Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
pierwsza 🤪 znowu
to pierdzenie ja tak budzi a nie mam juz swoich surowych jablek ehhh
oczywiscie o 3 byla juz wyspana wiec posiedzialysmy godzine zmienilam pampka zrobilysmy rowerek i po jedzenie w koncu zasnela ale w cyckach nie mam juz nic misiek wstanie to zupe jej ugotuje i pogoda znowu dzis super 🙂

• Mamusie
Aneczka1983 napisał(a):
aaa zamówiłam ośmiorniczki 🙂 🙂

to ja też mogę polecić. Kupiłam Mai wózek fisher price z lalką i takie pianinko z lusterkiem. pianinko ukryte na święta a wózek już dostała mimo że on jest od 9 miesiąca i ma służyć jako pchacz.

radość jest ogromna. Majka wyjmuje lalę - naciska misia przy wózku żeby grał i turla taką grzechotką przy wózku. jestem aż zdziwiona ż tak jej się podoba bo ona nie przepada za zabawkami. kupiłam jeszcze takiego psa co chodzi a jak dziecko się nim nie zajmuje to on szczeka, skamle - zwraca na siebie uwagę - ale średnio Majkę interesuje

• Mamusie
Aneczka1983 napisał(a):
Wiolis napisał(a):
Aniu pewnie tak 😞 co chwila dzis zaciskal usteczka (tak do srodka) i potrafil trzymaj przez jakis czas 😞 biedaczek...

a wiesz co nasza chowała dolna warge i zaciskała ustczka i nie nic jesc nie chciała tylko cyc zanim zabki 2 nie wyszły... a widzisz teraz juz tej wargi nie chowa...

dokładnie to samo mieliśmy. dolną wargę to całą zagryzała

• Mamusie
my już po basenie. dziś dzieciaki pływały w kołach.

teraz pędze wstawić rosołek i biorę sie za pierniki. będzie ich chyba ze 300 - mam tylko nadzieję, ze wyjdą, bo pierwsy raz będę piekła

a wczoraj upiekłam ciasto czekoladowe z sszonymi śliwkami. własnie zjadłam dwa kawałki i jestem mega zasłodzona

• Mamusie
Wrócilismy ze spacerku...Dumałam nad tym spiworkiem i nie bede kupować na jakies baaaardzo dlugie spcery nie chodzimy wiec zakladam kombinezon a jak bardzo zimno to kocyk grubszy i na to oslona na nozki co jest przy naszej spacerowce...

Małgosiu no Wy to macie ładny staż 😮u Nas rok po slubie a w marcu 5 lat jak jesteśmy razem.
Wioliśdziekuje 😘
Aneczka buziaki dla corci... 😘

• Mamusie
mysmy tez wrociły ze spaceru wiec wzielam sie za zupe a niunke polozylam na macie i jakis metr od niej stoi laptop i butelka wody i to wszystko jej sie tak podoba ze zaczela pełzac i to zrobila to blyskawicznie i juz byla przy butelce i jak sie zorientowala ze dosiegnela butelki to dawaj do laptopa i do kabelków ktore sa najlepszymi gryzakami pod slonce i wlsanie znowu do mnie przylazla i bije butelke i idzie dalej ojej 😮

• Mamusie
Witajcie 🙂

Pierwsza nocka Mania w jego pokoiku za nami 🙂
Było tak jak zawsze, pobudki te same czyli ok tzn ok w sensie, że bez zmian 😉
Niania uruchomiona, choć ja go słyszę i bez niani...no ale w razie jakby dopadł mnie mocniejszy sen to lepiej niech działa 😉
Intymność w sypialni po kilku miesiącach - bezcenna ☺️
No i myślę, że mojemu synkowi też się będzie lepiej spało 🙂
Jak już dopieszczę pokoik do końca to się pochwalę 😉

Ja znowu z poleceniem - lubię się z Wami dzielić 🙂
Fajne płytki - zamówię Maniowi 🙂
http://allegro.pl/okazja-4cd-the-best-kids-ever-kukulska-fasolki-i1971945196.html
Mamy też takie http://allegro.pl/piosenki-dla-najmlodszych-3cd-super-dla-dzieci-i1979810255.html
Ale aranżacje mocno discopolowo-ludowe, choć Manio lubi 😉
Uwielbiamy tanczyć do tych numerów 🙂

A dla Męża tzn dla nas koncert live http://allegro.pl/adele-live-at-the-royal-albert-hall-dvd-cd-2011-i1986575195.html 🙂