Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dziewczyny Fasolek ma od wczoraj po spacerze jeden policzek czerwony, początkowo były oba ale lewy już prawie zszedł a prawy był wieczorem po kąpieli ciągle zaczerwieniony - taki rumieniec (widac na fotce bo z wczoraj) i jest nadal dziś, temperatura OK, obtarcie to nie jest, odciśnięcie juz by dawno zniknęło, uczulenie....? Czy to może byc skaza białkowa, wiem ze objawia sie takim właśnie rumieniem i trzeba wtedy nabiał wyłączyć oj nie tylko nie to 😞

hej dziewczyny 🙂 u nas nocka już lepiej.. oczywiście Alan obudził się o 2.00 na jedzonko.. to już taka jego stała pora nocna, a później o 5.45 .. no i spaliśmy do 8.30 🙂
Czy przeszła już któraś z Was na pieluchy 4? Ja używam dada i przez 2noce już mały przesiurał 3, no a że miałam pampersy 4, to założyłam mu na noc i było ok! W dzień jeszcze do końca wykorzystam tę paczkę dada 3, ale chyba już przejdę na 4.. tylko że one są troszkę duże..
Sala Oliś super! No i też taki pyzuś jak Alanek;-)
Monisiu strasznie zazdroszczę Ci takich spotkań.. ja też już zdziczałam zero towarzystwa 😞
Edytko nie martw się.. chyba u każdej z nas teraz są lepsze i gorsze dni.. u nas ostatnio już lepiej.. ale wiecie jak my się pokłócimy to tak solidnie!!Masakra jakaś!

• Mamusie
MandraSala Fasolek jest rozbrajający. Super fotka z kurczakami 🙂))) bardzo mi się podoba 🙂)))))
Co do skazy białkowej, to u nas chyba była. Zaczerwnienione policzki, zwłaszcza po kąpieli. Ale nie gładkie tylko takie chropowate. Ja dalej jadłam nabiał i minęło.Położna powiedziała, żeby jeść dalej. Teraz już nic nie ma.
A może to słoneczko??? Po prostu się opalił?
Co do bodziaków z dejny to ja mam dwa i jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości bawełny jak i nadruku. Jeszcze mi się nie rozjechały i wyglądają jak nowe. Zamierzam więcej nakupować :P

no u mnie Alan nie śpi, a przydałoby się, bo już 11.00 prawie, a my o 8.30 wstaliśmy.. no i jakby nie było zbliża się czas na drzemkę.. na razie sobie leży spokojnie i obserwuje.. może sam zaśnie? 😁
fajnie by było.. tylko, że ja widzę, że coś kombinuje 😜

no to u mnie jakby mógł pospać, bo chcę posprzątać..to spał 20min. Pewnie przyjdzie zobaczy bajzel, powiem mu, że małykrótko spał to mnie pewnie wyśmieje, bo młody spać będzie 😜 Zazwyczaj tak jest.. choć z moją mamą stwierdziłyśmy, że on taki maruda ostatnio, bo on już przez te nasze ciągłe jeżdżenie już nie wie, gdzie jest jego dom.. dlatego non stop by był u mnie na rękach bądź przy cysiu, bo tak czuje się bezpiecznie.. w ten weekend nigdzie nie jedziemy.. A. wymieni wodę w akwarium, a jak będzie ładnie to my sobie pójdziemy na spacerek.. no a później pójdziemy sobie na działkę do cioci i sobie grilla zrobimy, bo A. stwierdził, że non stop karkówka z grilla albo skrzydełka, a on to by sobie taką normalną kiełbaskę zjadł 😁 ja to mam smaka na szaszłyki! 😁

• Mamusie
My juz po masazu 🙂Mloda jak zwykle zachwycona i nawet po masazu butle zjadla 🤪 🤪
No u nas pogoda okropna,jak wracalam,to tak sie rozpadalo,ze nawet kurtka przeciwdeszczowa mi przemokla 😁 😁 Ale ja nie narzekam,w koncu mozna od tej duchoty odpoczac.I malej chyba tez ta pogoda odpowiada,bo nie jeczy dzis od rana 😁

to super, że Julcia zachwycona po masażach! 🙂 A ja jak miałam bajzel w domu tak dalej mam 🙂 teraz młody telefon ogląda.. hahaha 😁 nie chce, żeby oglądał, ale co go odwracam to ten na nowo..cwaniak! 🙂

• Mamusie
Tuska ja mam 2 tony do prasowania,bo przez to jej ciagle slinienie idzie z 8 sliniakow dziennie i do tego co najmniej raz dziennie musze ja przebierac 😉 😉Pieluchy tetrowe srednio co 3 dzien tez piore i tak sie ciagle tyle tego zbiera 😉Porzadki wczoraj robilam,ale i tak przyda sie jeszcze raz ogarnac.Ja nie wiem skad to sie tak brudzi 😁