Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
gosia87 na stronie gdzie robisz suwaczek powinien być kod html... to co wkleiłaś w post... tak więc kopiujesz ten kod i wklejasz w podpis na forum. Musisz wejść na swój profil na stronie głównej i znaleźć zakładkę FORUM i masz tam okienko podpis, wklejasz, dajesz zapisz zmiany i już 🙂

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

DZIĘKI DZIEWCZYNY :d

Ja sobie Marlena nie wyobrażam żebym ja nie miała prawa jazdy.... Więc rób i sie nie zastanawiaj!!

Tak koło horyńca 😁 Znaczy po drodze jest 😁

A Mój M jutro rano dopiero będzie... 😞 A myślałam że już dziś nie bede sama spała.... 😞

A ja mam w styczniu następne 😁

A wiecie? Do tej pory Filipowi po szczepieniach nic nie było... A wczoraj mu nóżka w miejscu szczepienia tak stwardniała.... Mówiła mi pani która szczepiła że mamy mówią że tak jest po 3-ciej dawce, po dwóch dniach tak sie robi... No i przyłożyłam ten liść kapusty co mi radziła i zeszło prawie....

• Mamusie
Kuchnie jej dałam pod choinkę jak miała 3 latka i bawi się do teraz a laptopa ma normalnego 😮 z podłączeniem do internetu 😮 😮 dostała od babci 🥴 więc kurczę lipa... kiedyś widziała takie coś jak "Mały biolog" że się sadzi roślinki i patrzy na ich rozwój... taka lamka była do oświetlania jednej z roślinek i wiecie, porównywanie wyników i takie tam... ale na allegro nie mogę znaleźć.... przydała by mi się Małgorzatta hahaha 😁

Filipek słodki :*

Aha zapomniałam się pochwalić, Marysia zaczęła pić 🙂 gadałam z reh moją i powiedziała, żeby ją dopajać... pomimo, że na cycu jest... bo dzieci z zaburzeniami neurologicznymi potrzebują więcej picia... bo się więcej pocą... Słuchajcie mojej Mary to się tak stopy i ręce pocą że szok... stópki to aż tak kwaśno pachną po całym dniu 🤢