Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
To też moi kochani dziadkowie. Jak byłam dzieckiem to wolałam z nimi niż z mamą. Dziadek ma jednak 83 lata, babcia kilka lat mniej więc wiem, że to już piekny wiek.
Nie poszłam dziś do szpitala bo nie mam z kim zostawić dziewyczn bo Adam cały dzień w pracy. Jutro prosto po pracy polecę (na szczęście szpital widzę z okna więc bliziutko mam). Ciągle myślę czy zdążę. Kurcze zgłupiałam chyba ale co dzwoni telefon to strach mnie ogarnia bo myślę, że szpitala 😞 Zwariuję!

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
To też moi kochani dziadkowie. Jak byłam dzieckiem to wolałam z nimi niż z mamą. Dziadek ma jednak 83 lata, babcia kilka lat mniej więc wiem, że to już piekny wiek.
Nie poszłam dziś do szpitala bo nie mam z kim zostawić dziewyczn bo Adam cały dzień w pracy. Jutro prosto po pracy polecę (na szczęście szpital widzę z okna więc bliziutko mam). Ciągle myślę czy zdążę. Kurcze zgłupiałam chyba ale co dzwoni telefon to strach mnie ogarnia bo myślę, że szpitala 😞 Zwariuję!

No to piękny wiek faktycznie 🙂
Justynko nie martw się tak 😘 😘 😘 będzie dobrze 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):

No to piękny wiek faktycznie 🙂
Justynko nie martw się tak 😘 😘 😘 będzie dobrze 🙂
Kochana jesteś. Dziękuję 😘

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Agus cóż za fociak w avatarku 🙂 To Ty? Nie poznałam Cię. Seksi mama! Oklask

buahahaha nie wiem Kochana czy co pojazd czy komplement ale na zdjęciu jest kobieta która w tym roku będzie miała 47 lat hahaha to moja taka przyszywana ciocia 🤪 🤪 🤪 🤪
toś mnie pojechała 🤪 🤪 🤪
dzięki 😜
ale tak swoją drogą to chciałabym tak wyglądać w Jej wieku 🤪

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):

buahahaha nie wiem Kochana czy co pojazd czy komplement ale na zdjęciu jest kobieta która w tym roku będzie miała 47 lat hahaha to moja taka przyszywana ciocia 🤪 🤪 🤪 🤪
toś mnie pojechała 🤪 🤪 🤪
dzięki 😜
W jej wieku? Ja bym chciała teraz tak wyglądać 😉 Tak mi coś nie pasowało do Ciebie i dlatego napisałam, że Cię nie poznałam ale ja tam wiem... Sorki jak Cię uraziłam

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):

toś mnie pojechała 🤪 🤪 🤪
dzięki 😜
W jej wieku? Ja bym chciała teraz tak wyglądać 😉 Tak mi coś nie pasowało do Ciebie i dlatego napisałam, że Cię nie poznałam ale ja tam wiem...

hahaha 🙂
to przyjaciółka mojej mamy jeszcze z czasów szkolnych 🙂 i podwórkowych zresztą też bo z jednej ulicy hehe 😉
trzyma się babinka jak cholera haha 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
oklask dla Ciebie 🙂
teraz się będziesz pastwić nade mną 😜

Ale mi Majka upieprzyła firankę.. Natala dała jej chrupka kukurydzianego w takiej słodkiej, kolorowej polewie. I mam moją białą firnakę żółtą. Muszę od razu uprać. Mam nadzieję, że świeże to zejdzie

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
oklask dla Ciebie 🙂
teraz się będziesz pastwić nade mną 😜

Ale mi Majka upieprzyła firankę.. Natala dała jej chrupka kukurydzianego w takiej słodkiej, kolorowej polewie. I mam moją białą firnakę żółtą. Muszę od razu uprać. Mam nadzieję, że świeże to zejdzie

ojjj tam ojj tam 😉 to dla mnie komplement haha 😉 Laska z Niej jak się patrzy 😉
a co do firanki to współczuję i mam nadzieję że zejdzie 😉 Judyta mi dzisiaj zasłonkę zerwała i żabek i się przewróciła hahaha :p głupek mały 🙂 na szczęście nic jej się nie stało... normalnie mi się uwiesza na firanach i zasłonkach albo trzyma i idzie hahaha i ciągnie...

Kolo a kiedy Ty się zdążyłaś tak szybko zestarzeć? 🤪
Laura już na dobre je łyżeczką, dzisiaj jadła sama kaszkę 😜 tylko marnie wychodzi jej nakładanie, bo z wędrowaniem łyżki do buzi nie ma problemów.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kolo a kiedy Ty się zdążyłaś tak szybko zestarzeć? 🤪
Laura już na dobre je łyżeczką, dzisiaj jadła sama kaszkę 😜 tylko marnie wychodzi jej nakładanie, bo z wędrowaniem łyżki do buzi nie ma problemów.

Kochanie przecież ja już mam prawie 300 lat nie pamiętasz? 😜
zdolniacha z Laurki 🙂

• Mamusie
Hej Kochane 😘
My już w domku 🙂cali,zdrowi i zahartowani 🙂
było tak cudownie że mieliśy wrócić w sobote ale przedłużyliśmy sobie pobyt bo nikomu sie nie chcało wracać 🙂
Sonia je już wszystko chodziła z nami na obiady jadła normalnie wszystko co podawali 🙂wychodziliśmy tam max do -12 st.(jednak w górach sie nie czuje mrozu)słońce mocnej grzało i nie marzlśmy tak jak tutaj 🙂
codziennie 2 godz na basenie 🤪 potem spała jak suseł do rana zdarzało sie że padała już po 19-tej spała do 8-ej rano 🤪także żyć nie umierać 🙂
najgorszy jest powrót do szarej rzezywistości 😞.... 😞

• Mamusie
Aga a rzeczywiście 300 lat na karku to i ja mogłam się pomylić 🤪

Lagoona oczywiście mi tego prędko nie zapomni no nie? 😜

Asia jak ja Ci zazdroszczę.Jejku jak bardzo!!!!

