Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj Lauruna znowu spała w łóżeczku za każdym razem i teraz też już poszła spać zjadła 2 deserki mleczne i odpadła ciekawe czy do rana.. dzisiaj miała dzień bez obiadu 1 raz.

Codziennie podajecie maluchom obiadki czy tylko co jakiś czas? bo ja daję codziennie i stw. że musi mieć przerwę od tego. Jak to w końcu jest?

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jutro idę na szczepienie na 11:30 także dam znać po wizycie co i jak. I taką ciekawostkę wam powiem 😁 przed ciążą miałam okres co 30dni, po porodzie co 27dni i od 2 mieś. znowu co 30 ja i ten mój genialny organizm 😎

HONORATKA napisał(a):
ja chusteczek używam tylko pampers bo wydaja mi się najlepsze
jutro będę w biedronie kupić pampki to zobaczę cenę
a jajka kupuje w Piotrze i Pawle z chowu z wolnego wybiegu i płace 9zł za 10 szt ☺️ ale sa tego warte
do ciasta kupuje tańsze

O matko kochana 😁 😁 😁 masz takiego samego bzika jak mój szwagier, też takie jaja kupował a nawet mniej za 10zl 😁

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
Znalazłam coś dla nas na spotkanie.
http://www.eholiday.pl/noclegi-cn8886.html
Praktycznie środek polski, mają korzystanie z kuchni
łazienka w pokoju
miejsce na ognisko
parking
plac zabaw dla dzieci
pranie
prasowanie wiec chyba byśmy mogły pomyśleć co wy na to??

aaaaa hehe to jestem za takim spotkaniem, chyba bym miała najbliżej ☺️ jakieś 50-60 km
moja już śpi, odpadła w 5 min., mam tylko nadzieję że dziś lepiej prześpi noc 🤨
ja mam szczepienie za 2 tyg. strasznie jestem ciekawa ile przytyje w 2 m-ce i czy trzymając się tego cudownego 10 centyla będzie ważyć 7,4 kg 🙃
idę pomęczyć męża, dobranocki 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
ja chusteczek używam tylko pampers bo wydaja mi się najlepsze
jutro będę w biedronie kupić pampki to zobaczę cenę
a jajka kupuje w Piotrze i Pawle z chowu z wolnego wybiegu i płace 9zł za 10 szt ☺️ ale sa tego warte
do ciasta kupuje tańsze

O matko kochana 😁 😁 😁 masz takiego samego bzika jak mój szwagier, też takie jaja kupował a nawet mniej za 10zl 😁

ja dużą uwagę kładę na jakość produktów które jemy jajek, wędlin, serów, chleba no wszystkiego a to wiąże się z dość wysoką ceną niestety

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
anka111 napisał(a):
a ja jajka mam za darmo bo moja babcia ma kury i mi przywozi 😁

fajnie takie najlepsze i najpewniejsze
bo jednak na targu boję się kupować takich od babć sprzedających tak samo nie kupiłabym mięsa czy wędlin nieznanego pochodzenia

no jak dziadek był trochę młodszy to miał jeszcze króliki i wtedy mięsko też pyszne było no ale wiadomo wiek robi swoje teraz tylko kury w sumie zostały 🙂 a jak Darek się urodził, a ja się wyprowadziłam z domu to specjalnie dokupił, żeby dla każdego starczyło bo jednak na dość sporo osób w rodzinie to idzie 😁

• Mamusie
anka111 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
anka111 napisał(a):

bo jednak na targu boję się kupować takich od babć sprzedających tak samo nie kupiłabym mięsa czy wędlin nieznanego pochodzenia

no jak dziadek był trochę młodszy to miał jeszcze króliki i wtedy mięsko też pyszne było no ale wiadomo wiek robi swoje teraz tylko kury w sumie zostały 🙂 a jak Darek się urodził, a ja się wyprowadziłam z domu to specjalnie dokupił, żeby dla każdego starczyło bo jednak na dość sporo osób w rodzinie to idzie 😁

moi dziadkowie mają działkę i od wiosny po późną jesień robią dla 5 swoich dzieci i wnuków tony przetworów owoce, dżemy, soki, sałatki, ogórki., buraczki
są najpyszniejsze na świecie 😜

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
anka111 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
anka111 napisał(a):

moi dziadkowie mają działkę i od wiosny po późną jesień robią dla 5 swoich dzieci i wnuków tony przetworów owoce, dżemy, soki, sałatki, ogórki., buraczki
są najpyszniejsze na świecie 😜

najlepsze bo dziadkowe 😁 ja uwielbiam właśnie buraczki inne niż od mojej babci mi nie smakują i ogórki kiszone pierwsza klasa 😁

• Mamusie
anka111 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
anka111 napisał(a):

a ja własnie wpadłam na pomysł zeby zrobić sobie kurniczek i z 3-4 kurki kupić i mieć swoje jajeczka 🙂

• Mamusie
pozdrowienia z pracy 😘
dziś ostatni dzień w starym miejscu
ciasto kupiłam a niech stracę 😜
a robić mi się nie chciało - szkoda mi było tracić czas wolałam poświęcić go dziecku
w ogóle to w domu taki syf że hhohoho
nawet wczoraj naczyń na noc nie zmyłam bo Anastazja jakaś niespokojna była i nie chciałam się tłuc gdy spała
prasowania to mam już chyba po sufit
kurzu na meblach chyba też 🤢
ohh albo się do tego przyzwyczaje albo oszaleje