Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Witajcie! my juz po szczepieniu, wazymy 7290kg, mierzymy ok.70cm, asymetria sie cofa, ciemiaczko sie zrasta, tak wiec wszystko na plus a maly byl taki dzielny zaplakal tylko sekundke pod koniec i tyle,nastepne szczepienie po 11 listopada.a tak pozatym to po 6 miesiacu mamy sprobowac cos z mlekiem, a teraz odrobinka glutenu i rozszerzenie diety o brokul,kalafior i buraka 🙂
co do nosidelek to ja jakos nie jestem przekonana aczkolwiek niczego nie neguje,a co do pozycji polsiedzacej to od pewnego czasu praktykujemy Piotrus jest wtedy zadowolony.
Kasiu Manki i inne zabkujace dziewczyny oraz te ktorym dzieci spac nie chca wspierajmy sie nawzajem bo nie ma to jak ogolne zrozumienie w koncu nadejdzie spokoj choc jest ciezko...
a u mnie przepuklina mam poczekac jeszcze troszke bo odchudzam sie jesli strace wage do przed ciaza i dalej bedzie przepuklina to wtedy operacja,narazie o tym nie mysle choc sie obawiam niedlugo na tym brzuchu mapa geograficzna bedzie, blizna po cesarce, po laparoskopii, kilka rozstepow no i jak cos to po operacjii przepukliny no szal....
no nic moj Piotrul spac poszedl wiec ja ide odpoczac.buzka

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
A ja właśnie odebrałam klucze od mieszkania!!! 🙂 Najpierw Grzesiek wniósł Hanię a później mnie na ręce i hop przez próg! 🙂 😁 😁
A Hanię postawiliśmy na ziemi w foteliku i usnęła z wrażenia 🤔 🤪 🙃
Teraz szybko piekę sobie pierś w piekarniku i zaraz spadam do Łodzi 🙂
U nas tez piękne słoneczko 🙂
Miłego dnia Kochane 😘

• Mamusie
Witajcie! My tez po szczepieniu.... Szczepimy na NFZ 3 wkłócia 😞 ale to juz ostatnia dawka . Wiki zawsze znosiła zastrzyki dobrze a nawet bardzo dobrze. A dziś??? Przeszła sama siebie. Pielęgniarka wkłówa sie w rączke a Wiki nic nawet nie drgnęła 🤪 🙂 A przy nóżkach był delikatny płacz a po sekundzie gaworzyła jak "najęta" 🙂 😁 Wiki waży 7725 g i ma 68 cm !!!
Mój torcik 🙂 oki idziemy na spacerek
pozdrawiamy i miłego popołudnia!!

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
Martyna gratuluje 😁 W końcu się doczekłaś Kochana 😘

Dziewczyny mama dzis nie przyszła bo coś w domu robi i co???Nakarmiłam Oskarka i po chwili odlozylam do lozeczka,pogadal sobie,pokrecil sie i zasnal 🤪 🙃 🤪 🙃Ja wypije kawusie,skocze do wanny i do lozka...

kawusie na noc?? 😮

• Mamusie
Właśnie wróciłyśmy!!! 🙂
Najpierw pochodziłyśmy po Porcie Łódź... Hania grzecznie jeździła w foteliku, oglądała wszystko dookoła, później ją troszkę na ręce wzięlam to się śmiała i była super zadowolona 🙂 przewinęłyśmy się i nakarmiłyśmy i już do Ikei nie weszłyśmy... Pojechałam po wpis i w drodze powrotnej musiałam jeszcze wejść jednak do Ikei po Franka! 🙂 Tylko kupił mi się jakiś inny trochę... w takim głupim ubranku :/ No trudno...

Zaraz Hanię wykąpiemy i może pójdziemy spać... ? Chociaż wyspała się w drodze więc nie wiem, czy teraz uśnie bo rozgadała się jak stara 😉

Dzięki dziewczyny 😉 Jutro jedziemy po farby i zaczynamy robotę! 🙂 🙂

Antenka, Fijolek
zazdroszczę wychodnego 😉 BAWCIE SIĘ DOBRZE 🙂 😘

• Mamusie
a ja sie chlebem zajadam swiezo upieczonym i ani sie obejrze a pol bochenka nie ma ☺️
alez dzis goraco bylo jak wlecie nawet mi sie dkold troszke opalil 🙂
Martyna ale ci zazdroszcze no i oczywiscie trzymamy kciuki zebyscie szybko umoscili gniazdko i przeprowadzka 🙂
no i zapytanie do mamus karmiących piersia czy jadlyscie juz miód? bo ja uwielbiam i stoi caly słoik i kusi mnie niesmowicie troszke polizalam i wlasnie nie wiem czego oczekiwac bo jesli nic sie nie pojawia ani nie dzieje to moze moge legalnie jesc a nie tylko lizac? no powiedzcie bo az mi jezyk do ...... ucieka jak pomysle o goracym chlebku z miodkiem ☺️

• Mamusie
Monalissa nie pomogę, bo miodu nie znoszę, więc nie jem 😁 🙂

Hania dopiero teraz zasnęła.... Zjadła 150ml z butli, nie zasnęla, śpiewanie nie pomogło, mizianie, głaskanie, zjadła jeszcze z cyca, z drugiego ( 🤪 )wspólne pieszczoty na łóżku, pielucha, smoczek... NIC! Dopiero na rączki, przytulasek do mamusi i .... suszara.... Kuuuurde... znowu Hania wygrała 😞

• Mamusie
Dzień dobry !!!! U nas dzis pochmurno , ale kto wie może jeszcze się wypogodzi. Wiktoria dziś w nocy wierciła sie jak nigdy. Chyba z 10 razy do niej wstawałam 😮 po ciemku dawałam jej smoka i zahaczyłam głową o karuzele no i co? karuzela spadła na Wiki 🥴 nie płakała...chyba nie bolało...

• Mamusie
hejka u nas slonce ale za to Oli zalapala katar od tatusia niby nie ma zatkanego nosa ale kicha z nosa leci i oko lzawi zapuszczam na razie nosefride i wyciagam wiec oddycha w miare przez nos ale jedno mnie ciekawi na aerozolu napisane zeby trzymac pionowo przy uzyciu wiec co dziecko mam tez trzymac pionowo ? oj chyba dzisiaj bedzie dzien reczny 🙂 czyli na rekach jeszcze sie nad spacerem zastanawiam hmm 🤨