Ja jeszcze nawet nie dawałam Majce łyzki do reki ☺️ Kurcze cchyba mi wygodniej (czyt. szybciej) ją nakarmić. Wyrodna matka ze mnie jednak...

JUSTYNA napisał(a):
Aga a rzeczywiście 300 lat na karku to i ja mogłam się pomylić 🤪

Lagoona oczywiście mi tego prędko nie zapomni no nie? 😜

Asia jak ja Ci zazdroszczę.Jejku jak bardzo!!!!

Ja jeszcze nawet nie dawałam Majce łyzki do reki ☺️ Kurcze cchyba mi wygodniej (czyt. szybciej) ją nakarmić. Wyrodna matka ze mnie jednak...

A ja nie mam wyjścia, bo się buntuje jak nie chce dać łyżeczki i kategorycznie odmawia jedzenia i nasze przepychanki wyglądają tak, że ciągle próbuje łapać łyżkę. Ogólnie to straszny nerwus jej się nie podoba nawet jak próbuje jej pomóc tzn. przytrzymać łyżeczkę by mogła coś nabrać. Wczoraj w jednej ręce miała łyżeczkę, a drugą łyżeczką ją karmiłam i się jej coś nie podobało to wpadała w szał,. machała rękami po talerzu, zrzucała jedzenie i w dodatku wszystko wypluwała co miała w buzi 🤪 a jak za wolno jej szło to jeszcze rękami sobie pomagała wyciągać.. kochane dziecko 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
Witam mamuśki 😘
Daria to widzę że bliźniaki mają jednak tak samo Bartek się wścieka jak próbuje go nakarmić i musi sam jeść w przeciwnym razie jest histeria. Więc wole żeby sam babrał się w talerzu niż histeryzował.

Justyna to super wiek dziadkowie mają nie martw się wszystko napewno będzie dobrze. . Moi niestety już nie żyją dziadkowie zmarli obaj w wieku 62 lat za to Babcie obie dożyły 83lat. Mam jeszcze Adama dziadków 66 i 84 lat i Babcie złotą kobietą 80 skończy w tym roku 😉,

Hania napisał(a):
Witam mamuśki 😘
Daria to widzę że bliźniaki mają jednak tak samo Bartek się wścieka jak próbuje go nakarmić i musi sam jeść w przeciwnym razie jest histeria. Więc wole żeby sam babrał się w talerzu niż histeryzował.

Justyna to super wiek dziadkowie mają nie martw się wszystko napewno będzie dobrze. . Moi niestety już nie żyją dziadkowie zmarli obaj w wieku 62 lat za to Babcie obie dożyły 83lat. Mam jeszcze Adama dziadków 66 i 84 lat i Babcie złotą kobietą 80 skończy w tym roku 😉,

Oddaj mi syna 🤪
Laura leży już w łóżku oby do rana 🙂
Moi dziadkowie od strony ojca dawno nie żyją, dziadka nie poznałam, tylko babcię. A od mamy dziadek nie żyje kilka lat zmarł w wieku 80lat 😞 a babcia nadal żyje i będzie mieć teraz 76l.

• Mamusie
Kasia łap oklask 🙂Kurcze naprawde odpoczęłam od garów,sprzątania itd....ja jednak zasem musze odreagować 🙂a przede wszystkim robimy to dla dzieci Cyprian zasuwał codziennie na nartach a Sonia poznawała nowe koleżanki i kolegów 😁 😉jeżdziła na sankach wszystko ją ciekawiło 🙂inne otoczenie jest bardzo ważne w wychowaniu dzieci nie umiałabym wychowywać małego dzikuska i ciągle siedzieć z dziećmi w domu 😉
wiadomo teraz takie mrozy to na dworze krótko ale właśnie takie wyjazdy,żłobek,potem przedszkole i szkoła pozwala sie dzieciakom super rozwijać i uczy że nie tylko jest mama i tata...

• Mamusie
Asia napisał(a):
Kasia łap oklask 🙂Kurcze naprawde odpoczęłam od garów,sprzątania itd....ja jednak zasem musze odreagować 🙂a przede wszystkim robimy to dla dzieci Cyprian zasuwał codziennie na nartach a Sonia poznawała nowe koleżanki i kolegów 😁 😉jeżdziła na sankach wszystko ją ciekawiło 🙂inne otoczenie jest bardzo ważne w wychowaniu dzieci nie umiałabym wychowywać małego dzikuska i ciągle siedzieć z dziećmi w domu 😉
wiadomo teraz takie mrozy to na dworze krótko ale właśnie takie wyjazdy,żłobek,potem przedszkole i szkoła pozwala sie dzieciakom super rozwijać i uczy że nie tylko jest mama i tata...

my mamy szczęście bo 3 koleżanki mają dzieci mniej więcej roczne więc Dyśka bawi się z rówieśnikami 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Asia napisał(a):

my mamy szczęście bo 3 koleżanki mają dzieci mniej więcej roczne więc Dyśka bawi się z rówieśnikami 🙂
fajnie 🙂tu u nas na osiedlu też są dzieci ale teraz to tylko sie w domach spotykamy...ale i tak to zawsze coś 🙂aby do wiosny 🙂 🙂