Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hello kochane mamusie i ich dzieciatka.Dawno mnie tu nie bylo.Ostatnio czasu jakos brak.Wlasnie Kevinek zasnal i ja probuje ten czas wykorzystac i cos porobic w domku.
Kevinek pieknie sie przekreca na brzuszek i super glowke podnosi,i powoli chce raczkowac i denerwuje sie jak cos mu sie nie udaje.My kupilismy ostatnio w Ikeei mate duza do raczkowania,mieciutka,milutka z wydrukami zwierzatek,za 30 Euro! Polecam! Napewno w Polsce w Ikeei tez to jest! Wlasnie sie obudzil moj skarbek... 🙂

• Mamusie
ANeczka to jest taki jakby chodnik ze zwierzakami - firma galt - mata farma ale nie widze nigdzie w necie

dzis poprosilam zeby zmierzyli Maje - polozna powtorzyła to co pani dr ze głupota jest mierzenie takich dzieci - mierzy sie dopiero jak stoją - ale w końcu wzieła centymetr i zmierzyła - maja ma 71 cm
czyli urosła juz 20 cm 🙂

• Mamusie
Gosia, ja tam nie mysle zeby to byla glupota mierzyc maluchy zanim stana. Ja mierzylam Hanie w piatek i wyszlo mi 68cm. Dzis wejdziemy na wage 🤪
co do zabawek to ja chcialabym kupic ten garnuszek fisher price. a jak wogole patrze na ceny to jakas masakra 😮 podejrzewam ze bede szukac tanszych odpowiednikow bo nie stac mnie zeby kazda zabawke kupowac za okolo 100pln.. a mate tez chcialam. ale Hance fajnie sie pelza po dywanie i nie slizga sie wiec nie bedziemy kupowac maty. o!

• Mamusie
U Nas w przychodni tez nie mierza ddzieci,dopiero po roku,jak same stoją,ale jest jedna miła pielegnirka ktora zmierzyła Oskarka i ostatnio mial jak Majka 71 cm.
Moj Maly tak krzyczal ze ja plakalam razem z nim,podejrzewam ze brzuszek bolal go...biedny...teraz spi.A ja ledwo siedze glowa mi peka,dola mam jak cholera...aj tam 😞 😞 😞

• Mamusie
Fijolek napisał(a):
Gosia, ja tam nie mysle zeby to byla glupota mierzyc maluchy zanim stana. Ja mierzylam Hanie w piatek i wyszlo mi 68cm. Dzis wejdziemy na wage 🤪
co do zabawek to ja chcialabym kupic ten garnuszek fisher price. a jak wogole patrze na ceny to jakas masakra 😮 podejrzewam ze bede szukac tanszych odpowiednikow bo nie stac mnie zeby kazda zabawke kupowac za okolo 100pln.. a mate tez chcialam. ale Hance fajnie sie pelza po dywanie i nie slizga sie wiec nie bedziemy kupowac maty. o!

Mnie też przerażają te ceny 😮