Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Witam się po dłuugiej nieobecności...
Przez długi czas nie mogłam wejść na stronę 😠
A naskrobałyście tyle, że nawet nie będę próbować nadrobić...
U nas znowu chorobowo(a właściwie wciąż 🤨 ). Toska po raz kolejny ma zapalenie oskrzeli - na szczęście słabiutkie i próbujemy walczyć beż antybiotyku). Boję się, że teraz odkąd Karol jest w szkole dzieci będą chore już zawsze 🤢 Zrobiło się tu takie błędne koło - jak Karol zdrowieje, to Tosia coś łapię i odwrotnie 😞

no to niefajnie 😞 współczuję... no ale przy dwójce dzieci tak już chyba jest... zwłaszcza jak jedno w wieku przedszkolnym lub szkolnym 😞

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Jak u Was z ząbkami?? Coś mi się zdaje, że Tośka faktycznie będzie ostatnia 😞 U nas wciąż echo... Nic się nie dzieje...

No w końcu jesteś 😉
się stęskniłam 😉 😘 😘 😘
u nas ciągle dwa ząbki i dalej ciiiiiisza 😉

hehehehe ja też tęskniłam 😘
Już dwa ząbki?? Kurcze to baaardzo dużo mnie ominęło 🤢 Pewnie bosko to wygląda 😉 My się już nie możemy doczekać tych wystających kasowników hehehe

• Mamusie
Kupiłam Tosiakowi kolejną zabawkę 🙂
Kuba się śmieje, że jak tak dalej pójdzie to nie będzie jak się poruszyć w salonie hehehe
Taki stolik edukacyjny:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/LNnIOLu3XIYZTy4_7FIAYovWvALE7zGiEEbV1H8Yeg0?feat=directlink
Mycha jest zachwycona (na razie 😉)

• Mamusie
o cześć promyczku 🙂 fajny stoliczek, moja też lubi takie rzeczy ale ja już bym nie miała gdzie stawiać takich dużych zabawek buu...
u nas niedługo przebije się 2 górna jedynka, będę mieć prawdziwego zająca 🤪
dziś też szaro ale muszę skoczyć po kaszki dla Mai, choć nie bardzo chce teraz chodzić z nią po sklepach... 🤨

• Mamusie
Kuba się śmieje, że jak tak dalej pójdzie to nie będzie jak się poruszyć w salonie hehehe
Taki stolik edukacyjny:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/LNnIOLu3XIYZTy4_7FIAYovWvALE7zGiEEbV1H8Yeg0?feat=directlink
hej Ola 🙂fajnie że jesteś 😘
my kupiliśmy taki sam stolik(tylko chyba inne kolory)z vtech-a 🙂u ciebie też sie zdejmuje tę górną część?u mnie tak i jak jej zdejme bo sama nie stoi jeszcze przy tym jak Tosiaczek to kłade na dywan i ona przy tym sobie siedzi 🙂fajne są te stoliki 🙂

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
o cześć promyczku 🙂 fajny stoliczek, moja też lubi takie rzeczy ale ja już bym nie miała gdzie stawiać takich dużych zabawek buu...
dziś też szaro ale muszę skoczyć po kaszki dla Mai, choć nie bardzo chce teraz chodzić z nią po sklepach... 🤨

U Was też już dwa ząbki?? Wow!! Się dzieje 😉 🙂

• Mamusie
Postanowiłam wyprowadzić moje dziecię z naszej sypialni... Kuba właśnie maluje w tosiowym pokoju 🙂 Wiem, że będzie mi ciężko, ale zdecydowaliśmy, że przy okazji remontu załatwimy tą sprawę... Już pod koniec tygodnia Tosia tam zamieszka

wiesz co to niegłupia sprawa...moja już 2 m-ce tak śpi i też było mi dziwnie i stale do niej szłam sprawdzić czy wszystko ok, ale teraz jest super...tylko wstawać muszę o 4 czy 5 na cyca, ale już przywykłam do tej wędrówki 😉 myślę ze potem będzie łatwiej żeby dzieć spał sam u siebie 🙂
tylko o 6/7 jak mój wychodzi to przynosi mi ja do wyra na cyca i dalej spimy we 2

• Mamusie
Asia napisał(a):
Taki stolik edukacyjny:
my kupiliśmy taki sam stolik(tylko chyba inne kolory)z vtech-a 🙂u ciebie też sie zdejmuje tę górną część?u mnie tak i jak jej zdejme bo sama nie stoi jeszcze przy tym jak Tosiaczek to kłade na dywan i ona przy tym sobie siedzi 🙂fajne są te stoliki 🙂

Tak, u nas też się ściąga 😉 Jestem bardzo zadowolona z zakupu 😉 Tośka uwielbia te wszystkie gadżtey hehehe Im jest głośniej, tym lepiej hehehe

