Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
wszystkie jak widać mamy podobną codzienność 🙂 ale dzieci wiekszosci z was chociaz sypiają, jeżdżą w wózkach... 🙂)))) a moja Maja jezdzi ale na recach mamy i w dzień praktycznie nie sypia

skubana, że tyle wytrzymuje...to mój Kuba do 3miesiąca prawie wogóle nie sypiał w dzień a jak usnął to na 15min i wyspany..ale za to teraz chyba odsypia te miesiące.. 🙂

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
no wlasnie ja dalam malej plantex na te jej pierdziszki i pochlonela lapczywie dla nie chyba nie ma znaczenia co je lub pije wszystko pojdzie smialam sie ze jak zacznie chodzic to wszystko bedzie jadla a moja mama na to ze to tak jak ja jak zaczelam sama sie przemieszczac to wszystko jadlam az dostalam zapalenia jamy ustnej a jak chodzila ze mna do sklepu po mieso i wedliny to jak rzucili na sklep i zobaczylam to pisk byl niemilosierny i musiala mi ekspedientka cos dac zebym sie zamknela 😁
musze wam powiedziec ze kilka dni temu kupilam taka lyzeczke dla nie silikonowa akuku i wlasnie ja rozpakowalam i pokazuje jej na racce zobacz jak mieciutka i gietka a ona dzioba otwiera i wysuwa do przodu 😮 😮 😮 normalnie w szoku 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
dzwoniłam dziś do szpitala. żółtaczka minęła ale próby wątrobowe nadal podwyższone wic jutro ciąg dalszy badań

wczoraj musieliśmy łapać siuśki do kubeczka - gdybyśmy nie złapali to dziś byłoby cewnikowanie - brrr. złapaliśmy siuśki ale w międzyczasie - dwa razy Majka mnie obsikała - zrsztą tatusia też

a ja zaczynam mieć napady jedzeniowe. w niedziele złapało mnie na lody - zjadłam prawie połowę - Maja biedna miała przeze mnie wzdęcia

a dziś mnie naszło na orzeszki ziemne

• Mamusie
marinka napisał(a):
Fijolek napisał(a):
marinka napisał(a):
Fijolek ja smarowałm Anielce i jej pomagało. Dostawała natychmiastowa ulgę. przestawała płakać.

posmarowalam teraz Hani i ciumka sobie i slysze jak mlaszcze 😁

a Co ząbale męcza?
A jaka masz maść?

tak mysle. nie chce jesc, marudna tronke, wszystko pcha do pysia. mamy Dentinox N

• Mamusie
A ja siedzę i ryyycze.Dosc mam wszystkiego.Ja meze widuje 1-2 razy w miesiacu przez 2 czasem przez 3 dni i co???latam biegiem bo pranie,obiad i dziecko,a Maly cos podejrzany chyba choroba go bierze a on co???Poszedl sobie spac 😞 😞 😞
Przyjechal w poniedzialek w nocy jak my spalismy,Oskar wstal na jedzonko to zaczal do niego gadac i go rozbudzil i siedziec musiala ponad 2 godz az zasnie,dzien oczywiscie ja sie nim zajmowalam,dzisiejsza noc tez ja a on albo lezy przed tv albo spi,wie ze jestem zla to 😞 podejdzie do niego chwile i huk tyle...dzis wieczorem jedzie znow i przyjedzie za 2 tyg.Takie moje malzenstwo.Powiedzialam mu ze jak chcial prowadzic zycie kawalera to mogl sie nie zenic...
Ja to niewiem juz co robic...czlowiek sie stara jak moze i co z tego?

Fijolku ja uzywalam Dentinox i Bobodent ale Bobodent sie u Nas nie spraawdzil,a Dentinox moge polecic.
Monalissa,Jolajcik rozumiem Was doskonale...

Oooo i juz sie Maly obudzil...