Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
monalissa napisał(a):
joma napisał(a):
Dziewczyny wiecie co oznaczają plastelinowate kupki?

ze dzidzia je inne produkty niz mleko??? 🙂 u nas sa takie dokad jemy dodoatkowe produkty 😉

Właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałam 😉
U nas właśnie też są takie kupki, ale chciałam się upewnić 😉

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
joma napisał(a):
monalissa napisał(a):
joma napisał(a):
Dziewczyny wiecie co oznaczają plastelinowate kupki?

ze dzidzia je inne produkty niz mleko??? 🙂 u nas sa takie dokad jemy dodoatkowe produkty 😉

Właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałam 😉
U nas właśnie też są takie kupki, ale chciałam się upewnić 😉

cieszy mnie to bardzo 😉
u nas w dzisiejszej porannej kupie mozna bylo stwierdzic wczorajsza marchewke z dynia 🙂

• Mamusie
cały dzień nie wchodziłam tu do was ale jakaś przybita jestem

Maja chyba czuje mój nastrój bo biedna dzidzia tak się d mnie w nocy tuliła, a jak się tylko od niej ciut oddaliłam to płakała. bardzo bliskości potrzebuje ta moja niunia.

dziś znów rehabilitacja, później przychodnia, dzwonienie do szpitala, później leżałam z Mają żeby choć trochę pospała.

ale nie użalam się - wystarczy, że Maja uśmiechnie sie i wszystko mi wynagradza

u nas kupki też takie plastelinowe

• Mamusie
a moj niunio od wczoraj jakis nie swoj,malo je,malo spi i marudzi i nie wiem o co chodzi mam nadzieje po swoich przezyciach ze to nic zlego. zasnal wreszcie o 17.40 i spi do tej pory ciekawe jak bedzie nocka wygladala...Gosiu mozesz wierzyc lub nie ale caly czas myslami jestem z Toba w pewnym stopniu wiem co przezywasz ale tez wiem ze po kazdej burzy przychodzi slonce tak wiec tul ta swoja Majeczke i napewno bedzie dobrze 😘 😘

• Mamusie
Śpi moj Skarbek...ja ogladam emke.
Niuni niespokojny wiec zaraz sie do niego klade...
Hussi moj to mleka prawie w ogole nie chce 😞pije po 50 ml i tyle...dalam mu kaszke na mleku i zupke i deserek,dobrze ze cos innego niz mlesio jeszcze je...pic tez nie chce zachowuje sie jakby obrazil sie na butelke i niekapka 😞
Jomau Nas tez takie kupki sie zdarzaja...
Jamargaretka 😘 😘 😘

• Mamusie
Czesc dziewczynki 🙂 Niektórym już dobranoc 😘
Juz dawno nie miałam tyle do nadrabiania 🙂
Jakos sie tu zobilo marudnie ale przeciez po to tu jestesmy zeby sie wspierac i pocieszac no i jak nie ma komu sie wyplakac na ramie to chociaz tu sie pozalimy 🙂 Ja wczoraj troche A. sie wyzalilam bo drazni mnie to ze w weekendy on albo w pracy albo na uczelni, a mnie zawsze w niedziele dopada deprecha jak widze malzenstwa albo ojcow spacerujacych z wozkami...

Monalissa jesli chodzi o dynie to ja mrozilam i patisony i kabaczki tez i to jest zdecydowanie chyba lepsza forma niz gotowanie sloikow jak dla mnie, polecam. Kroje w kostke warzywo i mroze, jak gotuje malej obiadek to wyciagam tyle ile potrzebuje... 🤪 🤪 🤪

Kupki tez u nas gestrze i w sumie weszlam zeby was o to zapytac no i mam odpowiedz i ciesze sie ze nie tylko my tak mamy 🙃

Cos jeszcze mialam napisac i juz zapomnialam...

• Mamusie
Witam
Mój Mały zasnął więc zaglądam...dziś nwet noc ok.Zauważyłam ze te 3 dni kiedy pije mleko nr 2 nie wstaje w nocy tak czesto i spi spokojniej.Przed snem wypil 100 ml i wstal potem po polnocy i wypil mozxe ze 100 a potem o 5 i wypil 120 a tak to po 180 wypijal i czesciej sie budzil...Kaszelek dzis w nocy w ogole nie meczyl 🙂Dzis pierwszy raz podam mu zoltko 🤪

Bambosz sliczna fotka....piekna z Ciebie Mamuśka.

• Mamusie
Manki dziekuje Ci bardzo ☺️ 😘 😘 😘

Moje maleństwo zasnęło wiec i ja zagladam, jak sie Zosia obudzi to idziemy na spacerek bo pogoda jest piekna...az sie wierzyc nie chce ze jeszczechwila i beda swieta, tak cieplo ze nawet choinki i bombki do mnie nie przemawiaja, no i nie widzialam jeszcze reklamy coca-coli "CORAZ BLIZEJ SWIETA" 😁 😁 😁 😁 😁a przeciez to jest wyznacznik zblizajacych sie swiat 😁

Ja dzisiaj w dobrym nastroju bo A. w domu i moglam troche poleniuszkowac a on wstal i zajal sie mala 🙂
Uciekam sie ogarnac, pozniej zagladne...
Acha i jeszcze mi sie przypomnialo co miałam wczoraj napisać 😜 monalissa mi ryz nie wykipiał 🤔 🤪

• Mamusie
hejka
no własnie Bambosz dzis bylo drugie podejscie i znowu klapa chyba za mała proporcja na garnek i wygotowało sie wszystko przed upływem 2h 🤢 ale jutro jedziemy na kilka dni u mamy i tam garnków do wyboru do koloru i mysle ze w koncu sie uda 😉
dziewczyny napiszcie jak u was jest z całowaniem przez osoby obce bo my jak jestesmy u Michała ojca i ona ja nosi to całuje je po glowie albo dotyka rekami policzka albo raczek i jak sobie pomysle ze ona pozniej te raczki do buzi wkłada to mnie skreca od środka 😠 no i moja mama jedynie mnie nie odrzuca a reszta wolałabym zeby jej nie całowała kurde wiem ze fajny bobas do wysciskania ale jej to nie kreci wogóle i jak nie wytrzymam to któregos razu wypale prosto z mostu no 😠 kurde

• Mamusie
witajcie! u nas w miare ok ale o 21.30 maly postanowil sie obudzic smigal jeszcze 2 h i znow zasnal na szczescie i tak do 8.30 potem chwila zabawy z mama w lozku i juz jest po drugiej drzemce.a ja tez sobie ponarzekam troche jestem zmeczona fizycznie,nie ma dnia zeby cos mnie nie bolalo i nocy zebym sie wyspala przydaloby mi sie jakies spa czy cos ale moge zapomniec bo pod wieczor wraca moj S. i marudzi jak to on nie ma zle i jaki on nie zmeczony a ja,a ja to przeciezcaly dzien w domu siedze on tez by tak chcial...no i wszystko pryska...
Bambosz wygladacie pieknie, ja juz pisalam rosnie z twojej Zosienki idealna synowa 🙂