada?można tak??? 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Justyna fotki ekstra, ale widać, że Miłoszek jest drobny do tych dzieci hehe pomimo ich wieku, a chrześniaczka mając roczek nadal nie ma włosków? to kiedy one odrastają?

Dopiero niedawno zaczęły jej odrastać 🙂nie wiem od czego to zależy kiedy 😉chyba róznie
Miłosz ma takie cieniutkie, jasne i niewiele ale u góry na jakieś 3 cm. Takie pióreczka
A sONIA już nosi spineczke 😁 😁 😁nie ma na czym ale nosi 😁 😁 😁Cyprian do roku był łysy jak kolano dopiero potem mu przybyło włosków 🙂

• Mamusie
Asia napisał(a):
co do Włocławka to ja mam jakieś 300km 😲ale Aga i Ania są z Nowej Rudy to sie spotkamy w pociągu 😁 😁 😁Blue a co do obiadku to ja daje codziennie zupke a czasem i zupke i obiadek 🙂a ty pisałaś że Laura zjadła dwa deserki mleczne..?dajesz Jej tak na raz i zjada?można tak??? 🙂

Ja też mam 300 km ale dam radę! 😉
Co do obiadków to mój je codziennie z mięskiem, codziennie deserek albo owoce albo kaszka i do tego owoce dodaję 🙂

Asia napisał(a):

On daje 25% zapotrzebowania to logicznie jak dasz 2 to masz 50% zapotrzebowania 😁 ona i tak pije mało produktów mlecznych, brzuch ją nie boli, nic nie jest to raz na jakiś czas daję, to był jej chyba 2 lub 3 raz jak dostała 2.

Asia napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):

A sONIA już nosi spineczke 😁 😁 😁nie ma na czym ale nosi 😁 😁 😁Cyprian do roku był łysy jak kolano dopiero potem mu przybyło włosków 🙂

Bo mojej koleżanki córa to miała już kitki mając rok, takie klatrony miała w dodatku kręcone 🙂 także myślałam, że wszystkie dzieci tak mają jak są ok. roku.

Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Anastazja to pewnie będzie miała warkocze 😁 😁 😁

Ja jak byłam mała to miałam też takie cieniutkie włoski, a teraz mam bardzo, bardzo dużo włosów
Może młody będzie to miał po mnie 😉

A ja od urodzenia miałam mało i mam do teraz 😜 nie urodziłam się z taką czupryną jaką miała Laura.

Wasze dzieci też wszystko wąchają? albo jak się złoszczą to marszczą nos i tak sapią? 🙃 moja ma takie odchyły, że wszystko wącha i tak mocno wdycha.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
W Tesco promocja na wszystkie ubranka dla dzieci -30%

Hmm a byłaś już tam? może dzisiaj się wybiorę 🙂 bo przychodnię mam niedaleko Tesco.

byłam 🙂 Kupiłam małemu spodnie z dresu, kurtkę zimowa i bluzy 🙂 ale oczywiście dla dziewczynek o wiele ładniejsze rzeczy 🙂 np. kurteczki

• Mamusie
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Anastazja to pewnie będzie miała warkocze 😁 😁 😁

Ja jak byłam mała to miałam też takie cieniutkie włoski, a teraz mam bardzo, bardzo dużo włosów
Może młody będzie to miał po mnie 😉

A ja od urodzenia miałam mało i mam do teraz 😜 nie urodziłam się z taką czupryną jaką miała Laura.

Wasze dzieci też wszystko wąchają? albo jak się złoszczą to marszczą nos i tak sapią? 🙃 moja ma takie odchyły, że wszystko wącha i tak mocno wdycha.

ja mojemu podsuwam kwiatuszki i inne wynalazki, ale on na razie bardziej chce je zjeść 😉