Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Jamargaretka trzymajcie sie!! 😘

my wlasnie wrocilysmy z parku. Hania fajnie spala 1,5h ale mnie juz sie zimno robilo wiec wrocilysmy no i jest teraz marudzenie.. 🤢
no i w parku widzialam pare mloda robiaca sobie sesje.. yyy ona miala gole plecy 🤪 🤪

no i wyczytalam dzis fajny przepis po 5 miesiacu: Papka warzywna z cukinia. 🙂
1/2 marchwi, ziemniak, 2-3 plasterki cukinii, oliwa z oliwek, szklanka niegazowanej wody mineralnej. 😁 moze byc smaczne zatem juz zakupilam cukinie i bede robic jutro 😁

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
już sama znalazlam 🙂

W przypadku kaszki glutenowej sprawa jest raczej jasna - najprościej wybrać kaszę mannę, ogólnodostępną w sklepach spożywczych. Na razie w ofercie producentów żywności dla niemowląt nie ma glutenowych kaszek i kleików, które nadawałyby się na pierwsze posiłki - dostępne kaszki glutenowe zawierają dodatek owoców, które wprowadzamy do diety nieco później.

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
już sama znalazlam 🙂

W przypadku kaszki glutenowej sprawa jest raczej jasna - najprościej wybrać kaszę mannę, ogólnodostępną w sklepach spożywczych. Na razie w ofercie producentów żywności dla niemowląt nie ma glutenowych kaszek i kleików, które nadawałyby się na pierwsze posiłki - dostępne kaszki glutenowe zawierają dodatek owoców, które wprowadzamy do diety nieco później.

😁

• Mamusie
Antenka222 napisał(a):
ja bym była chętna na spotkanie...ale w bełchatowie...

w najblizszym czasie będę w bełchatowie dwa razy. między 29 pazdziernikiem a 1 listopadem - czyli właściwie sobota, niedziela, poniedziałek przed Wszystkimi Świętymi

albo później 11 listopada

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
Antenka222 napisał(a):
ja bym była chętna na spotkanie...ale w bełchatowie...

w najblizszym czasie będę w bełchatowie dwa razy. między 29 pazdziernikiem a 1 listopadem - czyli właściwie sobota, niedziela, poniedziałek przed Wszystkimi Świętymi

albo później 11 listopada

my 29 października wyjeżdżamy i wracamy dopiero 2go więc ten drugi termin bardziej nam pasuje.. 🙂

• Mamusie
Hejka
Moj Maly padl o 18:30...wiec mam troszku czasu,obejrze seriale i spac.
Fijolek dzieki za link 😉
Husi ciesze sie razem z Toba ze bol minal 😘
Jamargaretka trzymaj sie kochana i Ty i Majusia 😘Co do glutenu u Nas dzis troszke kAszki mannej dodalam do zupki i dzis troszku kalafiorka dorzucilismy do zupki i zobaczymy.
Bambosz,Joma gratulujemy zabkow 🙃Joma też kupiłam rajstoki z biedronki i jestem bardzo zadowolona,jak jeszcze beda to Jutro dokupie.

• Mamusie
monalissa napisał(a):
Fijolek napisał(a):
Hania zasnela o 17 i spi caly czas.. 😮 no raczej nie bede juz jej kapac 🙂 tylko jak ja ją w pidzamke przebiore?? 😮

myslisz ze juz noc poczuła?
testujecie juz łyzeczki do karmienia wiec prosze o wskazówki bo chyba czas najwyzszy juz kupic 🤔

ja mam taka mala,plaska i bardzo plytk i miekka,Pani w aptece polecila...jestem zadowolona.
A mamy Canpol Babies czy jakos tak