Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Cholercia dzisiaj też byłam w pracy bo chce dzień wolny w tygodniu żeby na zakupy pójść byłam na lumpku kupiłam Bartkowi za 15zł sweterek na polarku i za10zł bluzę ciepłą dwustronną jutro muszę tylko zdjęcia mu w nim zrobić. Wybieram się w tygodniu też bo babka ma do mnie zadzwonić jak przywiozą towar i będą dziecięce rzeczy wiec może pogrzebie sobie jeszcze przed sprzedażą ich 🙂

JUSTYNA napisał(a):
A ja po sklepowych szaleństwach właśnie poszalałam w necie i kupiłam sobie 4 fajne bluzeczki, 2 seksowne staniczki 😜 , spodnie i płaszczyk. No trzeba w czymś do pracy chodzić hehe. A mąż się przeżegnał 🙃

Spokojnej nocki 😘

Ja czaję się na płaszcz zimowy 🙂

• Mamusie
ależ Ci zazdroszcze Justyś tych zakupów 🙂u nas makabra od czwartku Sonia ma ciągle gorączke i nic poza tym 🤨co jej zbijemy to od nowa 🤨strasznie sie martwie jeżdzimy od lekarza(naszej pediatry)aż dziś na ostry dyżur bo ciągle sie utrzymuje tylko czasem 38,5 a tak to nawet miała 39,5 normalnie szok 😞i nic żaden lekarz nie stwierdza ani nie kaszle ani nie ma kataru kompletnie nic a na dodatek je normalnie bawi sie w miare tylko jak gorączka to dosłownie leci nam przez ręce 😞lekarze mówią że jedyne co zostaje to zęby 🥴ale kurcze czy od ząbkowania aż taka temp może być??? 😞ciężko mi w to uwierzyć a zębów ani śladu 😞normalnie oszaleje już nie wiem co robić... 😞

• Mamusie
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
A ja po sklepowych szaleństwach właśnie poszalałam w necie i kupiłam sobie 4 fajne bluzeczki, 2 seksowne staniczki 😜 , spodnie i płaszczyk. No trzeba w czymś do pracy chodzić hehe. A mąż się przeżegnał 🙃

Spokojnej nocki 😘

Ja czaję się na płaszcz zimowy 🙂
masz jakiś upatrzony?

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):

Spokojnej nocki 😘
jakie bluzeczki kupiłaś?daj linka 🙂

Asia napisał(a):
ależ Ci zazdroszcze Justyś tych zakupów 🙂u nas makabra od czwartku Sonia ma ciągle gorączke i nic poza tym 🤨co jej zbijemy to od nowa 🤨strasznie sie martwie jeżdzimy od lekarza(naszej pediatry)aż dziś na ostry dyżur bo ciągle sie utrzymuje tylko czasem 38,5 a tak to nawet miała 39,5 normalnie szok 😞i nic żaden lekarz nie stwierdza ani nie kaszle ani nie ma kataru kompletnie nic a na dodatek je normalnie bawi sie w miare tylko jak gorączka to dosłownie leci nam przez ręce 😞lekarze mówią że jedyne co zostaje to zęby 🥴ale kurcze czy od ząbkowania aż taka temp może być??? 😞ciężko mi w to uwierzyć a zębów ani śladu 😞normalnie oszaleje już nie wiem co robić... 😞

Nie martw się, możliwe, że to od zębów, a jak nie to może walczy z jakimś wirusem? różnie to bywa. Ważne, że chodzicie do lekarza i to kontrolujecie 🙂 Mam kilka upatrzonych i nie wiem na co się zdecydować.
http://allegro.pl/nowy-dluga-kurtka-zimowa-plaszcz-zimowy-l-40-i1862007491.html
http://allegro.pl/nowy-plaszcz-zimowy-lh-bardzo-cieply-m-38-i1858955803.html
potem jeszcze szary płaszcz z tego takiego innego materiału nie pamiętam bawełna? no i ten: http://allegro.pl/nowy-plaszcz-zimowy-catarina-bardzo-cieply-m-38-i1854783305.html

i wiele innych 😁 jak już wszystkie znajdę to wam pokażę 😆

Za dużo tych kurtek mają na sprzedaż człowiek nie wie na co się zdecydować 🙂 no i kolory mają różne

Tylko czy w pikowanej kurtce nie będę wyglądać jak wieloryb?

• Mamusie
Blue napisał(a):
Asia napisał(a):

Nie martw się, możliwe, że to od zębów, a jak nie to może walczy z jakimś wirusem? różnie to bywa. Ważne, że chodzicie do lekarza i to kontrolujecie 🙂 Mam kilka upatrzonych i nie wiem na co się zdecydować.
http://allegro.pl/nowy-dluga-kurtka-zimowa-plaszcz-zimowy-l-40-i1862007491.html
potem jeszcze szary płaszcz z tego takiego innego materiału nie pamiętam bawełna? no i ten: http://allegro.pl/nowy-plaszcz-zimowy-catarina-bardzo-cieply-m-38-i1854783305.html

i wiele innych 😁 jak już wszystkie znajdę to wam pokażę 😆

Za dużo tych kurtek mają na sprzedaż człowiek nie wie na co się zdecydować 🙂 no i kolory mają różne

Tylko czy w pikowanej kurtce nie będę wyglądać jak wieloryb?
latamy po lekarzach bo ja to bym umarła jakbym nir poszla do lekarza jak jej sie coś dzieje 😞no ale też chyba za bardzo panikuje 😞no zobaczymy....a co do kurtek to podobają mi sie te dwie pierwsze a ta szara nie 🤪za bardzo napompowana 🤪

Hej, tym razem ja jestem pierwsza 🙂 Laura obudziła nas po 4 na mleko i przed 8. Jestem niewyspana przez to, bo późno poszliśmy spać. I teraz szaleje w łóżku. Czytałam, że dzieci blisko roku śpią około 13godz. na dobę o matko to ja zwariuję 😁 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
Hej, tym razem ja jestem pierwsza 🙂 Laura obudziła nas po 4 na mleko i przed 8. Jestem niewyspana przez to, bo późno poszliśmy spać. I teraz szaleje w łóżku. Czytałam, że dzieci blisko roku śpią około 13godz. na dobę o matko to ja zwariuję 😁 😁

ja byłam szybciej tylko musiałam zaległości nadrobić 😜
Judta już ma często tylko jedną krótką drzemkę w ciągu dnia a nocy też całej nie przesypia 😮
ja wysiadam 😜

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Ja też muszę coś kupić i ciągle się ociągam 😞

na zime chyba nie ma sensu nic kupować małego bo lepiej po śniegu na dużych kołach... dlatego ja się przerzucam na starą 😜

No też fakt, ale kurcze tak do sklepu iść to lepiej z spacerówką niż gondolą 😆 chyba, że masz ten typ malutki, co wtedy dziecko szybko z niego wyrasta, bo moja gondola ma 83cm 🤪 koleżanka też taką miała na zimę jak jej córa miała roczek, a latem się przerzuciła na spacerówkę.

• Mamusie
ja mam śpiworek kupiłam taki http://www.tanimarket.pl/7591_Spiworek_zimowy_ocieplany__Jedo.html do kompletu do wózka
i właśnie dziś mam zamiar go wyciągnąć

poza tym uwielbiam śpiworki Anastazja ma też 2 do spania w r. 86-92
a teraz oddałam 2 na 68 w których spała wcześniej