Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasiu 😘 codziennie daję radę to dziś też muszę, ale dziś wszystko wyjątkowo mnie denerwuje 😞
Sylwia non stop chce raczkować, wspinać się. Cokolwiek spotka na swojej drodze próbuje się na to wspiąć i stawać najlepiej. A dziś jeszcze uderzyła policzkiem o dywan, gdzieś jej ręka uciekła, bo rozpędziła się jak torpeda i ma czerwony policzek... ciekawe czy jutro będzie siniak 😞
monalissa, ja właśnie gdzieś czytałam, że taka metoda wprowadzana glutenu ma wielu przeciwników i że nie ma wiarygodnych badań że jest skuteczna, ale nie zapamiętałam tego artykułu.

• Mamusie
Witajcie mamuski 😘
U nas fajne dni 🙂 Patrys ma super humore 🙂 ciekawe jak dlugo 😮 tylko dupek nasz kochany pozno chodzi spac 😮 teraz caly czas siedzi z nami (wykapany, najedzony), wtula sie w tatusia 😉
Kasiu super zdjecia 🙂
monalissa super, ze pobyt sie udal 😘
Aniu i co, widzimy sie? 😆 bedziemy od 19 grudnia do 5 stycznia 🤪

• Mamusie
Hej
Noc w miarę tylko co 4 h wstawał jeść 😮wstał po 7...od rana też jais marudny 😞jeden dzień lepszy i teraz z miesiac mega marudzenia...o matko...jak to przetrwać???Jeszcze dostałam w nocy @ to całkiem do d...y jestem 😠 😞 😠Teraz Książe zasnął to usiadłam bo nic mi się nie chce ☺️ ☺️ ☺️
Ogarnęłam kuchnię i pranie wstawiłam...i tyle... ☺️
A pogoda u Nas MASAKRA.Pada i strasznie wieje,biało się zrobiło i znów ze spaceru nici,od tygodnia nie był Oskar na dworzu 🤢
Wioliś niema za co 😘
Jamargaretka mój to chociaż sam potrafi choć chwilę przespać...ale dziś w nocy co wstałam do łazienki to płacz i MAMA...niewiem co mu..eh.
Werona 😘