Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
Słuchajcie! Możecie do mnie przyjechać jeszcze w październiku 🙂 Co powiecie na przyszły tydzień?! 🙂 Może którejś z Was by pasowało 🙂 Moje drzwi stoją dla Was otworem 🙂
Mianuję się gospodarzem majówkowej stolicy 😉 😁 😜 😁 😁

ja się piszę.. 🙂 mam nadzieje, że tym razem uda mi się z Wami zobaczyć.. 🙂

• Mamusie
Hello laseczk 😘
Ale sie dzis rozpisalyscie 😉
Kasia-Manki buziaczki gorace dla Ciebie!!!!! 😘 😘 😘
Ale macie super z tym spotkaniem !!! Och jak bardzo chcialabym sie z Wami spotkac... 😞 moze kiedys mi sie uda 😉 ja chyba mam najdalej do Was 😉
Co do pomocy mezow... ja nie moge narzekac... bardzo mi pomaga. Ja juz pracuje- Pawel zajmuje sie malym. Tylko, ze jest mala (w sumie duza 😉) roznica- jak Pawel jest w pracy to ja robie wszystko- posprzatam, zrobie pranie, ugotuje obiad i wiele, wiele innych rzeczy a jak Pawel jest w domu i gdy wracam z pracy to pytam czemu nie zrobil czegos tam to oczywisnie odpowiedz jest jasna "PRZECIEZ ZAJMOWALEM SIE PATRYSIEM, JAK SIE NIM ZAJMUJESZ TO NIC NIE JESTES W STANIE ZROBIC" 😠 😠 😠 czasami to az wszystko sie we mnie gotuje !!!! BRRRRRR
Och Ci faceci 😉 ale zeby nie oni to nie mialybysmy naszych cudownych dzieciaczkow 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
a musze wam powiedziec co moja MAtynka ostatnimi nockami robi, a wiec :: 😁 po pierwszym karmieniu juz spi z nami w łózku i na brzuszku to ost ja sie budze a ona doczłapała sie do mojego cycucha(ktory nie był schowany ☺️:blush 🙂 i ssała lezac na brzuszku, ja sie budze i .. "co sie dzieje " ale sie nasmiałam, pic sie małej zachciało hehe

• Mamusie
a co do karmienia piersia, to tez miałam momenty ze miałam wrazenie ze mało jest, ale wiem ze wszystko jest w głowie i najwazniejszy spokój przy karmieniu, jakiekolwiek zdenerwowanie miało wpływ ze wszytsko sie zatrzymywało.teraz zaczymam doceniac jakie "to"jest super, i wygoda jak cholera !! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 ☺️

• Mamusie
Aneczka1983 napisał(a):
a musze wam powiedziec co moja MAtynka ostatnimi nockami robi, a wiec :: 😁 po pierwszym karmieniu juz spi z nami w łózku i na brzuszku to ost ja sie budze a ona doczłapała sie do mojego cycucha(ktory nie był schowany ☺️:blush 🙂 i ssała lezac na brzuszku, ja sie budze i .. "co sie dzieje " ale sie nasmiałam, pic sie małej zachciało hehe

o kurde niezle moja niestety jeszcze bardzo stacjonarna i bardziej ruchliwa na brzuchu niz na plecach i tak w dalszym ciagu tylko cyc 🙂

• Mamusie
no i przebrałam mała na spiaco w pizamke i pampka zmieniłam, otworzyła oczy a ja nic, zaczeła cyca szukac to jej dała i dalej w kimono poszła 🙂
musze sie wam pochwalic ze wczoraj sama zasneła, po nakarmieniu przyszłam do salonu a MArtys lezała i gadała bawiła sie raczkami , dałam jej zyrafke ktora czesto ciumka podczas podrózy przychodze po jakims czasie do niej i co? spi 🙂 🙂

• Mamusie
Aneczka ale Martynka super!!! 🙂 😘 hehe 🙂 (a pisałam wcześniej, że śniłaś mi się... że byłam u Ciebie w domu a później jakąś większą gromadą mieliśmy różne zadania i musieliśmy liści szukać z różnych rodzajów drzew... 😜 taki głupi sen 😁 ale pamiętam, że wyglądałaś tak jak na tym zdjęciu z brzuszkiem co w białej bluzce byłaś i miałaś bardzo pięknie w domu) 😁 🙂

Pochwalę się Wam, że Hanię trochę wymęczyłam zabawą i położyłam pierwszy raz spać w jej nowym pokoiku! Samą do łóżeczka, bez noszenia... i?? Musiałam ją klepać po pupie albo masować i coś mruczeć i usnęła na brzuchu (co jej się nigdy nie zdarza... bo zawsze na brzuchu nawet jak przez sen się przekręci to się wybudza).
Więc jestem z nas strasznie dumna 😉

A teraz zmykam się kąpać i z mężusiem się poprzytulać 🙂 No i dzisiaj łóżko nasze! 🙂 Hanka śpi u siebie a rodzice u siebie 😉 😉

DOBRANOC :* 😘