Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Oskar zasnął pół godz temu ale wierci się bidulek i steka,wszystko ten cholerny katar 😞 😞 😞
Kur...a zawsze coś!!!Padam na twarz.
Jamargaretka jak się skonczy marudzenie to bedzie co innego,zawsze cos...
Justina rozumiem CIĘ,ale najważniejsze że będziesz z mężem i synkiem.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witajcie, nie dałam rady wczoraj wieczorkiem do was zajrzec.. zimno mnie telepało i temperatura sie rozwijała cała nocke nieprzytomna spałam , tomek mała na karmienia podkładał, rano jeszcze słabo ale juz teraz ok 🙂 na szczescie 😁 😁
Wczoraj byłysmy na szczepieniu .. zapłakała tylko przy wkłuciu 🙂 a wiec.. wazy 7740 , i jest w 50 centylu 😁
pytałam o kupki ze zbite i zadko robi, dostała Dicoflor, i herbatke rumiankowa mam dawac i sliwki słoiczkowe. No i dowiedziałam sie wkoncu jak sie proby glutenowe robi -przez 2 miechy poł łyzeczki kaszki manny gotuje sie z 1-2 łyzeczka wody i taki kisiel dodaje sie do zupki. ehh

• Mamusie
Witajcie 🙂

U nas dzisiaj był dobry dzień...
I proszę o więcej takich...
Manio spał w dzień, w domu 1,5h!
Więc wypoczęty, nie marudził...
No i miałam wrażenie, że zęby dzisiaj nie dokuczały...
A jak on spokojny to i ja zadowolona i nie tak zmęczona jak zawsze...
No i nie wiedziałam, że macierzyństwo ze śpiącym i niemarudzącym dzieckiem jest takie cudowne 😉
Także oby tak dalej ehhh 😉

• Mamusie
Bambosz napisał(a):
Moje dziecie juz spi godzine 😲 😲 😲

Aniu a jak tam Martynka i jej jedzenie?? 😘

Właśnie gotuje dla małej obiadek, dzisiaj brukselka idzie w ruch 🙂

BAmbosz dzis rano ładnie buziaka otwoerała na kaszke ryzowa bananowa 🙂 🙂 i bardzo lubi nektar brzoskwiniowy ja dodaje wode i ładnie z kapka pije 🙂

• Mamusie
Joma cieszę się razem z Wami ale nie ukrywam,że zazdroszczę...moj to się męczy 😞Juz nie chodzi o mnie,ale żeby on tak sie nie męczył.Jak radziłaś sobie z katarkiem?
Aneczko ja krótko po porodzie byłam u lekrza bo juz wyłam z bólu i nic nie dali mi powiedziała że to po porodzie nie doszło wszystko do siebie i ze tak może byc nawet przez rok 😮

• Mamusie
Kasia ja zakrapiam solą fizjologiczną lub wodą morską i odciągam fridą...kilka razy dziennie...
Poza tym kilka kropli Olbasu na pieluszkę i kładę na noc koło łóżeczka...pewnie dzięki temu śpi...
Poza tym smaruje maścią majerankową pod noskiem...
Często kładę na brzuszku - żeby wydzielina spłynęła...
Oklepuje plecki...

• Mamusie
joma napisał(a):
Kasia ja zakrapiam solą fizjologiczną lub wodą morską i odciągam fridą...kilka razy dziennie...
Poza tym kilka kropli Olbasu na pieluszkę i kładę na noc koło łóżeczka...pewnie dzięki temu śpi...
Poza tym smaruje maścią majerankową pod noskiem...
Często kładę na brzuszku - żeby wydzielina spłynęła...
Oklepuje plecki...

No to ja robię tak samo oprocz tego OLBASU.Co to takiego?
W ogole to chce kupic inhalator co myslicie o tym?

• Mamusie
Aneczka1983 napisał(a):
Witajcie, nie dałam rady wczoraj wieczorkiem do was zajrzec.. zimno mnie telepało i temperatura sie rozwijała cała nocke nieprzytomna spałam , tomek mała na karmienia podkładał, rano jeszcze słabo ale juz teraz ok 🙂 na szczescie 😁 😁
Wczoraj byłysmy na szczepieniu .. zapłakała tylko przy wkłuciu 🙂 a wiec.. wazy 7740 , i jest w 50 centylu 😁
pytałam o kupki ze zbite i zadko robi, dostała Dicoflor, i herbatke rumiankowa mam dawac i sliwki słoiczkowe. No i dowiedziałam sie wkoncu jak sie proby glutenowe robi -przez 2 miechy poł łyzeczki kaszki manny gotuje sie z 1-2 łyzeczka wody i taki kisiel dodaje sie do zupki. ehh

używaliśmy dicoflor - bardzo nam pomógł. tylko pamiętaj zeby trzymać w lodówce

• Mamusie
Aneczka1983 napisał(a):
Moja nunka 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/845/imag0975j.jpg/][IMG]http://img845.imageshack.us/img845/1788/imag0975j.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Cudowna...i te jej włoski 😜a jakie rzęsy ma piekne 🙃

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):

używaliśmy dicoflor - bardzo nam pomógł. tylko pamiętaj zeby trzymać w lodówce

oo to nie wiedziałam tego 😘 a w czym miałas bo ja mam kapsułki i zastanawiam sie czy raz dziennie po 3 kapsułki to ok czy nie zaduzo, bo dr tak niewyraznie napisała. a powedz mi jak juz sie kupy uregulowały to odstawiłas ?