Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):
Hej Babolce 😘
Bartek śpi na poduszeczce już od 3 miesięcy.
A ja polecam nadziewane udka kurczaka 🙂 mmm pycha sama będę robiła 😜"

Weekend do dupy, Bartek cały czas płakał, Adam mnie dobijał zakichany tatuś wczoraj wolał z kuzynami siedzieć przy butelce niż zająć się dzieckiem i się podarliśmy do tego stopnia że sie do niego nie odzywam.
A i jeszcze on wielce na mnie obrażony bo dostałam propozycje wyjechania na urlop na tydzień do Anglii za darmo i to w dodatku z Bartkiem a ten się na mnie fuka cały czas bo to od przyjaciela wyszło że on nas zabierze na wczasy i wściekła teraz chodzę przez Adama bo mi ciągle wypomina 😠

Jeśli bardzo dobrze znasz tego przyjaciela i wiesz, gdzie Cię zaprasza to ja bym pojechała 🙂 rozłąka dobrze wam zrobi! Skoro postępuje tak a nie inaczej.

popieram 🙂

Hania napisał(a):
Justa Miłoszek cudny i taki męski 🙂

Blue z Arkiem znam się od dziecka i ufam mu na 100% co do wyjazdu bardzo się nad tym zastanawiam bo może naprawdę wniesie to do naszego życia trochę spokoju i dobrze nam zrobi.

albo maz ci bedzie do konca zycia wypominal...

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Hania napisał(a):
Justa Miłoszek cudny i taki męski 🙂

Blue z Arkiem znam się od dziecka i ufam mu na 100% co do wyjazdu bardzo się nad tym zastanawiam bo może naprawdę wniesie to do naszego życia trochę spokoju i dobrze nam zrobi.

albo maz ci bedzie do konca zycia wypominal...

Dokładnie i tego się boję bo potem Adam może tez wypominać mi do końca życia że polecialam akurat z nim że to przyjacie i tak dalej a zawsze jak Arek jest w polsce to i się z nim spotyka to potem słyszę "Przyjaźń między chłopakiem a dziewczyną nie istnieje bo zawsze kończy się w łóżku"

• Mamusie
Jejku Hania mnie to by mąż w życiu nie puścił 🥴z nikim...i ja też bym nie chciała zeby on poleciał gdzieś z przyjaciołką 😉
nie chce sie wtrącać ale pomyśl jak Adamowi będzie przykro 😞to twój mąż....przemyśl wszystkie za i przeciw i podejmiesz wtedy decyzje 🙂trzymam kciuki 🙂aha pisałaś wcześniej o udkach nadziewanych...-jak je robisz?prosze o przepis 😉
CHŁOPAKI CUDNE 😘OKLASK DLA MIŁOSZKA I BARTUSIA 😘 😘 😘

• Mamusie
Asia napisał(a):
Jejku Hania mnie to by mąż w życiu nie puścił 🥴z nikim...i ja też bym nie chciała zeby on poleciał gdzieś z przyjaciołką 😉
nie chce sie wtrącać ale pomyśl jak Adamowi będzie przykro 😞to twój mąż....przemyśl wszystkie za i przeciw i podejmiesz wtedy decyzje 🙂trzymam kciuki 🙂aha pisałaś wcześniej o udkach nadziewanych...-jak je robisz?prosze o przepis 😉

dzięki Asiu i dla Ciebie 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
Asia napisał(a):

dzięki Asiu i dla Ciebie 🙂
DZIĘKUJE 😘Uciekam dać Cyprianowi lekarstwa(ma zapalenie ucha bida moja kochana)i Soni temp.zmierze bo caly dzień miała 37.5 i poliki aż bordowe 🥴 😞nie wiem juz jakie teraz ząbki jej idą bo ma napuchnięte jak na trójki ale Kasia chyba pisała ze najpierw czwórki wychodzą 🙂wszystko jedno ktoreś idą bo sie znowu męczy 😞 😞 😞

• Mamusie
hej dziewczynki
my już nie śpimy Anastazja się bawi a ja nadrabiam weekendowe zaległości w internecie

ale mi mąż wczoraj niespodziankę zrobił
nie wiedziałam że mój tato wraca dzień wcześniej do Polski czyli wczoraj, zebrał moją rodzinkę jak byłam w szkole, kupili torta dekoracje urodzinowe do mieszkania, balony napisy itp, wielki bukiet 25 tulipanów, przebrał Anastazję no super

a jak wróciłam to miałam wielką niespodziankę

• Mamusie
Justa napisał(a):
to mój dzisiejszy łobuz
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/39/pc182183.jpg/][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/9446/pc182183.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
jaki on śliczny i włosy ma takie jakby był u fryzjera, mój Patryk to ma włosy każdy w inna stronę i grzywę taką wielką 🤪

• Mamusie
ale przystojniaki z tych styczniowych chłopaków 😘
ja dziś mam tyle prania że masakra, a suszyc nie mam gdzie....chyba zaniosę do suszarni, trudno najwyżej nie bedę mieć pościeli 😉
u mnie słoneczko wyszło, chyba na spacerek się wybierzemy...
rety jutro Majka kończy roczek, szok...nasza pierwsza "styczniówka" 🙃

• Mamusie
Hania napisał(a):
Honoratko najlepszego z okazji urodzin 😘 😘

Jakbyś mogła to podeślij mi zdjęcia sukni swojej na maila [email protected]

właśnie chciałam odpalić płytę ze zdjęciami z wesela i masakra nie chce się wczytac 🤢
mam kilka zdjęć na starych ogłoszeniach internetowych więc wysyłam ci linki
jak przyjdzie mąż z pracy spróbujemy coś tam zdziałać a jak się nie uda to poskanuje ci duże zdjęcia które mam wywołane
http://tablica.pl/oferta/suknia-slubna-aspera-r38-40-krysztaly-swarovski-ID7aIF.html
http://stargardszczecinski.olx.pl/suknia-slubna-aspera-r-38-40-krysztaly-swarovski-iid-69266869
http://tablica.pl/oferta/suknia-slubna-aspera-r38-40-krysztaly-swarovski-ID7aIF.html

Femmka napisał(a):
hej laski
wrocilam do starego nicka 🙂 juppi 🙂
pozniej was poczytam co naskrobalyscie od soboty ...teraz pakuje prezenciochy

a w ogole to przeczytalam ze wrocilas do starego NOCNIKA 😜