Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
aha tylko ja byłam w tym budynku Fala
bo Perła to jeszcze wtedy był w remoncie
Fala to nowo wybudowany a Perła przerobiony ze starego budynku
w tym fala sa tańsze pokoje ale mówisz że ładne?w tym perła sa droższe ale na fotkach widać że full wypas a ta fala też ładna 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
czesc mamuski

a my w tym roku niegdzie nie jedziemy, stwierdzilismy ze Gabrysia jeszcze za mala na takie dlugie wyjazdy, poza tym chyba nie lubi jezdzic samochodem i zadem wypoczynek z nią, musielibysmy wiecej czasu spedzic w pensjonacie niz gdzies na plazy. Stwierdzilismy ze na drugi rok pojedziemy, bedzie miala juz 1,5 roczku wiec akurat 🙂

Co do baseniku muchomorek to ja kupilam taki mojej siostrzenicy chyba ze dwa lata temu, bardzo fajny jest dla takiego maluszka, polecam 🙂

• Mamusie
donia napisał(a):
dziewczyny zamawialyscie moze przez allegro jakies meble, cholera podkusilo mnie i zamowilam kanape/sofke, nigdy tak nie kupowalam, zawsze musialam zobaczyc na "żywo" jak wyglada, usiąść, dotknąć, kurde zobaczymy, mam nadzieje ze bedzie ok

zamawiałam jakiś czas temu komodę i ramę od łóżka do sypalni
na sofę czy materac bym się nie zdecydowała bo takie rzeczy muszę dotknąć sprawdzić twardość
ale wiesz zawsze masz 10 dni na zwrot towaru gdy coś ci się nie spodoba stracisz na przesyłce ale odzyskasz większość kasy

HONORATKA napisał(a):
donia napisał(a):
dziewczyny zamawialyscie moze przez allegro jakies meble, cholera podkusilo mnie i zamowilam kanape/sofke, nigdy tak nie kupowalam, zawsze musialam zobaczyc na "żywo" jak wyglada, usiąść, dotknąć, kurde zobaczymy, mam nadzieje ze bedzie ok

zamawiałam jakiś czas temu komodę i ramę od łóżka do sypalni
na sofę czy materac bym się nie zdecydowała bo takie rzeczy muszę dotknąć sprawdzić twardość
ale wiesz zawsze masz 10 dni na zwrot towaru gdy coś ci się nie spodoba stracisz na przesyłce ale odzyskasz większość kasy

Jak sprzedawca ma same opinie pozytywne to się martwić nie musisz 🙂

donia napisał(a):
jutro czeka mnie wizyta w urzedzie pracy brrrrr nigdy tam nie bylam, a od stycznia szukam pracy 🙂 chyba ze mi sami cos znajda ale watpie, ponad 41 tys bezrobotnych w Wawie

A musisz? a masz z kim zostawić małą?

• Mamusie
donia napisał(a):
ja kupowałam i jestem bardzo zadowolona, kupiłam dwa wypoczynki do dwóch pokoi 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
donia napisał(a):
jutro czeka mnie wizyta w urzedzie pracy brrrrr nigdy tam nie bylam, a od stycznia szukam pracy 🙂 chyba ze mi sami cos znajda ale watpie, ponad 41 tys bezrobotnych w Wawie

A musisz? a masz z kim zostawić małą?

skonczyl mi sie juz urlop macierzynski , nie szukalam nowej pracy bo chce do konca roku z mała posiedziec, zawsze to 750 pln wpadnie do portfela 🙂 mala zostanie jutro z męże dopoki nie wroce

wesa napisał(a):
My jedziemy z dziecmi tylko nad polskie morze. marzy nam sie wycieczka za granice jeszcze nigdy razem nie byliśmy.

Ja też bym chciała 🙂 ale to ewentualnie sami bez małej 🙂

• Mamusie
o matko kiedy ja to wszystko nadrobię? Powiedzcie mi jak Wy to robicie, że macie tyle czasu żeby tu siedzieć i skrobać? Ja to jak Natala zaśnie łapie za odkurzacz albo szmatę hehe albo obiad robię na szybciora.
Kurdę za 3 tygodnie idę na wesele i zastanawiam się nad dietą kopenhaską, stosowała któraś z was? Chyba Ty Wesa jakąś dietę stosowałaś?
Ale miałam ciężką noc masakra. Moja mała obudziła się o 22:30 i buszowała do 00:30 potem wstałao 5 i do 6:10 i teraz piszczy.

• Mamusie
Anusia0608 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Dziewczyny polećcie mi jakąś nianię elektroniczną... bo jak się przeprowadzimy to by nam się przydała bo Judyta będzie spała w osobnym pokoju więc wolę słyszeć te Jej wszystkie stękania 😜 no i oczywiście przyda się jak będziemy grillować a Mała będzie spała 😜 już mi się marzy 😜

My mamy taką
http://allegro.pl/elektroniczna-niania-fisher-price-super-szybko-i1656844165.html
i słysze każde jej stęknięcie i ma dobry zasięg, później bedzie mogła służyc jako lampka nocna

Dzięki 😉 fajna 😉 chyba taką kupimy... tylko jest mały problem... mieszkanie 😞 ale o tym zaraz...

• Mamusie
Kolo ja kupiłam krotkofalówki i jestem zadowolona. Mają zasięg 7 km i słysze wszystko. Nwet jak idę na podwórko a ona śpi u góry. Co do wakacji to w tym roku raczej nie mam co marzyć, mój dopiero dostał pracę. Ale za rok może do Włoch się wybierzemy 🙂