Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ja daję tylko wit. D...a wy dajecie jeszcze?
ja mam kurtkę dla Mai kupioną na przecenie w zeszłym roku (teraz też tak zrobię) i kombinezon 2-częściowy z allegro, w sklepie kosztuje jakieś 180-200 a ja dałam 50 z przesyłką, wygląda jak nowy 🙂 za rok go opchne i taka zamiana...
u mnie dzis słonko świeci, ale siedzimy w domku...mama z bratem mają wpaść na obiad.

• Mamusie
Hania napisał(a):
No dziewczyny więc która kolejna?? Kasia już ma Emilcię Milka, ja, Kolo i Blue zapylone więc laski która nadstawia się kolejna pod żądełko 🙂 ???
Nie mogę wyjść z podziwu 😲 GRATULACJE 🙂

A tak w ogóle witajcie dziewczyny Qrcze wielki szacun za to, że jesteście tak pięknie zorganizowane i znajdujecie czas na to by "styczniówki 2011" nie upadły. Może poczytam trochę co słychać....

• Mamusie
Witam
u nas dziś pada od rana 😞
Anastazja zasnęła a Jerzy pojechał na cmentarz

my dziś świętujemy 11 lat bycia razem
może wieczorem gdzieś wyjdziemy, ale to się jeszcze zobaczy

co do witaminek to my dajemy tran norweski Moulers o aromacie cytrynowym na zmianę z witamina d i c, bo jak daje się za dużo tranu to dziecko zaczyna rybką "pachnieć" dosłownie włosy skóra wszystko przesiąka tym ..
wiec Anastazja dostaje tran co 2 dzien

• Mamusie
Asia napisał(a):
Hej 🙂dziękuje za od.co do witaminek 🙂
ja nic nie daje ale chyba czas pomyśleć o tranie...Honoratka czy Anastazja chętnie go pije?
Wit.D nie daje bo moja w dalszym ciągu pije dużo bebika a tam jestD.
Dużo zdrówka dla Bartusia 😘 😘 😘

nam pediatra powiedział że mamy dawać wit. D nawet jak piła pełną porcję wit. d zawartej w mleku
Asiu a tran pije dość chętnie
ale nie ma co oszukiwać Anastazja przyjmuje dużo leków więc jest już można powiedzieć przyzwyczajona
podaje jej ze strzykawki ogranicza to ryzyko rozlania i nieprzyjemnego zapachu trudnego do sprania

• Mamusie
Helou! Nie bylo mnie chwile, bo padnieta chodzilam jak nie wiem... Zasypialam na kanapie a do lozka to moglabym z Oskarkiem chodzic. Na szczescie lykam juz zelazo znow, bo widac mialam anemie no i chyba nieco lepiej, ale w pracy zapier.., wiec tylko wyczekuje na weekend, a ten zlatuje szybciej niz kiedykolwiek chyba! 🤪
Wczoraj u nas bylo halloween, ale ja nie lubie jak laza po domach po slodycze... W zeszlym roku cos tam dawalam, w tym roku sie znow chowalam 😜 Zamknelam zaluzje, zaslonilam zaslony w goscinnym, na schodach zgasilam swiatlo i zasunelam zasuwe na bramce przed domem, zeby im bylo cizej sie do domu dostac 😁 Na szczescie padal deszcz i chyba im sie odechcialo, wiec nikt nie pukal 🙂 Glupie amerykanskie zwyczaje... 😜 😉

• Mamusie
nusia a u nas chodza pewnie gdzie popadnie, zeby wiecej slodyczy zebrac 😜 choc w zeszlym roku nie bylo ich az tak duzo - tzn moze z 3 razy drzwi otworzylam, ale nie lubie i tyle :P
Justa - my rmontu nie mamy a tez ani jednej haloweenowej rzeczy nie zrobilismy 😜 Malemu w przedszkolu malowali farbkami po twarzy drakule czy cos, jakies pseudo-straszydlo z papierowego talerzyka zrobil i w tym roku styknie 😁 😜 😉

• Mamusie
A my świętowaliśmy Halloween 🙂
Co roku kupuję słodycze do wydania, a w tym roku moi przebierańcy też ruszyli na łowy 😉
Cały dzień chodzili w przebraniach i byli mega szczęśliwi hehehe
Karol wybrał strój Ninja:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/842/dscf7057.jpg/][IMG]http://img842.imageshack.us/img842/1990/dscf7057.jpg[/IMG][/URL]

Tośka była wiedźmą:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/525/dscf7096n.jpg/][IMG]http://img525.imageshack.us/img525/2482/dscf7096n.jpg[/IMG][/URL]

A tu zbierający słodkości 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/689/dscf7119.jpg/][IMG]http://img689.imageshack.us/img689/1236/dscf7119.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
Mój Karol miał wycinany trzeci migdał. Spędziliśmy dwa dni w szpitalu. Było przy tym sporo stresu ale było warto. Już teraz widzę dużą poprawę 😉 Główna zmiana dotyczy braku chrapania. Normalnie cały czas latamy z Jakubem sprawdzać czy wszystko u Niego ok, bo pierwszy raz od niemal 6 lat nie słychać jak Lolek oddycha przez sen 🤢 Cały czas nam się wydaje, ze młody przestał oddychać 🤪 Sam On zauważył różnicę i mówi, że oddycha Mu się swobodnie. Dobrze! Mam też nadzieję, że te ciągłe infekcje górnych dróg oddechowych miną bezpowrotnie 😉

• Mamusie
Babeczki, ile z Was ma już za sobą trening 'nocnikowania' za sobą? Ja robiłam już chyba milion podejść i ciągle się poddaję ☺️ Teraz też chodziła bez pampka przez kilka dni. Wysadzałam Ją co pół godziny, myśląc, ze 'coś' złapię, ale Tocha za każdym razem twierdziła, że 'nie siusiu', i 'nie ee', a zaraz po tym wstawała i robiła pod siebie 😞 Normalnie nie wytrzymałam i znowu mamy pampersa na sobie ☺️
Jak Wy to robicie?

• Mamusie
Hania napisał(a):
No dziewczyny więc która kolejna?? Kasia już ma Emilcię Milka, ja, Kolo i Blue zapylone więc laski która nadstawia się kolejna pod żądełko 🙂 ???

Hehehe Ja się nie wystawiam 😉 Założyłam sobie Mirene(spiralę) i mam z bańki na 5 lat 😉
Hania napisał(a):
Bartek się pochorował Angina go złapała wczoraj gorączka 40C dzisiaj już mniej ale mały dalej jakby nieswój jest a marudny że lepiej nic nie będę wspominała.

Bidulek... Duuużo zdrówka Bartusiu! :*

Marylce już piątki idą? Expresowo! U nas na szczęście nic się jeszcze nie dzieje 🙂 Piszę na szczęście, bo przy ostatnich mieliśmy małe zamieszanie. Mam nadzieję, ze z tymi piątkami nie będzie tak ciężko 🥴