Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Aneczko Martynka wygląda na dużo starszą 🙂

co do spotkania to ja proponuję tak - jeśli będzie kiepska pogoda to przyjedzcie do mnie na emili plater - Martyna powinna trafić 🙂 tylko że ja nic nie będę piekła bo Martyna ma specjalną dietę. ja z kolei zero czekoladowych rzeczy więc trudno będzie dogodzić każdej z nas.

ale na wodę, kawę, herbatę lub ziółka możecie liczyć 🙂

• Mamusie
Aneczko Martynka wygląda na dużo starszą 🙂

co do spotkania to ja proponuję tak - jeśli będzie kiepska pogoda to przyjedzcie do mnie na emili plater - Martyna powinna trafić 🙂 tylko że ja nic nie będę piekła bo Martyna ma specjalną dietę. ja z kolei zero czekoladowych rzeczy więc trudno będzie dogodzić każdej z nas.

ale na wodę, kawę, herbatę lub ziółka możecie liczyć 🙂

• Mamusie
Witajcie 🙂
Ja po całonocnym śpiewaniu na weselu spałam pół dnia... 🙂 a Hania też dzisiaj miała melodię do snu 🙂 Już wykąpana leży sobie na brzusiu 🙂
Wiecie co... na tym weselu pojadłam troche... nawet lody z bitą śmietaną (ale to ok 22.00) i do rana już nic. I 4 razy ściągałam mleko. Rano jak przyjechałam do domu to ok 5.30 Hania dostała cyca i po całym dniu obserwacji nic się nie dzieje 🙂 🙂 ani kolki, ani wysypki 🙂 mam nadzieję, że całe to mleko odciągnęłam z lodami 😁 🙂

Gosiu, to świetnie! Jakby co, zawsze alternatywa dla siedzenia w deszczu 😁 🙂 hehe 🙂 Ja postaram się już ok 12.00 być przy fontannie w centrum. Do zobaczenia!!!! 🙂 😘

Aneczko
wczoraj bardzo o Tobie myślałam 🙂 🙂 Mialam już pisać, co u Was 😉 Śliczne zdjęcia Martyśki 🙂 😘

• Mamusie
Kasiar a nie obawiasz sie ze dziecko Ci sie w tej skorce zagotuuje??
my podlozylismy dzis tylko pieluszke i Hania byla bardzo spocona. Ogolnie oceniam bardzo pozytywnie. Dziecko widzi wiecej i ma wiecej powietrza a w taka pogode to wazne.
ale taka malutka jest jeszcze w tej spaceroweczce..
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/171/20110807431.jpg/][IMG]http://img171.imageshack.us/img171/4503/20110807431.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Fijolek napisał(a):
Aneczka rozmiar 68??!! WOW!! Moja Hania dopiero wskoczyla w 62 a wszyscy mowia ze jest duza... 🤪

Fijolku- tutaj wszystkie dzieci w wozkach maja owcza skore 🙂 jak Zuzia jezdzila na poczatku bez to wszyscy byli w szoku ze dziecko skory nie ma 🙂 bo ja tez bylam zdania ze bedzie spocona - a wcale tak nie ma - skora jak jest zimno to grzeje a jak cieplo to sciaga pot i Zuzia jeszcze nie wrocila ze spaceru spocona 🙂 a tez zabralismy ja dzis w spacerowce i podobalo jej sie 🙂
no a u nas to takich upalow nie ma jak w PL - a jak bedziemy w PL to zawsze skore moge wyciagnac 🙂 ale Zuzia ja lubi (ma dwie) 🙂

Zuzia tez juz ma ubranka 62 🙂 a jak sie urodzila to miala 50 za duze 🙂

• Mamusie
Aneczka dziękuje 🙂 Mariuszek - kawaler do wzięcia - chętnie pozna czarnulkę Martynkę 😉

Fijołek super się Hania prezentuje w Rockym 😁

Martyna fajowo, że poszalałaś z jedzonkiem i nic Hani nie jest 🙂

Ja z Mariuszkiem jesteśmy po dwóch dniach na działce u moich rodziców...
Uff...odpoczęłam...przychodziłam tylko na karmienie i przebieranie, a wnusiem zajmowali się dziadkowie, a mama się opalała 🙂

😘