Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej wpadłam tylko odpisać na pytanie Moniczki, ja od razu wprowadziłam gerbera była decyzja o zmienie pojechaliśmy kupić i po kąpieli pierwsza butla. Zobaczyłam że po pierwszym dobrze się odbiło więc w nocy też gerber a rano pięknie sam zrobił kupkę. Teraz możemy cieszyć się każdym dniem spokojnie. Bartuś na szczescie nie jest huba więc mogę spokojnie robić obiadki i domowe pożądki. A już nie długo wizyta u neurologa. Co do klapsow to też nie jest za, ale na miejscu tej kobiety też bym nie wytrzymała i dodatkowo opr... ta kobietę co by podwarzyla mój autorytet. A mam pytanko dostałyście już @ po porodzie? Bo ja już drugi raz.... A tak fajnie było bez tego 🙂 spokojnej nocy

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/231/dsc01155l.jpg/][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/8525/dsc01155l.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

KASIA -MANKI słodziak z Twojego synka 🙂

• Mamusie
Dziękuję w imieniu Jozka i Anielki.
Jamargaretka u mnie jozek śpi na brzuszku i główkę wysoko i długo trzyma
co do ciemieniuchy to ja używam krem i szampon z musteli i powiem suuuuuuuper!
Hussi cudny jest Twój Piotruś.
a Mama antka synek widzę , że zadowolony z bujaczka, uroczy jest!

ode mnie dopiero goście pojechali. Ale zmywania miałam....uuuuuuuuf
Mamusia 20 ja nie miałam okresu i mam nadzieję, że będzie dopiero po 10 mies. jak z Anielką 🙂 🙂

• Mamusie
w sobotę robiłam sobie badania krwi - niby wszystko super, pięknie

ale wiecie co - włosy to mi już garściami wypadają 😞 właśnie się czeszę i żal patrzeć na szczotkę

dziś już padam już na twarz - bo moja nastolatka miała wieczorną depresję. powiedziała, że za 2 lata ma maturę z angielskiego. więc mój mąż powiedział do niej po ang że mogą codziennie sobie rozmawiać po ang. i wywołał tym burzę. ona się spłakała... bo wyszło wtedy, ze jest w ang bardzo kiepska. to ruszyło dalszą lawinę. więc zamiast regenerować siły i odpoczywać, to przez dwie godziny bawiłam się w psychologa i żyłam jej problemami. ech.

a Majka od dawna podnosi główkę ale minimalnie. dziś jak podniosła wysoko to się spłakała i zdenerwowała

• Mamusie
witajcie wieczór miałysmy obłedny kapiel super same sobie poradziłysmy i po kapieli cycek i jak cycka zabrałam to sie zaczeło płacz niewiadomo o co niby najedzona ale cycka chce wiec ja przystawiłam i tak wisiała juz nie wiem ile wydawało mi sie ze ja brzuch boli ale stwierdziłam ze gdyby faktycznie ja bolał to cycek by nie pomógł a tu cycek ratował sytuacje i juz nie wiem moze na wieczór z całego dnia to niewiele mam tego pokarmu i mało jej wiec dłuzej musi wisiec na mnie no tłumacze sobie to jakos bo do choroby jasnej jem juz bardzo ograniczone produkty i nic nowego nie było wiec 🤢 a z drugiej strony jak małe dzieci boli brzuszek to podobno chca jesc wiec badz tu człowieku madry 😮

• Mamusie
Mamusia 20 ja mialam krwawienie 3 dni ale to zwiazane z tabletkami ktore mialam brac i zostaly jednak odstawione. Z tego co wiem, jak sie karmi piersia to okresu dlugo raczej nie powinno byc. Mam nadzieje ze jakos jeszcze z 4-5miesiecy bedzie mi dane bez 🙃
Martynka dzieki za wyrozumialosc. Jak tylko skoncze swoje "dzielo" to sie pochwale.. 🙂

• Mamusie
Witajcie! 🙂
U nas nawet spokojnie, chociaż moja huba cały czas by się przytulała... Uff... Ale teraz śpi ładnie w swoim łóżeczku 🙂
Czekam na kuriera, bo zamówiłam Hanusia kilka śpioszków, opaski, czapeczki 🙂
Pamiętacie, jak na brzuszku czekałyśmy na kurierów? 😁 😁 🙂

