Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hej
U Nas noc ok.Pobudka ok polnocy potem ok 4 i wstalismy o 7:30.Teraz zasnal zmeczony zabawa.Dzis tez ladnie siedzial i mowil Tata,a mama to tylko jak placze...ale i tak sie ciesze 😜
Dzis dAje obiadek ze sloiczka bo ostatnie dni gotowalam i Maly zjadal kilka lyzeczek i wyrzucac trzeba...
Niewiem co mialam napisac 🤨

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
To jest jakaś masakra.... 😮 😮 wczoraj nie mogłam Hani ululać w dzień (przedwczoraj było to samo), 40 min to trwało. Nie pomagało noszenie, przytulanie, suszarka... płakała mimo, że była zmęczona... Wieczorem od 20.30 ją usypiałam do.... 23.00!!! Płacze i chce stawać na nogi (jej ulubione zajęcie) i nie wiem, czy to może faktycznie zęby jej nie idą... dopiero o 5.00 się obudziła na mleko a wstałyśmy o 8.30. I powinna zasnąć ok 11.00 max... a zasnęła dopiero teraz, mimo, że już oczy miała zamknięte, widać że zmęczona ale płacze, nie chce spać itd... :/ :/ włożyłam ją do fotelika i dałam troszkę wody... 2 min i usnęła... Uff... jak tak wygląda ząbkowanie to masakra :/ Ale ja nic nie wiedzę na dziąsłach :/

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
To jest jakaś masakra.... 😮 😮 wczoraj nie mogłam Hani ululać w dzień (przedwczoraj było to samo), 40 min to trwało. Nie pomagało noszenie, przytulanie, suszarka... płakała mimo, że była zmęczona... Wieczorem od 20.30 ją usypiałam do.... 23.00!!! Płacze i chce stawać na nogi (jej ulubione zajęcie) i nie wiem, czy to może faktycznie zęby jej nie idą... dopiero o 5.00 się obudziła na mleko a wstałyśmy o 8.30. I powinna zasnąć ok 11.00 max... a zasnęła dopiero teraz, mimo, że już oczy miała zamknięte, widać że zmęczona ale płacze, nie chce spać itd... :/ :/ włożyłam ją do fotelika i dałam troszkę wody... 2 min i usnęła... Uff... jak tak wygląda ząbkowanie to masakra :/ Ale ja nic nie wiedzę na dziąsłach :/

Martyna u mnie tak wygląda wiekszość dni od początku wrZeśnia 😞Od kilku dni jest troszkę lepiej...mi sie wydaje ze to mogA byc zeby i sie bidulka meczy.Sprobuj Dentinox...moze pomoze.

• Mamusie
Ale Wasze dzieci duze.Kevinek teraz nosi 80 e a skonczy 16 grudnia 8 mcy! ale dodam.ze urodzil die 3 tygodnie przed czasem z waga 3230 kg.Ide sie teraz kapac,Kevinek w Maxi cosi w lazience 🙂 Pozniej obiadek i spacerek.Wczoraj biedaczek poszedl pozno spac...te zeby 😞 Pupke podratowalismy tormentiolem.

• Mamusie
justina1975 napisał(a):
Ale Wasze dzieci duze.Kevinek teraz nosi 80 e a skonczy 16 grudnia 8 mcy! ale dodam.ze urodzil die 3 tygodnie przed czasem z waga 3230 kg.Ide sie teraz kapac,Kevinek w Maxi cosi w lazience 🙂 Pozniej obiadek i spacerek.Wczoraj biedaczek poszedl pozno spac...te zeby 😞 Pupke podratowalismy tormentiolem.

Justina u Nas też było już nieciekawie z pupą,sudocrem nie dał rady,na noc po kapaniu posmarowałm tormentiolem i rano nie było sladu...a dzis juz niema kupek a wczoraj skonczylismy antybiotyk wiec to bylo przez antybiotyk a nie przez zeby.

