Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witajcie! u nas nocka piekna od 22 do 4.30 pospane a potem od 4.30 bo nawet sie nie wybudzil jak go karmilam do 8 rano no i od 10.40 w tej chwili nie spimy. troszke marudzimy od kilku dni tak ma a ja szukam sposobu,kupy ida normalne,kolek juz od jakiegos czasu nie ma wiec nie wiem...

• Mamusie
Martyna, byliśmy kiedyś w Sulejowie - mam same dobre wspomnienia 🙂 Miłego wypoczynku!

Ewelka, u nas też deszczowo i pochmurnie, ale mąż mi dziś dał pospać do 10! Ja karmiłam Tomka o 5, usypiałam go prawie do 7, ale od 9 mąż się już nim zajął i nawet jestem wyspana 🙂

• Mamusie
witamy z domku 🙂
Hanulka pieknie spi wiec my mamy chwilke dla siebie. Pranie za praniem.. ehh i jakies zakupy trzeba zrobic.
Co do spania poza domem, to nasza coreczka pierwszy wakacyjny wyjazd ma za soba-dwa tygodnie 🤪 teraz dopiero widzimy jak szybko sie zmienia..
a w poniedzialek idziemy na kolejne szczepienie.. yhh

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
Ja jeżdżę tam od 20 lat 🙂 mamy tam stałe miejsce w Barkowicach Mokrych (na przeciwko Zarzęcina) i tez mam stamtąd masę miłych wspomnień! 🙂
Czekam na męża aż wróci z pracy (ok 16.00) i fruuu! 🙂 lecimy 🙂

ja kochałam zarzęcin. jeździłam tam na obozy ekoturystyczne. taka ekologiczna dziewczyna byłam 🙂 pozniej zaczęły się inne bazy

rok temu bylismy z moimi rodzicami nad zalewem i zupełnie przypadkiem trafiliśmy na plaze golasów. wogóle się nas nie krępowali a jak skumaliśmy o co chodzi to szybko odpłyneliśmy ale śmiechu to mieliśmy

• Mamusie
hejka u nas spoczko dzida rosnie chociaz kilka wieczorów plakala ale teraz mysle ze to po prostu niedojadanie i chec przytulania i zasypianie przy cysiu i dzisiaj cisza 🙂 my w przyszlym tyg przenosimy sie do 🙂 Radomia do miska 😁 juz sie nie moge doczekac zacznie sie dopiero bo teraz to chodze sobie na obiadki do mamci a tam bedziemy sami misiek na szczescie bedzie mogl jadac w pracy jak nic dla niego nie ugotuje chyba ze bedzie poscil razem ze mna 🙂
no i zauwazylam ze efekty mojego jedzenia wychodza po 24 godzinach albo i pozniej