Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiecie co mnie dziś spotkało?
Pojechałam z Małym do Mamy....
Filip się obudził, chwile pogaworzył i jak to on na zmianę uśmiech i grymas (czasami tak ma). Ale w pewnym momencie krzyk!! I tak pół godziny płakał, a w zasadzie to zawodził, robił się czerwono-fioletowy, płakał strasznie!! Jeszcze nigdy mi tak nie płakał. Ni jak nie mogłam go uspokoić. Jak troszkę mocniej go przytuliłam i mówiłam do uszka to się troszkę uspokajał. Ale otwierał oczy, pooglądał gdzie jest i znowu w ryk! Masakra jakaś...

• Mamusie
Małgosia faktycznie zakręcona jesteś z tego co piszesz... trzeba się kobieto ogarnąć 😉 ale to w sumie może przez chorobę??

Okey zjadłam, poprasowałam... hmmm głodna nadal jestem, idę po standard wieczorny czyli płatki... zrobię sobie herbę bo gardło coś dziwnie czuję... no i do nauki... 😞 oczywiście będę wchodziła tutaj znając mnie co 5 minut i na fb ale co tam 😜 hehe

• Mamusie
Hej mamuśki !
Marlena - buziaczki i uściski dla trzymiesięczniaka Adiego ! Coprawda spóźnione ☺️, ale szczere, odemnie i Julci !!! 😘 😘 😘

oraz niespóźnione buziaczki dla naszej najdzielniejszej forumowiczki Marysi Z OKAZJI 3 MIESIĘCY !!! 😘 😘 😘

... oraz dla pozostałych 3 miesięczniaków, którym nie przesłałyśmy ☺️ ☺️ ☺️ buziaczków 😘 😘 😘

• Mamusie
Doris25 dziekujemy 😉.
My dzis do Adrianka znow o Marysi gadalismy hehe.
Gosia a jeansy powyrzucalas czy jednak nie? Kurde nastraszylas mnie z tym ubrankiem bo ja w razie czego bede miala tylko 4 dni zeby cos wykombinowac.
BarbaraK my tez tak czasem mamy z tym krzykiem. Mi sie wydaje ze to jak malego tam skreca w brzuchu, ale wiesz ja jestem juz przewazliwiona na tym punkcie.

• Mamusie
Małgosia pewno im się coś powaliło, dlatego tak szybko hihi

Marlena normalnie będzie miłość hehe 😁

Spadam spać... gardło mnie boli i tyle Wam powiem 😞 głowę mam ciężką... gdzie mi tam do nauki teraz... mam nadzieję, że nie udupię tego bo będzie kaplica wtedy...

Seeeeeyyyyaaaa dziewczyny 🙂 Miłej nocki i pokolorowanych snów 🙃