Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kurcze wiecie co
napisałam właśnie - tak jak robiłam to zawsze na wątkach innych miesięcy - że wystawiłam przedmioty na sprzedaż i że zapraszam do obejrzenia
i dostałam wiadomość od jakiejś osoby że to naruszenie regulaminu i admin zablokuje mi konto 🤢
nie chciałam - ale nie robię tego po raz pierwszy więc chyba to nic takiego
miałyście kiedyś taką sytuację?

• Mamusie
gosia2301 napisał(a):
sory Honorata ze Ci napisałam ale zapewniam Cie ze jak by admin widział to by Ci to samo napisał a zreszta jak piszesz posta pod spodem masz regulamin jest krótki przeczytaj a własnie o tym tam pisze 😉i nie gniewaj sie na mnie 😞

nie nie gniewam właśnie dziękuje za uprzedzenie
regulaminu mało kto czyta 😉 a wszyscy powinni je znać

HONORATKA napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
sory Honorata ze Ci napisałam ale zapewniam Cie ze jak by admin widział to by Ci to samo napisał a zreszta jak piszesz posta pod spodem masz regulamin jest krótki przeczytaj a własnie o tym tam pisze 😉i nie gniewaj sie na mnie 😞

nie nie gniewam właśnie dziękuje za uprzedzenie
regulaminu mało kto czyta 😉 a wszyscy powinni je znać

Oj dobra nie przesadzajmy każdy ma prawo czegoś nie wiedzieć 😉 poza tym Admin NA PEWNO by nie zablokował którejś z nas konta za taki błahy powód, jedynie upomniał.

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kurcze wiecie co
napisałam właśnie - tak jak robiłam to zawsze na wątkach innych miesięcy - że wystawiłam przedmioty na sprzedaż i że zapraszam do obejrzenia
i dostałam wiadomość od jakiejś osoby że to naruszenie regulaminu i admin zablokuje mi konto 🤢
nie chciałam - ale nie robię tego po raz pierwszy więc chyba to nic takiego
miałyście kiedyś taką sytuację?

Cześć,
masz prawie 2000 postów i nie znasz zasad regulaminu? Przy każdym poście masz do niego link i informację, że wysyłając post zgadzasz się z jego zasadami. Zaspamowałaś forum 8 postami reklamowymi na różnych wątkach ale tym razem jest upomnienie. Następnym razem będą 3 dni blokady.

gosia2301 napisał(a):
na brzuszku blokował i nie było zmiłuj sie 🤔dobra dobra dziewczyny nie przeszkadzam Wam juz pozdrowienia dla dzieciaczków 🙂

My kochamy Admina, więc nas by nie zablokował bez uprzedzenia 😁

nusia27 napisał(a):
Blue napisał(a):
Nusiak co do tych hemoroidów to mogą mieć, a coś podejrzewasz u małej czy tylko tak pytasz?

no wlasnie mysle ze ma 😞

A ma jakieś bąble z krwią itd.? może tylko Ci się wydaje.. no i to chyba boli mocno co ? przy załatwianiu. Najlepiej jakbyś z tym poszła do lekarza tylko, że na wyspach to pewnie wszystko będzie normalne.

Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Blue napisał(a):
Nusiak co do tych hemoroidów to mogą mieć, a coś podejrzewasz u małej czy tylko tak pytasz?

no wlasnie mysle ze ma 😞

A ma jakieś bąble z krwią itd.? może tylko Ci się wydaje.. no i to chyba boli mocno co ? przy załatwianiu. Najlepiej jakbyś z tym poszła do lekarza tylko, że na wyspach to pewnie wszystko będzie normalne.

ciezko mi opisac co ona ma 🤢 nie wydaje mi sie zeby ja to bolalo, sprawdzalam na dotyk. jak bede w pl to ja dam na przeglad 😜

nusia27 napisał(a):
Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Blue napisał(a):

no wlasnie mysle ze ma 😞

ciezko mi opisac co ona ma 🤢 nie wydaje mi sie zeby ja to bolalo, sprawdzalam na dotyk. jak bede w pl to ja dam na przeglad 😜

Mi też coś dziwnego się po porodzie porobiło, tyle, że to nie boli.

Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Blue napisał(a):

no wlasnie mysle ze ma 😞

tyle ze maryla jeszcze nie rodzila 😜 🤪

nusia27 napisał(a):
Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Blue napisał(a):

no wlasnie mysle ze ma 😞

tyle ze maryla jeszcze nie rodzila 😜 🤪

Jaki cham 😁 ja Ci się tu zwierzam 😁 odkrywam buahaha, a Ty takie coś 😁 😁 😁 a bo Ty tam prawie wiesz z kim ona się aktualnie spotyka 😜 może już niedługo babcią będziesz 🤪

nusia27 napisał(a):
e tam, ona mam pampersy ze stali i zamek cyfrowy do ktorego tylko ja znam kombinacje

Pff już to dawno rozszyfrowała 😉 a Ty matka naiwnie wierzysz, że ma pas cnoty, to nie te czasy..

• Mamusie
a my dziś siedzimy w domku z Anastazją
jak się przebudziła w nocy to miala 39,2 gorączke 😮
tak bez żadnych dodatkowych objawów 🥴
ale dziś rano pojawiły się już objawy - dostała cieknącego kataru i kicha co chwile 🤨
nie chciałam jej zaprowadzać do żłobka bo znając ją temp zaraz znowu podskoczy i bym po nią leciała za godzinę