Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
joma napisał(a):
Dziewczyny ale ja naprawdę pozytywnie się nastawiam 😉
Właśnie walczyłam i co - ledwo 20 ml na dwa podejścia wywalczyłam...
Ale do wieczora jeszcze trochę czasu 😉
Choć M puka mi w głowę, że niepotrzebnie to robię, bo zdążymy wrócić 😉
A ja mam nerwa cały dzień z powodu tego wyjścia...
No nic...ale i tak ustalone, że wracam autem ehhh - jak dobrze, że jest Lech Free 🙂
Mam nadzieję, że będę się dobrze bawić i nie będę zbytnio myślami w domu 😉

Moje chłopaki idą właśnie na krótki spacer, a ja będę malować paznokcie a co! 🙂

TEZ TAK MAM JAK GDZIES WYJDE...chyba nie da sie inaczej...bynajmiej ja tak mam ze zawsze myslami jestem w domu...choc ja to wychodze bez dziecka 2 razy w m-cu jak maz jest i to na zakupy.

• Mamusie
Kasia powiem Ci, że ja bym się tak nie stresowała tym wyjściem gdyby nie to, że obawiam się czy nie obudzi się nadprogramowo na jedzenie 😉 Tyle 😉
No ale zobaczymy 😉
Znając życie tej nocy będzie wyjątkowo dobrze spał - tak na przekór - oby hehe 😉

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
a ja wczoraj i dziś miałam gości więc nawet nie korzystałam z komputera.

jutro też mam gości więc cały weekend towarzyski. ale w końcu trzeba wrócić do normalnego życia 🙂

w każdym razie nie wiem jak to się stało ale Maja zrobiła mi na piersi coś jakby malinkę

😁 😁 😁

• Mamusie
Joma BAWCIE SIE DOBRZE !!!! 😘
Martyna dzieki 😉 juz sie doczekac nie mozemy wyjazdu 🤪 oj bede, oj bede korzystac, ze mamcia bedzie i tesciwa 😉
Dzis zrobilam Patrysiowi zupke z brokula i pora 🙂 jejku jak wcinal 🤪 szok 😉 mam nadzieje, ze nie bedzie zadnego uczulenia 😮

• Mamusie
a ja znowu zaliczylam porazke z usypianiem juz prawie spala wiec dostala smoczka zamiast cycka i wzielam ja do gory do odbicia i odbilo sie ladnie wiec ja polozylam i zaraz wierzganie wiec do gory znowu sie odbiloo ale sie rozbudzilla i lament ze cche spac wiec klade zle bo chce odbic wwiec odbijamy i tak w kolko skonczylo sie w moich ramionach ale ze szlochem cholera by to wziela to odbijanie a wszystko przez deserek przed 18 tez sie cieszylam ze prwie caly sloiczek i okazalo sie ze odbijania konca nie bylo widac ehhhhh
matka jak z koziej dupy traba juz raz sobie powtarzalam ze lepiej mniej niz wiecej palnac sie tylko ww ten pusty czerep
jeszcze M mi humor spiepszyl od wczoraj i mam go daleko w dddddddddddddd wrrrr

• Mamusie
Hej
Oskar zasnął...ale cos pokasłuje i się budzi.Zawsze cos...aj tam.Ja oglądam MAM TALENT.
Joma trzymam,trzymam...baw się dobrze 😉
Monalissa ja mam tak codzień więc wiem o czym mówisz...ale z odbijaniem u Nas niema problemów od kiedy odpuściłam trochę.W dzien go sadzam albo podnoszę zeby się odbilo ale nie zawsze,w nocy nigdy i jest ok.A i mi pediatra mowila ze po pol roku nie trzeba juz odbijac bo dziecko jest na tyle ruchliwe ze to powietrze wydali z siebie...no ale nie ktore dzieci jeszcze tego potrzebują.

• Mamusie
Wiolis dzieki 😘
Manki no moja klusia prawie ostatnia majowka i nie siedzi jeszcze sama musze ja trzymac ale na siedzaco duzo szybciej jej sie odbija ale i tak to jest kilkanascie razy jak ja sobie rzuce na ramie to az slysze to powietrze w jej brzuszku i jak wylazi az slychac jej ulge no nic po powrocie z londynu mamy szczepienie wiec powiem co i jak

• Mamusie
monalissa napisał(a):
Wiolis dzieki 😘
Manki no moja klusia prawie ostatnia majowka i nie siedzi jeszcze sama musze ja trzymac ale na siedzaco duzo szybciej jej sie odbija ale i tak to jest kilkanascie razy jak ja sobie rzuce na ramie to az slysze to powietrze w jej brzuszku i jak wylazi az slychac jej ulge no nic po powrocie z londynu mamy szczepienie wiec powiem co i jak

Masz rację może coś doradzą...póki co trzymajcie sie 😘Wiem,że jest ciężko ale musimy dać radę.
A tak na marginesie mi chyba pomagaja leki bo jest lepiej...

• Mamusie
Wiolis napisał(a):
hmmm 😮 to moze faktycznie probuj klasc Oskarka w inne miejsca... [/quote

Chyba bedzie trzeba...no ale do nie dawna spał w łóżczku do siebie go brałam nad ranem,a w dzień zawsze w łóżęczku,niewiem co z nim...w ogole to zauwazylam ze on sam nie lubi byc i spac,najlepiej jakby ciagle go sie przytulalo i za raczke trzymalo.