Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzięki Dziewczyny 😘

Ten wyjazd planowaliśmy już od kilku miesięcy - nie mogę się doczekać 🙂
Jedziemy odwiedzić 1-miesieczne i 3-miesięczne Maluszki 🙂

A teraz jedziemy na obiad do moich rodziców 🙂

Aha!
Dzisiaj Manio w końcu przekonał się do kaszki - ale musiała być gęsta i z dodatkiem jego ulubionych jabłuszek także mam już na niego sposób 🙂
No i usnął w trakcie jedzenia 🤪

• Mamusie
Czesc dziewczyniki 🙂
Joma milego wypoczynku

Kasiu no nie to samo ale jest sie do kogo odezwac 😜

Ja szlam spac po 1 w nocy na szczescie mala uraczyla mnie spokojnym snem 🙃 My biesiadujemy z rodzinka po poznańsku czyli wielkie obrzarstwo 😮juz nie mam sily na jedzenie...ufff a to polowa dnia 😁 😁 😁

• Mamusie
Witajcie kochane 😘
U nas dzis marudny dzionek 😞 ale jestesmy dumni z Patrysia bo coraz silniej siedzi- wiadomo, ze to jeszcze nie to ale jestesmy na dobrej drodze 😉 ugotowalam dzis zupke z kurczaczkiem- wcinal az mu sie uszka trzesly 😉 z Patrysia to taki zarloczek za tatusiem 😉
Kasia-Manki ja bede za forum tak dlugo jak bedzie istnialo 😘 wiadomo, ze czasem czasu brak 😞 lecz bardzo mi milo jak piszemy 🙂 jestemy taka "grupa wsparcia" 😉
Babbosz UWIELBIAM ZOSIENKE 😘 😘 😘 BAREDZO PASUJE DO PATRYSIA 😁 😁 😁 😉 😉 😉 ale narobilas mi smaku na te rogaliczki 🤪 🤪 🤪 kotek superowy- ciekawe czy smakowal mu golabek 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
Witajcie kochane, wczoraj wirczorkiem pisalam ..normalnie rozpisalam sir ze hej,i gdzies ucieklo, no nic...my dzis konczymy 6miesiecy,mala jest zywym dzieckiem glowa jej chodzi gdzie jakis dzwiek i z checia by polecialla:-) caly czas uczymy sie jesc jest to kilka lyzeczek ale mala robi postepy ,choc od 2 dni noe chce buzi otworzyc no i pluje :-( brakujr mi czasu zeby do.was zajrzec to caly czas mysle o was!!!