Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Ja nikogo z nikim nie zdradzam 😉 Ja taka żeńska forma bigamisty - z każdą z Was z chęcią ogromną 😜 🤪

A ja myślałam, że Ty jesteś tą jedyną 😞 😞 😞
Jak tak wolisz to mówisz i masz...

Czego oczy nie widzą..... Też Cię kocham

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Justyna 🤪 😘 tylko mnie z Kolo nie zdradzaj 😠 Maja jest śliczna 🙂 nasza blondyneczka 🙂 80cm to kawał kobity z niej!! Laura waży 9kg i tak na oko ma z 75cm, ale też ją ciężko zmierzyć, bo się wyrywa, zresztą u mnie w przychodni nie mierzą dzieci, a obwód głowy ma 47 🙂

Blue już Ci mówiłam że nie zacznie chodzić dopóki jej stopa nie urośnie bo ma za małe stopy do tak wielkiego łba hahaha

Ty weź, bo jak wstanę.. to zobaczysz 😉 Laura chce zostać Chinką, dlatego musi mieć małe stópki..

buahahaa chinka 🙃 toś mnie teraz rozbawiła... a od kiedy chinki mają takie duże oczy i głowy?

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Justyna 🤪 😘 tylko mnie z Kolo nie zdradzaj 😠 Maja jest śliczna 🙂 nasza blondyneczka 🙂 80cm to kawał kobity z niej!! Laura waży 9kg i tak na oko ma z 75cm, ale też ją ciężko zmierzyć, bo się wyrywa, zresztą u mnie w przychodni nie mierzą dzieci, a obwód głowy ma 47 🙂

Blue już Ci mówiłam że nie zacznie chodzić dopóki jej stopa nie urośnie bo ma za małe stopy do tak wielkiego łba hahaha

Ty weź, bo jak wstanę.. to zobaczysz 😉 Laura chce zostać Chinką, dlatego musi mieć małe stópki..

buahahaa chinka 🙃 toś mnie teraz rozbawiła... a od kiedy chinki mają takie duże oczy i głowy?

Oj tam pomyślą, że ma duży mózg, więc jest mądra 🙃 zrobi se operacje oczu i będzie jak ta lala 🤪

JUSTYNA napisał(a):
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Ja nikogo z nikim nie zdradzam 😉 Ja taka żeńska forma bigamisty - z każdą z Was z chęcią ogromną 😜 🤪

A ja myślałam, że Ty jesteś tą jedyną 😞 😞 😞
Jak tak wolisz to mówisz i masz...

Czego oczy nie widzą..... Też Cię kocham

😘 😘 😘 😘

JUSTYNA napisał(a):
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Jak ta lala Twoja wyrosła? Pokazuj plisss

Masz w avatarze haha przerobioną fotę jak miała urodziny 🙂
fajna, duza już..
Myslałam, że Laura i Judyta mają ciemniejsze włoski niż w tych dzisiejszych avatarach

Laura jak się urodziła miała czarne włosy, a tera z miesiąca na miesiąc jaśnieją. W słońcu są jasne, takie złote. Pewnie latem to już w ogóle zjaśnieją. A Maja to taka typowa blondyna 😉

JUSTYNA napisał(a):
Nie wiem po kim taki z niej blondas?! Adam mój ciemny hehe Ja też mam ciemne włosy...

Może waszych dziadkach itd. ? różnie to bywa 🙂 Ja byłam jasną blondynką do klasy podstawowej, później włosy mi ściemniały do mocno ciemnego blondu.

• Mamusie
Honoratka co do szczepień, to ja akurat jestem tego samego zdania i nasza lekarka i znajoma pediatra z Warszawy też mówią, że nie koniecznie.
Byłam przeciwna żłobkom, ale zmieniłam zdanie widząc syna mojej przyjaciółki i Anastazję. Wasze dzieciaki trafiły super, świetnie się rozwijają a choroby nikogo nie ominą, mimo że my będziemy usilnie się starać. Miłosz uwielbia dzieci, w rodzinie mamy sporo maluszków i nie widzę powodu by zamykać dziecko w domu. Byliśmy już na dwóch większych imprezach dla dzieci i mały był zachwycony 🙂 Dwa razy miał kontakt z dziećmi, które za tydzień chorowały na ospę, a mały nic 🙂 Ot co, takie moje zdanie 😉 😜

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Justa napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Justa napisał(a):
Agi to Judytka jest w avatarku?bo wygląda jak obrazek 🙂

bo to obrazek 😜

fajnie 🙂zrobiłaś?

nie no 😜 to zdjęcie normalne 😜

serio wygląda jak namalowany obrazek 🙂 🙂hehehe