Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ale z was świnie 😁 wszystkim zębaki wychodzą, tylko Laura i Tosiak takie mało obdarzone jak zwykle hihi..

Nusiak no to gratuluję 🤪 Marylka niedługo będzie uzębiona, że hoho! akurat na święta co się dobrze naje 😁

Honoratka to nie jest powiedziane, że za tydzień, ja miałam styczność z koleżanką i jej rodzeństwem co zachorowali - ja zachorowałam najpóźniej po kilku tyg. od ich zachorowania i już myślałam, że nie dostanę 😜 i liczyłam na to, że się rozchoruję na zakończenie roku co bym nie musiała chodzić do szkoły, a tu lipa, zachorowałam jak byłam na wakacjach w Sopocie 😁 tydzień tam leżałam plackiem z wysoką gorączką 🤢 więc musieliśmy przedłużyć pobyt do 2 czy 3 tyg. bo mieszkaliśmy u rodziny 🙂

Kolo i dobrze zrobiłaś 🙂 należy Ci się!

Pierwszy raz w życiu Laura chyba nie miała ochoty na spacer, była marudna, jakaś taka naburmuszona dopiero jak wróciliśmy do domu trochę się jej humor poprawił 🙂

No i zaskoczyła nas miło 🙂
Podczas rozbierania do kąpieli nagle wstała, oparła się o mnie i puściła stała tak kilkanaście sekund i była z siebie dumna i jednocześnie klaskała 😁 pierwszy raz tak długo sama stała i próbowała to robić kilkakrotnie 🙂 w dodatku stała na łóżku, a nie podłodze, więc tym bardziej jestem z niej dumna. To może za kilka tyg. będzie już umiała stać 🙂

nusia27 napisał(a):
wlasnie, przeciez blue miala dac zdjecia ze slubu 😜 🤪

A chcesz w łeb? 😁

Asia no czas strasznie szybko leci, dzisiaj ze swoim wspominaliśmy poród 🙂 śmiesznie to wszystko wyszło.. zupełnie niezgrani, zszokowani itd. 😁 przy drugim dziecku będę już wiedzieć co i jak 🙂

Nusiak jak zacznie raczkować to powiesz wolałam żeby leżała. Nienawidzę momentu jak mam zmieniać pieluchę, bo ona nie potrafi usiedzieć w miejscu tylko chce latać po pokoju. Koszmar! Ciągle się przewraca z pleców na brzuch z zawrotną prędkością.

Dzisiaj mojego chudzielca ważyłam po jedzeniu nago i waży 8650g 😎 to odejmując jedzenie waży z 8,5kg 🙃 a to znaczy, że nie osiągnie wagi 9kg na roczek 😁 😁 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):
wlasnie, przeciez blue miala dac zdjecia ze slubu 😜 🤪

A chcesz w łeb? 😁

Asia no czas strasznie szybko leci, dzisiaj ze swoim wspominaliśmy poród 🙂 śmiesznie to wszystko wyszło.. zupełnie niezgrani, zszokowani itd. 😁 przy drugim dziecku będę już wiedzieć co i jak 🙂

Nusiak jak zacznie raczkować to powiesz wolałam żeby leżała. Nienawidzę momentu jak mam zmieniać pieluchę, bo ona nie potrafi usiedzieć w miejscu tylko chce latać po pokoju. Koszmar! Ciągle się przewraca z pleców na brzuch z zawrotną prędkością.

Dzisiaj mojego chudzielca ważyłam po jedzeniu nago i waży 8650g 😎 to odejmując jedzenie waży z 8,5kg 🙃 a to znaczy, że nie osiągnie wagi 9kg na roczek 😁 😁 😁

Ty zawsze z tą wagą 😜

thx dziewczyny 🙂
postanowilam , ze od stycznia zapisuje sie na fitnes, na zajecia wytrzymalosciowe -dla kondychy i na cwiczenia na kregoslup, bo troche mi przy mojej Kluseczce poszedl 😁

A od grudnia zaczynam z Maluska chodzic do grupy dla maluszkow od 0 do 3latek ,,,,, strasznie rwie mi sie do psow i dzieci,az piszczy na ich widok

• Mamusie
Hej laski.
No to Marylcia ma najwięcej ząbków, oklask dla was za to:*

Spóźnione najlepszego dla wszystkich dzieciaczków:*

U nas otworzyli tesco i taki tam tłum że ojejku w dodatku ludzie nie umieją zachowywać się jeszcze w takich sklepach:/ ja to sobie odpuściłam na razie zakupy aż do 1-wszego żeby kasę mieć bo chce już prezentów resztę pokupować 🙂

kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Izabela napisał(a):
hej Laski,

wpadlam was powkurzac- waze juz 1kg mniej jak przed ciaza 😁

graaaatulacje 😉
a ja ważę już 18kg więcej jak przed cążą hahaha
a w ciąży nie jesteś?

niby nie 😉 idę niedługo do gina 😉

Będę ciocią? 😁 😎

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Izabela napisał(a):
hej Laski,

graaaatulacje 😉
a w ciąży nie jesteś?

Będę ciocią? 😁 😎

już jesteś ! 😜 nie wystarczy Ci? 😜 przeciez musimy się do gdańska przeprowadzić żebyś mi Dyśki pilnowała jak będę rodzić bo przecież Adam będzie przy mnie hahaha

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Izabela napisał(a):
hej Laski,

graaaatulacje 😉
a w ciąży nie jesteś?

Będę ciocią? 😁 😎

już jesteś ! 😜 nie wystarczy Ci? 😜 przeciez musimy się do gdańska przeprowadzić żebyś mi Dyśki pilnowała jak będę rodzić bo przecież Adam będzie przy mnie hahaha

No jo fakt 😁 ej to poczekaj na mnie razem obie w ciąże zajdziemy i będziemy rodzić na 1 sali 😁 🤪 🤪 🤪 😘 😘 😘

Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Izabela napisał(a):
hej Laski,

graaaatulacje 😉
a w ciąży nie jesteś?

Będę ciocią? 😁 😎

No jo fakt 😁 ej to poczekaj na mnie razem obie w ciąże zajdziemy i będziemy rodzić na 1 sali 😁 🤪 🤪 🤪 😘 😘 😘

i najlepiej od jednego ojca zaciazajcie ...wtedy ten drugi wam Dyske i Laure przypilnuje 😁