Moja Natala ma już pierwszy dzień szkoły za sobą 🙂 Trzecioklasistka 🙂 Na razie jednak z porządnym powerem bo wszystko nowe, takie fajne i dzieciaki dawno nie widziane.
A Maja jak dziś rano strasznie płakała gdy jej "Tala" wyszła do szkoły 🤨
MilKa GRATULACJE SYNECZKA 😘 a mój Cyprian jeszcze w szkole od rana 🥴no ale to już 4 klasa 😲 a Sonia tak tak daje czadu że szok 😠jeszcze teraz jak nie ma Cyprianka to juz koniec 🥴lata po pokojach i Go szuka....na nic moje tłumaczenia...JUSTYNKA-a Ty pracujesz? Majeczka z opiekunka jest? 🙂
hej mamusie moje dziecko już 2 dzień w nowej grupie żłobkowej
troszkę rano gdy ją oddajemy Panią płacze bo to są nowe panie ale później w ciągu dnia mówią że ładnie się bawi, je, śpi
wiem o czym mówicie opisując jak dzieci tęsknią za starszym rodzeństwem
u mnie wynikła taka sytuacja że moja 9letnia siostra prawie cały sierpień mieszkała u nas
Anastazja często wychodziła na balkon i widząc młodą na podwórku wołała Kika kika (Kinga)
teraz nadal wygląda na balkonie za swoją kiką a rano biega po mieszkaniu i jej szuka
hej mamusie moje dziecko już 2 dzień w nowej grupie żłobkowej
troszkę rano gdy ją oddajemy Panią płacze bo to są nowe panie ale później w ciągu dnia mówią że ładnie się bawi, je, śpi
u mnie wynikła taka sytuacja że moja 9letnia siostra prawie cały sierpień mieszkała u nas
Anastazja często wychodziła na balkon i widząc młodą na podwórku wołała Kika kika (Kinga)
teraz nadal wygląda na balkonie za swoją kiką a rano biega po mieszkaniu i jej szuka
no to jest masakra jak sie maluchy przywiązują 🥴 u nas dzisiaj całe popoludnie Sonia nie odstępowaa Cypriana na krok..aż sie boje co będzie jutro jak wstanie a Cyprian już w szkol będzie 🥴😞
MilKa GRATULACJE SYNECZKA 😘 a mój Cyprian jeszcze w szkole od rana 🥴no ale to już 4 klasa 😲 a Sonia tak tak daje czadu że szok 😠jeszcze teraz jak nie ma Cyprianka to juz koniec 🥴lata po pokojach i Go szuka....na nic moje tłumaczenia...JUSTYNKA-a Ty pracujesz? Majeczka z opiekunka jest? 🙂
Tak właśnie Maja pierwszego dnia płakała za Natalą (wakacje spędziły razem 🙂 ) a dziś stała na balkonie i patrzyła czy wraca jej "Tala".
Asiu ja pracuję. Zaraz bedzie już rok. Dziewczynki z opiekunką do naszego powrotu
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
JUSTYNA_m
A Maja jak dziś rano strasznie płakała gdy jej "Tala" wyszła do szkoły 🤨
Asia_m
a mój Cyprian jeszcze w szkole od rana 🥴no ale to już 4 klasa 😲
a Sonia tak tak daje czadu że szok 😠jeszcze teraz jak nie ma Cyprianka to juz koniec 🥴lata po pokojach i Go szuka....na nic moje tłumaczenia...JUSTYNKA-a Ty pracujesz? Majeczka z opiekunka jest? 🙂
Kasia_m
Milka_m
HONORATKA_m
Asia_m
no to jest masakra jak sie maluchy przywiązują 🥴
u nas dzisiaj całe popoludnie Sonia nie odstępowaa Cypriana na krok..aż sie boje co będzie jutro jak wstanie a Cyprian już w szkol będzie 🥴 😞
JUSTYNA_m
Tak właśnie Maja pierwszego dnia płakała za Natalą (wakacje spędziły razem 🙂 ) a dziś stała na balkonie i patrzyła czy wraca jej "Tala".
Asiu ja pracuję. Zaraz bedzie już rok. Dziewczynki z opiekunką do naszego powrotu