Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Justyna a jak mamy nie wspierac skoro wasza sprawa jest sluszna 🙂 ja to bym jeszcze do gazety poszla 😜

Taką ewentualność też bierzemy pod uwagę 🙂 😉
Dzisiaj moja szefowa przyszła do pracy z wielkim bólem...serca - słaniała się po pracy, trzymała sie za serce i mówiła z chrypką umierającym głosem łabędzia. Obrażona oczywiście na cały personel. Po 12 pojechała do "lekarza". Szkoda gadać 😠

Justa napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Justyna a jak mamy nie wspierac skoro wasza sprawa jest sluszna 🙂 ja to bym jeszcze do gazety poszla 😜

Taką ewentualność też bierzemy pod uwagę 🙂 😉
Dzisiaj moja szefowa przyszła do pracy z wielkim bólem...serca - słaniała się po pracy, trzymała sie za serce i mówiła z chrypką umierającym głosem łabędzia. Obrażona oczywiście na cały personel. Po 12 pojechała do "lekarza". Szkoda gadać 😠

hahhahahaha aktorka 😁

• Mamusie
Anastazja należała też do leniwców ale jakoś 2 tyg po urodzinkach zaczęła a teraz już śmiga po mieszkaniu i zupełnie zapomniała co to raczkowanie
na spacerkach jeszcze chodzi chwiejnym krokiem dlatego zastanawiam się nad takimi szelkami żeby ją wygodnie trzymać
bo sąsiadka co mieszka pod nami ma córkę z lutego a ona zaczła chodzić jeszcze przed swoim roczkiem i jak ją wczoraj zobaczyłam to aż sie przestraszyłam upadła im na beton ma mega zdartą twarz całe czoło broda nos do tego bardzo napuchnięte i sine oczy tak jak przy złamaniu nosa 🥴

• Mamusie
a ja jednak ide do pracy od poniedzialku.... nie bardzo sie ciesze, poszlam na ta rozmowe, bo zadzwonili do mnie w sumie juz 2gi raz, wiec balam sie, ze jak nie pojde, to juz nie zadzwonia...
no i dostalam sie, kontrakt na 20 godz tygodniowo i tak by mi pasowalo, ale niestety widzialam na rotach innycj, ze godzin robia wiecej....
nie do konca mi to pasuje, ehhh, zobaczymy, bo juz 1.5 roku siedze w domu i za duza przerwa mi sie robi w zyciorysie. w naszym rejonie ogolnie jest spore bezrobocie, a do wsojej pracy wrocic nie chcialam. a to jest praca na lotnisku na check in, zobaczymy, trzymajcie kciuki, bo Kaya musi isc do przedszkola...

• Mamusie
kasiak napisał(a):
a ja jednak ide do pracy od poniedzialku.... nie bardzo sie ciesze, poszlam na ta rozmowe, bo zadzwonili do mnie w sumie juz 2gi raz, wiec balam sie, ze jak nie pojde, to juz nie zadzwonia...
no i dostalam sie, kontrakt na 20 godz tygodniowo i tak by mi pasowalo, ale niestety widzialam na rotach innycj, ze godzin robia wiecej....
nie do konca mi to pasuje, ehhh, zobaczymy, bo juz 1.5 roku siedze w domu i za duza przerwa mi sie robi w zyciorysie. w naszym rejonie ogolnie jest spore bezrobocie, a do wsojej pracy wrocic nie chcialam. a to jest praca na lotnisku na check in, zobaczymy, trzymajcie kciuki, bo Kaya musi isc do przedszkola...

nie martw się przedszkolem zobaczysz jaka wielka różnica będzie w zachowaniu twojej córci
a praca na prawdę pozwala odpocząć 😜

• Mamusie
moja za rączkę lubi chodzić, a ciszy się jak wariatka 🙂
w ogóle to dziś kupiliśmy jej takie buty z prawdziwego zdarzenia więc na dworze chodziła po raz pierwszy, nawet nieźle jej idzie 😉 jutro nadal ma być pięknie więc na pewno znów potrenujemy bieganie za smykiem 🙂 ale fajnie, cieszę się że idzie ciepełko i wiosna 😎

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kasiak napisał(a):

nie martw się przedszkolem zobaczysz jaka wielka różnica będzie w zachowaniu twojej córci

tyle, ze ja nie czuje sie zmeczona opieka nad mala 🤪

• Mamusie
kasiak napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
kasiak napisał(a):

tyle, ze ja nie czuje sie zmeczona opieka nad mala 🤪

no to bardzo ci zazdroszczę
bo w sumie sama opieka nad dzieckiem jest super ale jak siedzę w domu i to wieczne sprzątanie gotowanie prasowanie pranie ble ble ble to mnie dobija i naprawdę jestem przeszczęśliwa wychodząc do pracy

• Mamusie
hej
u nas takze weekend udany.cieplo bylo cale dnie na dworku,dzisiaj cos chlodniej jest ale i tak zaraz idziemy na spacerek 😉
z seba dzisiaj bylismy na pobraniu krwi az 3 male probówki mu pobrali wogule nie plakal tylko lekko sie skrzywil az ludzi przed gabinetem sie dziwili ze on taki dzielny ze nie placze 🙂
jestem z niego dumna 🙂

• Mamusie
kasiak napisał(a):
ale pustki..... 🤨

pustki okropne
zawsze jak sie pojawie to nikogo nie ma więc napiszę tylko co u mnie i znikam po chwili 😞
a szkoda forum tętniło życiem
nie ma co ukrywać blue rozkręcała forum na maxa
a propo blue śniła mi się wczoraj, że kontaktowała sie ze mną i mówiła że ją ktoś porwał i nie ma dostępu do netu hihihi
a tak na poważnie co sie stało z blue
jeśli tak po porostu odeszła to zrobiła bardzo nie fajnie bo się nawet nie pożegnała
tak jakby kopnęła nas w tyłek myśląc miło było ale już was nie potrzebuje 😞
a może ma jakieś problemy? wiecie coś?