Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

promyczek1981 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Asia napisał(a):
nusia27 napisał(a):
gratulacje tym chudnacym i kopniak dla kolo zeby wreszcie hormony zbadala 🙃

a ja odkrylam kolejnego zeba 🤪
to ile już macie? 🤪 😉

8 🙂 6 w pelni wyrzniete i 2 dolne dojki dopiero sie przebily

Wow!!!! 🤪 🤪 🤪 Ładnie! Aż jestem zazdrosna, bo u nas wciąż tylko jeden sterczy z paszczy ☺️
Brawo Marylka 😘

a my zazdroscimy wam raczkowania i biegania 😜

• Mamusie
Asia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
szczerze mówiąc to mam nadzieję że wystarczy zmiana tabletek anty (i przestanę karmić) i wtedy jakaś dietka i będzie ok 😉
Kolo to na pewno prze ho
rmony
jak malo jesz to nawet dieta nie potrzebna 😉
zobaczysz 😉
trzymam kciuki 🙂
a kiedy do gina idziesz?
🙂

miałam iść jutro ale nie bardzo mam co z moją chorowitką zrobić bo do normalnego lekarza mam na 13,45 a do ginekologa miałam na 16 więc pewnie od razu od normalnego musiałabym iść do gina bo kawałek mam a nie wierzę że moja normalna lekarka przyjmie mnie o 13,45 a pewnie z godzinnym opóźnieniem 😠 😠 😠 zawsze tak jest więc nie wiem po kiego rejestrują na godznę 😠 😠 😠 więc zadzwoniłam do gina i powiedziałam że przyjdę jak mi Myszka wyzdrowieje 😉

• Mamusie
wesa napisał(a):
U nas właśnie się 5 ząbek przebił i szósty wyjdzie lada moment. ciężko znosi wyżynanie się . Dziś ma gorączkę i nic nie je.

a wysoka temp? Bo Judyta też nic jeść nie chce i miala wczoraj wieczorem 39 a dziś rano 38 po południu 38,7 a niedawno przed kąpielą 38,3 i się zastranawiam czy na zęby może być taka wysoka...

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Asia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
szczerze mówiąc to mam nadzieję że wystarczy zmiana tabletek anty (i przestanę karmić) i wtedy jakaś dietka i będzie ok 😉
Kolo to na pewno prze ho
rmony
jak malo jesz to nawet dieta nie potrzebna 😉
zobaczysz 😉
trzymam kciuki 🙂
a kiedy do gina idziesz?
🙂

miałam iść jutro ale nie bardzo mam co z moją chorowitką zrobić bo do normalnego lekarza mam na 13,45 a do ginekologa miałam na 16 więc pewnie od razu od normalnego musiałabym iść do gina bo kawałek mam a nie wierzę że moja normalna lekarka przyjmie mnie o 13,45 a pewnie z godzinnym opóźnieniem 😠 😠 😠 zawsze tak jest więc nie wiem po kiego rejestrują na godznę 😠 😠 😠 więc zadzwoniłam do gina i powiedziałam że przyjdę jak mi Myszka wyzdrowieje 😉
no tak właśnie jest ciągle coś 🥴ja też ide ide i dojść nie moge 🥴już nie pamiętam kiedy byłam u gina 🤔 🤨

• Mamusie
wesa napisał(a):
Najwyżej ma 38 i zaraz mu zbijam....także wyżej nie podejdzie. ale ja wiem ze to zęby bo on tak to przechodzi. i zreszta u nas widać po dziąsełkach ze go boli, sa bardzo nabrzmiałe i czerwone.

U Judyty momentalnie jest wysoka i daję Jej ibufen tylko że Ona nie bardzo chce pić bo jest pomarańczowy i Jej nie smakuje...

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
wesa napisał(a):
Najwyżej ma 38 i zaraz mu zbijam....także wyżej nie podejdzie. ale ja wiem ze to zęby bo on tak to przechodzi. i zreszta u nas widać po dziąsełkach ze go boli, sa bardzo nabrzmiałe i czerwone.

U Judyty momentalnie jest wysoka i daję Jej ibufen tylko że Ona nie bardzo chce pić bo jest pomarańczowy i Jej nie smakuje...
ja to dawałam czopki bo syrop to zawsze mi wypluwała 😠 i nie wiedziałam ile wzięła i czy zadziała 🥴a czopek to raz dwa i bardzo szybko zbijał temp.

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
nusia27 napisał(a):

kochana jesteś 😉 jutro idę do lekarki po jakieś skierowania na badania 😉 zobaczymy co z tego wyniknie 😉
a ona mi powie że jestem gruba po prostu i mam mniej żreć to schudnę hahaha tylko że ja prawie nic nie jem... to może mam całkiem przestać? 🤪
a tak poważnie to mam nadzieję że to nic poważnego 😉 i że da mi te skierowania i będę spokojniejsza 😉 jeśli wszystko jest ok to będę walczyć jak się da by "chociaż" 10kg zrzucić

Kolo ja tak miałam mogłam nic nie jeść a waga leciała jak głupia w górę okazało się ze to problemy hormonalne i m.in. problem z zbyt wysokim poziomem insuliny we krwi
insulina obniżała poziom cukru a mój organizm wiecznie jak coś zjadałam starał się go zmagazynować
dostałam leki zaszłam w ciąże i teraz jest dobrze

Wesa , śliczny masz avatarek 🙂 😘 taka córa to skarb!

Nusiak ja też nie byłam od porodu u lekarza 😁 i jakoś mi się nie spieszy, skoro wszystko jest ok. wg mnie, mam sąsiadkę co od porodu poszła do gina po 20latach hahahaah! 😜

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
nusia27 napisał(a):

kochana jesteś 😉 jutro idę do lekarki po jakieś skierowania na badania 😉 zobaczymy co z tego wyniknie 😉
a ona mi powie że jestem gruba po prostu i mam mniej żreć to schudnę hahaha tylko że ja prawie nic nie jem... to może mam całkiem przestać? 🤪
a tak poważnie to mam nadzieję że to nic poważnego 😉 i że da mi te skierowania i będę spokojniejsza 😉 jeśli wszystko jest ok to będę walczyć jak się da by "chociaż" 10kg zrzucić

Kolo ja tak miałam mogłam nic nie jeść a waga leciała jak głupia w górę okazało się ze to problemy hormonalne i m.in. problem z zbyt wysokim poziomem insuliny we krwi
insulina obniżała poziom cukru a mój organizm wiecznie jak coś zjadałam starał się go zmagazynować
dostałam leki zaszłam w ciąże i teraz jest dobrze

a u mnie nigdy tak nie było i dopiero teraz po porodzie tak mam....