Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
w weekend byłam w szkole i jestem wykończona na maxa
ale najważniejsze że kolokwium poszło dobrze a wyniki w przyszłym tygodniu ale jestem spokojna

no to gratuluję i trzymam kciuki za najlepsze wyniki 😉 ja byłam tylko w sobotę w szkole bo w niedzielę nie miałam się czym dostać 😠
dzisiaj znowu pierwsza? 🙃

Laura wczoraj spadła z łóżka 🥴 nie ma żadnego siniaka na szczęście i chyba wszystko jest ok. bo się zachowuje tak jak zawsze. Wczoraj znowu sama herbatę wypiła prawie 100ml i dzisiaj ją trenowałam z piciem mleka, niestety nie jest już z tym tak łatwo, bo ona lubi sobie oczy pocierać rękami jak je pije to ciężko było jej trzymać butlę hehe 🙂 ale jak pocierała tylko 1 ręką to dzielnie trzymała drugą i piła, sama wypiła może mniejszą połowę 😁 kiedy ona zacznie sama pić mleko 🤨 chyba nigdy,

Maryla spadla w zeszlym tygodniu z parapetu (mamy taki z poduchami do siedzenia) na szczescie prosto na wielka poduche do siedzenia. a tatus siedzial kolo niej i na sekunde sie odwrocil. masakra jak teraz trzeba uwazac

nusia27 napisał(a):
Maryla spadla w zeszlym tygodniu z parapetu (mamy taki z poduchami do siedzenia) na szczescie prosto na wielka poduche do siedzenia. a tatus siedzial kolo niej i na sekunde sie odwrocil. masakra jak teraz trzeba uwazac

No właśnie wystarczą sekundy 🤨 🤢 kurcze a pomyśl sobie, że to nie koniec.. jak zaczną chodzić co to dopiero będzie.. siniaki-guzy itd. nie raz się przewrócą na głowę czy twarz. A w wieku starszym =jak będą miały np. 3-5lat to dopiero będą akcje.. jak miałam 3l przeszłam silne zatrucie tabletkami nasennymi byłam jedną nogą w grobie, 4l - wstrząśnienie mózgu, moja mama jak miała kilka lat złamała sobie rękę , innym razem oparzyła mocno 2 ręce do teraz ma bliznę wielką na jednej 🥴 no i kilka lat później ponownie złamała sobie tą samą rękę przewijając się na trzepaku ehh! A mój rozciął sobie głowę o drut i do teraz nie ma włosów tam gdzie jest blizna, ponoć był cały zalany krwią.

Także miło 😮 dzieci idą zawsze tam gdzie nie mają 😮 nie chciałabym, żeby Laurze przytrafiły się takie przypadki jakie napisałam powyżej.

Kamila1 napisał(a):
no niestety teraz trzeba te nasze wiercidupki trzymać krótko 🙃
moja lubi upadać na głowę jak źle stanie albo za szybko raczkuje 😉
u mnie od wczoraj wieczór nie ma ciepłej wody wrrr, muszę sobie do wszystkiego grzać 🙃

Dlaczego nie macie ciepłej wody? robią coś przy rurach?

Co ubieracie dzieciakom na święta? bo nie mam pomysłu z jednej strony bym chciała ją ubrać tak świątecznie w strój mikołaja haha ( w Tesco już tego pełno mają) ale body kosztuje 25zł, a pajace ponad 55zł 😮 więc tylko allegro zostaje, albo jakoś tak elegancko w jakąś sukienkę 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):

No właśnie wystarczą sekundy 🤨 🤢 kurcze a pomyśl sobie, że to nie koniec.. jak zaczną chodzić co to dopiero będzie.. siniaki-guzy itd. nie raz się przewrócą na głowę czy twarz. A w wieku starszym =jak będą miały np. 3-5lat to dopiero będą akcje.. jak miałam 3l przeszłam silne zatrucie tabletkami nasennymi byłam jedną nogą w grobie, 4l - wstrząśnienie mózgu, moja mama jak miała kilka lat złamała sobie rękę , innym razem oparzyła mocno 2 ręce do teraz ma bliznę wielką na jednej 🥴 no i kilka lat później ponownie złamała sobie tą samą rękę przewijając się na trzepaku ehh! A mój rozciął sobie głowę o drut i do teraz nie ma włosów tam gdzie jest blizna, ponoć był cały zalany krwią.

Także miło 😮 dzieci idą zawsze tam gdzie nie mają 😮 nie chciałabym, żeby Laurze przytrafiły się takie przypadki jakie napisałam powyżej.

mój brat jak miał 5l przewrócił na siebie meblościankę 🤢 żyje dzięki temu że otworzyły się drzwiczki i akurat schował się w tej szczelinie....nie wiem co by były gdyby nie to...
nie wspominając o wybieganiu na ulicę, wiadomo że trzeba pilnować ale róznie to jest...ja cały czas myślę o tym jak teściowa będzie wychodzić z nią na spacer...a nie jest już najmłodsza, biegać za nią nie będzie.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
u mnie od wczoraj wieczór nie ma ciepłej wody wrrr, muszę sobie do wszystkiego grzać 🙃

a nie wiem co oni robią, nawet nic nie napiszą 😠

ja też rozmyślam w co ubiorę Maję 🙂
wybieram świątecznie, albo jakąś sukienkę co już ma....albo (co bardzo prawdopodobne) skuszę się na jakąś fajną 😎

Kamila1 napisał(a):
Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):

mój brat jak miał 5l przewrócił na siebie meblościankę 🤢 żyje dzięki temu że otworzyły się drzwiczki i akurat schował się w tej szczelinie....nie wiem co by były gdyby nie to...
nie wspominając o wybieganiu na ulicę, wiadomo że trzeba pilnować ale róznie to jest...ja cały czas myślę o tym jak teściowa będzie wychodzić z nią na spacer...a nie jest już najmłodsza, biegać za nią nie będzie.

Weź, aż ciarki mnie przeszyły. Taki mały, a wiadomo meblościanka duża i ciężka.
Ja mam zamiar kupić szelki 🙂 już widziałam jak jedna kobita chodziła z synkiem na SMYCZY 😜 najlepsze wyjście, bo dziecko nie ucieknie.

Kamila1 napisał(a):
Blue napisał(a):
Kamila1 napisał(a):

a nie wiem co oni robią, nawet nic nie napiszą 😠

ja też rozmyślam w co ubiorę Maję 🙂
wybieram świątecznie, albo jakąś sukienkę co już ma....albo (co bardzo prawdopodobne) skuszę się na jakąś fajną 😎

Niedługo się wybieram do Galerii Bałtyckiej może tam coś znajdę fajnego. Na razie pomysłów brak 🤨

Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Sto lat dla Miłoszka i wczorajsze dla Marylki i Majki 🙂

i ja przesyłam buziaki 😘
za m-c Maja jako 1 będzie obchodzić roczek 🤪

szok co 😮

dziekujemy za zyczenia 🙂

Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Sto lat dla Miłoszka i wczorajsze dla Marylki i Majki 🙂

i ja przesyłam buziaki 😘
za m-c Maja jako 1 będzie obchodzić roczek 🤪

Potem chyba Klara, Natalia i my haha! ( o ile nie zapomniałam kogoś)