Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Aneczka u Nas już dobry miesiac Oskarek je nowosci,ale nie codziennie...przewaznie 2 dni zupka ktora sama robie,pozniej dzien przerwy lub kaszka bananowa lub jablkowa no i do tego deserek jakis i podobnie jak Kasia jak nie daje deserku to daje soczek tylko ze ten soczek rozcienczam pol na pol z woda przegotowana nie jest wtedy taki slodki.

• Mamusie
Dzień dobry moje kochane 😘
My dzis pozniej niz zwykle bo bylismy na szczepieniu.Ryk niesamowity 😞Oskarek wazy 9500 g 🤪 W sumie to przez poltora miesiaca duzo nie przybral...rozwija sie prawidlowo tylko ta sucha skora za uszami moze byc objawem alergii 😞Ale na szczepieniu jest taki pediatra ze glowa mala.Szczepienie od 11 ona po 11 jeszcze chorych przyjmuje,potem swierdzila ze ona jest glodna i musi cos zjesc a ze nie bylo nic dla niej to pojechala sobie na miasto 😠a my z tymi dzieciakami na tej poczekalni... 😠Teraz moje serduszko spi,a ja wstawilam zupke dla niego...mam nadzieje ze nie bedzie goraczkowal i marudzil.Wczoraj jadl mi o 20 ok 23 zasnal i wstal o 2;30 potem przebudzil sie po 6 to wzielam go do siebie i spalismy do 8 🤪

• Mamusie
Kasia21 napisał(a):
no to bomba że Oskarek tak fajnie zaczyna spać 🙂 u nas ostatnie szczepienie o dziwo przeszło bezboleśnie 🙂 jeszcze tylko ostatnie wkłucie po 25 listopada 🙂 🙂

Mi sie wydaje ze to jednorazowo ale moze bedzie lepiej...oby.My kolejne szczepienie 22 listopada.

• Mamusie
Hej

Ile śpią w dzień wasze dzieci, ile razy i jak długo? Nasz Szymek ostatnio sypia raz dziennie i rożnie raz godzinę a raz trzy,. Budzi się przed ósmą, idzie spać ok11-12 i budzi się 13-15, jak obudzi się ok 13 to czasami jeszcze zaśnie ok 16-17 a jak wstaje o 15 to już do kąpieli o 19 nie śpi.