• Mamusie
hejka melduje sie w domku tzn w radomiu 🙂 wrocilismy do lbl w nocy bo wylot i powrot mielismy z krakowa i niestety trafilismy na sniezyce kolo katowic normalnie srodek nocy i sznurek samochodow masakra ale pozniej juz bylo ok i o 3 juz dojechalismy a lot spoko niunka grzeczna jestem bardzo z niej dumna 🙂 no i nie usiedzi na miejscu jak ja posadze to sie polozy jak ja poloze na brzuich to ona juz na plecy itd 😁
jak zajechalismy do brata to byla marudna bo tam gwar i harmider bo ich dwojka plus dwojka kuzynki wiec ogolnie przedszkole i chyba jej nie pasilo ale na drugi dzien juz ok od 7 juz nadawaly jedna przez druga 🙂 obkupilam ja w ciuszki primarkowe a dzis bylismy na szczepieniu i wazy 7340 troszke malo przybrała bo tylko 450g przez prawie 2 miesiace ale pani doktor tego nie zauwazyla 😠
fajne macie male mikolajki u nas prezenty beda pod choinka teraz masa ciuchow
no i musze sie przyznac do grzechow 🤔 odpuscilam gluten przez caly wyjazd a jak spytalam bratowa to ona nie lyszala o czyms takim jak ekspozycja na gluten czyli co tylko w Polsce takie wymysly? musze poczytac.....
no i oni juz mala w chodzik wkladaja nie chodzi i prawie nie dostaje do podlogi no ale stawy obciazone i tak ale ze mój brat najmadrzejszy to juz sie nie kłóciłam niech chowa po swojemu ale moja i tak lepiej rozwinieta 😜 kreci sie jak mały robak po podłodze
no nie wiem co tam jeszcze jakby co to jeste tylko musze wszystko rozpakowac itd bleeee
aaaa Marinka my tutaj nie zapominamy o nikim kto poszedl w świat 🙂

• Mamusie
Hej!
Witaj Monalissa super , że wypad się udał :-)

Ja właśnie wróciłam od rodziców... Hania jak zasnęła o 12.00 to spała do 13.10 i teraz widziałam, że już jest marudna więc ją chwilę ponosiłam i zasnęła... ufff...
I Hania już pięknie siedzi... ale ona nie chce siedzieć! Ona cały czas wstaje! 🙂 Cały czas na nogi, siup! 🙂 🙂

A jutro odwiedzam w Łodzi Fijolka 🙂 I może Antenka też będzie 🙂 hurrrraaa!!! 🙂

• Mamusie
Dziś chce mi się płakać.. już nie mam siły.
Wcale dziś nie spała, męża jeszcze nie ma.
Myślałam, że po kąpieli padnie i będzie spać, a ona jeszcze zawzięcie misia próbuje grzechotką zabić 🤢 🤢 odpadam... jestem wykończona 😞

• Mamusie
Moj Synus zasnął...ale kreci sie ciagle 😞Niespokojnie spi...
Monalissa super ze się udal wypad ale cieszymy sie ze jestes juz z Nami.Moja sasiadka ma 3 miesieczne dziecko i ja jej o tym glutenie i ona wczoraj n szczepieniu pytala i jej powiedzieli ze to jej wybor chce to wprowadzi teraz,nie to pozniej 😮 😮 😮
Martynko moj tez pieknie siedzi 🙂ale za wstawanie czy raczkowanie sie nie bierze,ale za to mowi pieknie TATA i MAMA 🤪Mama tylko gdy płacze ale i tak mnie to cieszy,no i to jeszcze chyba nieswiadome Ale cudowne uczucie...od Nas tez pozdrow fijolka i Hanule.
Werona u mnie Oskar spał w dzień godzinke i tyle...i tez jestem ciagle sama 😞dasz raade kochana.

• Mamusie
Witajcie 🙂)
U nas ok, mała od 3 dni ładnie buzke otwiera na jedzenie, gotowałam jej sama ale na słoiczkowe zupki tez ładnie je wiec przestałam gotowac. NO i dzis szał jest na gadanie -krzyczenie babababababa, mamamabababa, papapapap ubaw miałam 🙂
NO i mamy drugiego ząbka wyrżnał sie 🙂 🙂
Hussi buziaki dla Twojego przystojniaka -zdjecie sliczne, oczka ma boskie 🙂