Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
anka111 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Patryk jak widzi że ktoś je to i on musi 🙂

oj tak jak my jemy to Darek choćby przed chwilą zjadł to w sekundę robi się znowu głodny ale zje tylko z naszego talerza 😁

Miłosz tak samo, rano w niedziele jedliśmy jajecznice i też mu musiałam dać posmakować bo by nam na talerze wszedł 😜

• Mamusie
Justa napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):
laski wrazie jakby znów byl problem z mamusiami.net to mozemy pisac na brzuszek.net bo jest nasz wątek tam jeszcze co wy na to?

Asiu brzuszek też nie działał, bo to chyba na tym samym serwerze jest

też nie działa bo jak na mamusie się nie dało wejść to z ciekawości sprawdziłam czy brzuszek dziala i nie dało się :P

• Mamusie
Justa napisał(a):
anka111 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Patryk jak widzi że ktoś je to i on musi 🙂

oj tak jak my jemy to Darek choćby przed chwilą zjadł to w sekundę robi się znowu głodny ale zje tylko z naszego talerza 😁

Miłosz tak samo, rano w niedziele jedliśmy jajecznice i też mu musiałam dać posmakować bo by nam na talerze wszedł 😜

hahhaa to mamy z Darek dosłownie to samo 😁
a co do jajecznicy to ja robiłam Darkowi jajecznice na parze 😁

• Mamusie
hej 🙂
moja też ma od wczoraj niespokojne noce, 4 razy do niej wstaje, wciąga cyca i śpi...
mimo, że wypije 100ml mleka lub kaszki to i tak jeszcze cyc musi być 😮
Maja ma to samo, z naszego talerza wciągnie wszystko i do wszystkiego otwiera buzię, nawet jak jest najedzona....za to do swojego to już niekoniecznie. Wczoraj to nawet kabanosa musiała sobie possać bo by mi talerz wyrwała 😉 mam nadzieję, że normalne jedzenie lepiej będzie jej wchodzić 😉

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Justa napisał(a):
Dziewczyny powiedzcie mi jakie ślady mają wasze maluszki po szczepionce szpitalnej. Bo mój ma czerwoną jeszcze, nie wyblakła mu całkiem. Nie wiem czy to oki?
mojemu wyblakła

Mai też wyblakła, choć jest jeszcze lekko różowa...

Różową ma taką nie wyblakłą, a już chyba powinna być niewidoczna, nie wiem 😞

Justa napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Justa napisał(a):
Dziewczyny powiedzcie mi jakie ślady mają wasze maluszki po szczepionce szpitalnej. Bo mój ma czerwoną jeszcze, nie wyblakła mu całkiem. Nie wiem czy to oki?
mojemu wyblakła

Moja też ma już białą, wyblakłą. To lekarki musisz się zapytać czy to tak może być, może u innych dzieci się później goi 🙂

Moja spała dzisiaj do prawie 8 i zmienia położenie w łóżku za każdym razem, jak ją kładłam spać spała po stronie gdzie miała nogi, jak się obudziłam to już spała po tej co głowę miała zawsze i ciągle śpi na brzuchu nie wiem czy tak może. Wczoraj ani razu nie włożyłam jej do wózka, sama zasypiała w łóżeczku ze zmęczenia 🙂

• Mamusie
anka111 napisał(a):
Kurdę Darek w dzień w ogóle nie chce mi w łóżeczku zasypiać ;/ dziwne takie bo wieczorem jakoś normalnie potrafi usnąć w łóżeczku;/

Miłosz tez nie chce w dzień w łóżeczku, tylko wieczorem 🙂 W dzień to zasypia w wózku i najlepiej z kimś obok 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Justa napisał(a):
mojemu wyblakła

Moja też ma już białą, wyblakłą. To lekarki musisz się zapytać czy to tak może być, może u innych dzieci się później goi 🙂

Pępowinę miał 6 tygodni 🙂 suchą ale nie chciała odpaść, musieliśmy czekać 6 tyg. 😜

• Mamusie
Justa napisał(a):
anka111 napisał(a):
Kurdę Darek w dzień w ogóle nie chce mi w łóżeczku zasypiać ;/ dziwne takie bo wieczorem jakoś normalnie potrafi usnąć w łóżeczku;/

Miłosz tez nie chce w dzień w łóżeczku, tylko wieczorem 🙂 W dzień to zasypia w wózku i najlepiej z kimś obok 🙂

No właśnie Darek w dzień też tylko w wózku chce spac. Teraz to pół biedy ale jak będzie większy i dalej tylko tak będzie zasypiał to nogi będę mu poza wózkiem wisiały 🤪

moj tez zabardzo nie chce w dzien zasypiac w lozeczku ale jak jest zmeczony to usnie 🙂
wczoraj mi dopiero laptopa z naprawy odali i wgrali windowsa nowego i nic nie mam na kompie nawet gadu gadu i dopiero wgrywam sobie ani dobrej wyszukiwarki 😞 o o zdjeciach nic juz nie mowie 😞 😞

• Mamusie
Joanna2236 napisał(a):
moj tez zabardzo nie chce w dzien zasypiac w lozeczku ale jak jest zmeczony to usnie 🙂
wczoraj mi dopiero laptopa z naprawy odali i wgrali windowsa nowego i nic nie mam na kompie nawet gadu gadu i dopiero wgrywam sobie ani dobrej wyszukiwarki 😞 o o zdjeciach nic juz nie mowie 😞 😞

Nio matka a tak właśnie pomyślałam, że byś nam Kacperka pokazała