Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
kasiar12 napisał(a):
O mamo - 200zl szok, my za slub dalismy 300zl i ksiadz zalatawial nam osobe bo slub byl dwujezyczny (ang-pol) wiec slubu udzielal nam pralat 🙂

Nasza Zuzia dzis miala szczepienie waga: 4,84 kg i wzrost: 55cm 🙂 przespala 1,5 h po szczepieniu , wstala zjadla 120ml i bawi sie z tata 🙂

to my za ślub płacimy 1100zł + zapowiedzi u mnie 200zł + zapowiedzi u Karola 100zł ...=1400zł... 😠

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witajcie!
Ja od rana nie miałam internetu ale już nadrobiłam 😉
Moja Hanna oczywiście o 5.30 znowu miała impreze... :/ i znowu musiałam ją jakiś czas lulać aż na mnie usnęła i tak spałyśmy do 8.00... Teraz śpi od 11.00 w foteliku... 🙂 🙂

U mnie ślub kosztował ok 600zł + zapowiedzi + dla organisty :/ takie ceny są :/
A o chrzciny jeszcze nie pytałam ale już będę mniej więcej wiedzieć 😉 dzięki :*

Antenko
ja jeszcze bym się chętnie spotkała!!! 🙂 Mów tylko kiedy! 🙂 🙂

• Mamusie
no ciekawe ile u nas beda chcieli ale mysle ze tak ok.100-200zl, udzwigne.
Aniu uwazam ze to odpowiedni moment na karuzele bo Hanulka juz kumata a wczesniej to nie wiem czy bylaby zainteresowana u nas karuzela zawisla wlasnie jakis miesiac poltorej temu i bylo ok wczesniej? zero reakcji.a ja wlasnie rozgladam sie tez nad jakas fajna zabawka dla Piotrula chyba przemawia do mnie poki co mata...
Powielam pytanie Antenki czy powtorzycie spotkanie w Belchatowie? moze wreszcie mi sie uda wpasc 🙂

• Mamusie
Antenka222 napisał(a):
kasiar12 napisał(a):
O mamo - 200zl szok, my za slub dalismy 300zl i ksiadz zalatawial nam osobe bo slub byl dwujezyczny (ang-pol) wiec slubu udzielal nam pralat 🙂

Nasza Zuzia dzis miala szczepienie waga: 4,84 kg i wzrost: 55cm 🙂 przespala 1,5 h po szczepieniu , wstala zjadla 120ml i bawi sie z tata 🙂

to my za ślub płacimy 1100zł + zapowiedzi u mnie 200zł + zapowiedzi u Karola 100zł ...=1400zł... 😠

o dzizas. my bralismy slub dwa lata temu i pamietam ze placilismy koscielnemu 100pln i za sam slub jakos 300pln. Za zadne zapowiedzi nic a to byla tylko Piotrka parafia-nie moja. nic wiecej nie chceli wziac. nawet biezmowania nie musielismy miec 🙂

o dzizas. my bralismy slub dwa lata temu i pamietam ze placilismy koscielnemu 100pln i za sam slub jakos 300pln. Za zadne zapowiedzi nic a to byla tylko Piotrka parafia-nie moja. nic wiecej nie chceli wziac. nawet biezmowania nie musielismy miec 🙂

Fijolku zapytam Cię jaka to była parafia??bo mój przyszły mąż też nie ma bierzmowania i szukamy gdzie by tu można na szybciocha wziąść ślub no i chrzciny załatwić...

• Mamusie
kasidelko88 napisał(a):

Fijolku zapytam Cię jaka to była parafia??bo mój przyszły mąż też nie ma bierzmowania i szukamy gdzie by tu można na szybciocha wziąść ślub no i chrzciny załatwić...

Parafia Najswietszego Zbawiciela.