Fijolek - czekam z nieciepliwością 🙂 🙂
Jamargaretka - ale Ci się trafiło... teraz wysłuchiwać problemów nastolatki 😁 🙂
Ale przygotowuj się, tylko patrzeć jak ten czas zleci i Maja będzie czekała na maturę z angielskiego 😁

Ja jeszcze nie dostałam @ i też mam nadzieję, że póki karmię piersią, to trochę się wstrzyma 😉

Dzisiaj alergolog o 17.00

• Mamusie
HEJ
My wczoraj wyladowalismy po 22 w szpitalu 😞Oskarek cały dzień tylko jadł i spał co mnie dziwiło bo u niego to sie nie zdarza i potrafi caly dzien nie spac.Zaniepokojona dzwonilam do mamy i meza,a oni ze zamiast sie cieszyc ze dziecko spokojne to wymyslam 😞a jednak ja mialam racje...od rana przeczuwalam ze cos jest nie tak 😞O goraczce nie pomyslalam bo mial zimna glowke ale oczka mial takie inne niż zawsze.Po 21 zmierzylismy temperaturę prawie 39 i panika bo nic od gorączki nawet w domu nie miałam,więc do szpitala,tam oczywiście się naczekalismy w końcu wchodzimy a lekarz nawet na niego nie spojrzal tylko od razu mówi...NA ODDZIAŁ 😞
No ale na szczescie przysZedl pediatra ktory zajmowal sie nami po porodzie,zbAdal dokladnie Maluszka i uspokoil mnie bo wszystko jest dobrze tylko Maly dostal jakiejs cholernej infekcji gardla co podobno sie zdarza w tych tygodniach zycia...dostalismy antybiotyk i puscil nas na szczescie do domu,mamy podawac leki i obserwowac...no i dobrze ze nie czekalam tylko pojechalam...eh...ale sie rozpisalam.
Martynko sliczny filmik 🙂ja mam takie tez jeden ze zdjeciami moimi i meza i ze slubu tez taki se zrobilam...a na twoim wzruszylam sie gdy zobaczylam pierwsze zdjecia Hani...
Bea dziekuje ☺️
Co do glowki to moj tez potrafi juz dosc dlugo trzymac w gorze i w ogole a moja mama krzyczy ze on za mAlutki i nie powinien tak dlugo trzymac...

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
Manki dobrze, że tak szybko zareagowałaś... Kurcze, główka zimna i gorączka. Czyli lepiej faktycznie termometrem sprawdzać, bo ja czasami sprawdzam tylko główkę i już.

ja tez tak robie.. hmm a termometr zawsze na wierzchu nasyzkowany.. 😮

• Mamusie
Fijolek napisał(a):
Martyna a gdzie kupowalas spioszki? Ja chyba tez musze dokupic.

http://allegro.pl/body-niemowlece-dlugi-rekaw-stojka-rozm-68-i1669790330.html
U tego allegrowicza.Właśnie przyszła paczka 🙂 Body i śpiochy są super!!! Kupiłam jeszcze opaski, kaftaniki i półśpiochy 🙂
Hania już z połowy rzeczy wyrosła 🙂 A w sklepie jak byliśmy to takie drogie ubranka są, że szok!

• Mamusie
Jamargaretko
To dobrze że wyniki ok czyli jestes poprostu przemęczona
co do problemów nastolatek jestem z tym na co dzien i jakby co służe poradą 😉 😉 😉 😉mam na codzien Dwie Nastolatki i codziennie udzielam porad sercowych codziennych itp. 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
Fijolek napisał(a):
Martyna a gdzie kupowalas spioszki? Ja chyba tez musze dokupic.

http://allegro.pl/body-niemowlece-dlugi-rekaw-stojka-rozm-68-i1669790330.html
U tego allegrowicza.Właśnie przyszła paczka 🙂 Body i śpiochy są super!!! Kupiłam jeszcze opaski, kaftaniki i półśpiochy 🙂
Hania już z połowy rzeczy wyrosła 🙂 A w sklepie jak byliśmy to takie drogie ubranka są, że szok!

dzieki, juz patrze 🙂