Skocz do zawartości

Mamy lutowe 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Jestem
Ania już śpi 🙂
Zuzka jak dobrze, że Michałowi nic się nie stało! A obity kuper zapamięta na długo, może da do myślenia... No i pięknie, że zrobił się taki odpowiedzialny za swoje dziewczynki 🙂 Brawo!!! W końcu to teraz on jest jedynym mężczyzną w domu i na nim spoczywa "opieka" nad Wami.
Malamyszko przyjemnego oglądania i słuchania ulubieńca 😜 😜 😜
Asiula fajnie, że mimo wszystko dzieciaczki zdołały się pobawić ze sobą 🙂 Pogoda nie dopisała, to fakt, ale najważniejsze jest dobre towarzystwo 🙂 Następnym razem na pewno uda się zrobić imprezkę w plenerze z grillem i innymi atrakcjami 🙂

• Odpowiedzi 11,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Joanna1984_m

1092

• sobolinek_m

2610

• julik_m

922

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
A my już po "najeździe" mojego brata i jego kompanii 😁 😁 Tak się bałam a dzieciaki super się bawiły 🙂 Oczywiście każde osobno, ale zebrane w kupie w salonie były w zasięgu naszego wzroku, więc nie mogły za bardzo poszaleć 🙂
Z tej wizyty mam jedno przemyślenie: zbyt duża różnica wieku między dziećmi nie jest korzystna, także mamusie, które chcą mieć więcej potomstwa zastanówcie się nad tym. A mówię to dlatego bo Emi ma 6 lat, Filip 2,5 a Madzia rok z haczykiem i Emi nie miała się z kim bawić, chciała iść ze mną do parku, ale wiadomo, było że nie mogę i strasznie ciężko było mi jej odmówić bo to moja chrześnica 🙂 Na szczęście jutro idzie z mamą do Wesołego Miasteczka 🙂 Małe są za małe na zabawy z nią i całą uwaga i opieka skupiona jest na najmłodszych a ona bidulka jest poszkodowana 😞

• Mamusie
Coś Was ani widu ani słychu to się odmeldowuję. Zmęczona jestem to się wykąpię (potrzebuję się wygrzać, bo tak zimno u nas te ostatnich kilka dni... brrr, aż mnie jakaś choroba jakby zaczęła brać bo w gardle mnie drapie) i poczekam na małżonka 🙂
Dobranoc Dziewczyny 😘 I miłej niedzieli, bo jutro raczej nie zajrzę.

PS.Teraz dorośli mają na szkole swoją imprezę i cały czas jakieś dziwne dźwięki mnie dochodzą... Co się tam dzieje? 😜

cześć laseczki
wydawałoby się że teraz bede miała więcej czasu a jest odwrotnie ,nie mam go wcale,teraz dopiero znalazłam chwile zeby zobaczyc co u Was bo Zuza zasneła własnie,no ale Wy chyba tez nie macie czasu bo tutaj cisza
Zastanawiałam sie jak Zuza bedzie reagowac na nieobecnosc A ,i od wczoraj widze ze jak wstaje po poludniu albo jak przyjdziemy ze spacerku do domu to woła TATA,ciekawe jak zareaguje jak zobaczyc tatusia dopiero w niedziele,
ogólnie to u nas nuda ,wczoraj postanowiłam posprzatac dom i wysłałam dzieciaki do babci ,przyszli po 4 godz ,wiec prawie mam wszystko wysprzatane jak nigdy,

dawaj te swoje problemy,wkońcu od czego tutaj jestesmy ,chyba ze masz totalnego doła i nie masz ochoty z nikim o tym gadac to rozumiem,pogadamy jak bedziesz miała ochote 🙂

• Mamusie
hej mamusie 🙂
ale tu spokojnie spodziewałam się nie wiadomo czego a tu o cisza 😮 pewnie weekend i do tego u większości słomiane owdowienie zrobiło swoje u mnie teraz znów nie za ciekawie już pisałam w piątek i jak na razie bez większych zmian marudzi lekko gorączkuje taki cycek mamusi i tatusia (jak jest oczywiście)
sobolinku jak coś chcesz wyrzucić z siebie to WAL śmiało po to tu jesteśmy
a i cieszę się że impreza się udała 🙂
tak samo Asiula fajnie że impreza wypaliła szkoda tylko że pogoda nie dopisała za bardzo ale w takim razie warto zaznaczyć że dobrze że nie padało(optymistycznie) a i na pewno za drugim razem będzie lepiej
zuzka masz bardzo dojrzałego syna stanął na wysokości zadania 🙂
no dobra kończę może póżniej zajrzę ale to się okaże bo zapomniałam dodać że coś mnie rozkłada łzawią mi oczy jest mi zimno a z nosa to leci że hoho jednym słowem coś mnie łamie 🤢
spokojnego wieczoru miłego oglądania tasiemców i do usłyszenia 😘

• Mamusie
Helou 😘
No puchy puchy u nas.
Co do promocji to pewnie wiecie o niej ale Wam powiem, dziś w Biedronce kupiłam Lovelę do kolorów (była też do białych) 2,8 kg za 25zł (kiedy normalnie prawie tyle płacę za 1,8kg...). Może jeszcze znajdziecie u siebie w okolicy jeśli jesteście zainteresowane 🙂

Kasia, a dlaczego myślałaś, że po wyjeździe A będziesz miała więcej czasu?? 😎

• Mamusie
Dziewczynki nie obraźcie się, ale na razie muszę się nastawić na działanie i załatwianie skierowań i porobić różne badania. Poumawiałam się już do kilku lekarzy a później będzie najtrudniejsze... Noga mi się sypie i muszę ją jakoś ratować. Kość piszczelowa ma 14 dziur po śrubach więc jak mi pójdzie to same rozumiecie, a kolano przestaje spełniać swoją funkcję i czas na endoprotezę. I w tym wszystkim nie wiem co zrobić z Anią... To w wielkim skrócie.

Anka zasnęła mi dziś wieczorem dopiero po 22 na cycu, bo wcześniej tak wyła wniebogłosy, że nie mogłam tego znieść i ją utuliłam. Teraz padam.
Dobranoc

PS. DZIEWCZYNKI!!! DZIĘKUJĘ ZA WSPARCIE, WIEM, ŻE NA WAS MOGĘ LICZYĆ 😘 😘 😘

• Mamusie
hej mamusie a ja cierpię na bezsenność wcześniej myślałam że padnę położyłam się i d.... katar nie daje mi zasnąć jednym słowem co tu się maluszką dziwić 😮
sobolinku wiem że się martwisz i zastanawiasz jak to będzie i co wtedy z Anią ale bądź dobrej myśli na pewno wszystko się dobrze ułozy 🙂 wieżę w to 🙂

• Mamusie
Hej mamusie śpicie? wszystkie tylko na chwilę wpadają i wypadają 😁
u nas nudy nic się nie dzieje ja chodzę ciągle jakaś niewyspana a ta pogoda mnie dobija, cegłówka na karku 😞 ja chcę lata!!!

pisałyście o zarastaniu ciemiączka u nas jeszcze nie zarosło z 1cm średnicy jest ale chyba do 18 miesiąca zarasta, ja odstawiłam wit D jak przestałam karmić piersią bo w mm jest jej dużo, a Sobolinku jak duże jest u was że musisz podawać Ani leki?