Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witajcie!a ja dzis caly dzien chodze przybita moja kolezanka jest w 21 tygodniu ciazy i wlasnie przebywa na oddziale ginekologicznym i wywoluja jej poronienie poniewaz dziecko ma mnostwo wad genetycznych...ehh zycie bywa ciezkie...a tak pozatym to zrobilam porzadek w szafie synka i pozamienialam rzeczy niesamowite jak ten babel szybko rosnie...a co do kapieli to u nas codziennie oilan do kapieli,szampon mustella pianka a smaruje oilatum soft bezzapachowym kremem bo jak wszystko pozamienialam na nivee to skore mial masakra...lece spac.buziaki dla was!!

• Mamusie
Witam...
Moje dziecię spi od 8:15 🤪 🤪 🤪Nie wierzę.Od 3 godz w nocy co chwila budził się z płaczem i od rana też marudzenie i kupki mnie martwią bo jest ich więcej niZ zawsze i niewiem czy reakcja na lek czy może na zęby...kurcze wszystko zawsze zwalam na zeby a nowych jak nie było tak niema.Chwilę sobie poleżałam teraz się ubrałam i ogarnęłam i przydałoby się wziąść za sprzątanie ale nie chce hałasować żeby go nie obudzić...poodpoczywam jeszcze...a co...
No tego rocZnika 86 to się nazbierało heh...ja 85 🙂Ktoś jeszcze jest Z 85?
Hussi okropne...brak słów na taką tragedię.

• Mamusie
Bry 🙃 😘 a u nas wczoraj był Mikołaj i Niuńka dostała jeździk pchacz z vtech 😜 rewelka 😁 teraz bawi się samym panelem bo jest zdejmowany a później będzie sobie śmigać hehe 😁
My już z M. wysprzątaliśmy mieszkanie i zaraz ruszamy na zakupy... 🙃

życzę wszystkim miłego dnia 😘 😘 😘

• Mamusie
wiecie co za dużo jednak stron do nadrobienia

w każdym razie wyniki badań ok. fizjoterapeutka dziwiła sie ze chodzimy na rehab. powiedziała że Maja sie ładnie rozwija. jest spontaniczna i ma dobre wzorce ruchowe

z jednej strony swietnie że zadna choroba się nie potwierdziła ale nadal nie rozwiązuje to naszych problemów

i słuchajcie mojemu dziecku podoba się szpital. bawiła sie z roczna dziewczynką i tak roześmianej Majki jeszcze nie widziałam. chichrała się pół godziny non stop

• Mamusie
Dziś u nas wichura, że szok. Może śnieg przywieje 😜 Uwielbiam jak pada!
A dziś pospałyśmy do 6.30 😆 może to po brokule tak wcześniej się budziła i marudziła czy przez zęby... nie wiem już..
Jamargaretka w sumie to dobrze, że nic nie wykryli... to jakie Majeczka ma problemy ze zdrówkiem, że nadal się martwisz?

• Mamusie
Werona napisał(a):
Dziś u nas wichura, że szok. Może śnieg przywieje 😜 Uwielbiam jak pada!
A dziś pospałyśmy do 6.30 😆 może to po brokule tak wcześniej się budziła i marudziła czy przez zęby... nie wiem już..
Jamargaretka w sumie to dobrze, że nic nie wykryli... to jakie Majeczka ma problemy ze zdrówkiem, że nadal się martwisz?

bardzo mało przybiera na wadze

• Mamusie
Marudzenia ciag dalszy...teraz zasnal...kupka prawie w kazdej pieluszcze 😮 🤨temperatury brak 🙂katar ustepuje w koncu a kaszel miejszy.... 🙂
Jamargaretko 😘 😘 😘
Gusia no to jesteśmy ten sam rocznik 😜 Ja z 6 grudnia,a Ty?
Wiolis cieszę się ze u Was lepiej...Ja gości spodziewm się aż na swięta 🤨ale za to caluuutkie święta dom pełen ludzi,a Oskar tak nie lubi 🥴No i ja muszę chrześniaków poodwiedzać a kiedy to niewiem...może przed świętami...Zobaczymy.
Joma a zupkę z burakiem robiłąś jak poprzednie tylko dodałaś buraczka tak?A oliwy ile dodawać?Lyżeczkę?Jak u rodziców?
Werona ja z moim klocem to jednej piosenki nie moge przetańczyć heh...za cięzki...

Ciekawe jak Nasza Monalissa i Oliwcia 🤨