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Kamilka ale nie możemy ich trzymać w domu 🙂co ma być to będzie 🙂u mnie jakby nie padało to byśmy też wyszły a tak to doopppaaa 😠siedzenie w domu 😠a co do zabawek to u mnie też sie zagęszcza i co rusz coś nowego chociaż obiecuje sobie że nic nie kupie to i tak zawsze coś w oko wpadnie 😉 😉 😉 😉

• Mamusie
Asia napisał(a):
Taki stolik edukacyjny:

Tak, u nas też się ściąga 😉 Jestem bardzo zadowolona z zakupu 😉 Tośka uwielbia te wszystkie gadżtey hehehe Im jest głośniej, tym lepiej hehehe
niektóre dzieci sie boją takich zabawek a u mnie wszystko gra świeci kula lata po całym domu 🤪a Sonia za nia na czworaka 😁 Wy chyba też macie taką kule też z vtecha chyba pomaranczową? 🙂

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Postanowiłam wyprowadzić moje dziecię z naszej sypialni... Kuba właśnie maluje w tosiowym pokoju 🙂 Wiem, że będzie mi ciężko, ale zdecydowaliśmy, że przy okazji remontu załatwimy tą sprawę... Już pod koniec tygodnia Tosia tam zamieszka

wiesz co to niegłupia sprawa...moja już 2 m-ce tak śpi i też było mi dziwnie i stale do niej szłam sprawdzić czy wszystko ok, ale teraz jest super...tylko wstawać muszę o 4 czy 5 na cyca, ale już przywykłam do tej wędrówki 😉 myślę ze potem będzie łatwiej żeby dzieć spał sam u siebie 🙂
tylko o 6/7 jak mój wychodzi to przynosi mi ja do wyra na cyca i dalej spimy we 2

🙂 Mnie te wędrówki bolą najbardziej 😉 Ale w sumie Jej sypialnie mamy tuż przy naszej więc daleko nie będzie 😉 Ja mam nadzieję, że ta przeprowadzka pomoże ustabilizować tosiowe spanie. U nas w sypialni jest głośno. Przed snem zawsze nas bierze na pogaduchy, do tego musieliśmy zaniechać branie prysznica, żeby Jej nie przeszkadzać i musieliśmy korzystać z łazienki, która jest 'przecznice' dalej(ale tam mamy tylko wannę ;(). No w każdym razie, mam wielką nadzieję, że dzięki temu Tosik pośpi troszkę dłużej beż przerw na smoka, cycka itp.

Jak u Was z ząbkami?? Coś mi się zdaje, że Tośka faktycznie będzie ostatnia 😞 U nas wciąż echo... Nic się nie dzieje...

😘 😘 😘
Laura ma na razie jedną dolną jedynkę. Nic więcej.

• Mamusie
Hej Dziewczyny 🙂
Ja dziś z Miłoszem pojechałam do lekarza, bo nadal ma lekki katar i do tego kaszel. Okazało się, że uszko już ma zainfekowane - 😞na razie syropek, ale jak nie pomoże to antybiotyk 😞
Ale kompletnie nic po nim nie widać, że chory, zasuwa po mieszkaniu i chodzi przy meblach
Oklaski od Nas 🙂
Witaj Promyczku, tęskniłam 🙂)Tosia super przy tym stoliczku, kusi mnie żeby
Miłoszkowi taki kupić 🙂 🙂

• Mamusie
a my byłyśmy na dworze, mimo że pada...szłam do sklepu tylko a pipka mi zasnęła no to już z nią pochodziłam 1h. Nie jest zimno tylko tak zgnile, ale ciepło ubrana, zasłonięta śpiworem i folią to chyba jej nie nawiało. Obiad już zjadła...kurde łapię się na tym że jajko to robię jej tylko 1 w tyg. 🙃

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Justa napisał(a):
Kasia napisał(a):
witam 🙂
Pati śpi więc zajrzałam 🙂
Mąż ma dzisiaj wolne ale pojechał do mieszkania robić remonty a my mamy dzisiaj 3 rocznicę ślubu 🙂

Najnajanja Kasiu 🙂i kolejnych rocznic 😘 😘
😘dziękuję 🙂

samych pięknych chwil 😘

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Justa napisał(a):
Kasia napisał(a):
witam 🙂
Pati śpi więc zajrzałam 🙂
Mąż ma dzisiaj wolne ale pojechał do mieszkania robić remonty a my mamy dzisiaj 3 rocznicę ślubu 🙂

Najnajanja Kasiu 🙂i kolejnych rocznic 😘 😘
😘dziękuję 🙂

samych pięknych chwil 😘
😘dziękuję 🙂

• Mamusie
Hania napisał(a):
Kasiu najlepszego od nas:*

Najlepszego dla Dyśki z okazji 9 miesiąca:*

Ja świeżo po zakupach służbowych. Remontujemy biuro będziemy miały kominek na zime, pomalowane ściany i nowe kanapy 🙂 Aż dzisiaj sobie z Agą poszalałyśmy i zamówiłyśmy parę drobiazgów do biura 😜
😘dziękuję 🙂
a Dyśka to jutro obchodzi swoje święto 🙂