Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Widzę że nie tylko ja przeglądam allegro 🙂

megan mówisz że licytowanie to u Ciebie choroba a ja dopiero zaczynam ale jak sie uzależnię to będzie wina emili 😜 śliczna ta bluza no i piżamka fajna 🙂

emilia ja narazie śpioszki jej zakładam a jak trafi się jakaś piżamka to się kupi 🙂 Co do pogody to u nas było ładnie ale czasem wiaterek był taki mocny a byłam po 14 jutro ma być cieplej 🙂

Tilii ja też uwielbiam sukienki ale kupuję Lence na rozmiar 80 86 to już będzie chodziła i przynajmniej to jakoś będzie wyglądało 😁

http://allegro.pl/przyczepa-rowerowa-2-osobowa-gwarancja-2-lata-w-wa-i2201331766.html
http://allegro.pl/przyczepa-rowerowa-1-osobowa-gwarancja-2-lata-w-wa-i2203830299.html

• Mamusie
Witam

Oj obiecuje cos ostatnio pisac w ciagu dnia a potem czas tak szybko leci ze juz wieczor i padam ale musze jeszcze napisac 🙂

Pogoda dzis cudna a my na spacerze nawet nie bylismy, spedzilam prawie 3 godz w kolejce do lekarza - wrrrr ale mam L-4 do konca miesiaca...

Za to pod wieczor skoczylismy ogladac spacerowki i najbardziej spasowała Nam jak na razie taka z tymze w sklepie chyba mieli stara wersje a ta jest
nowsza bo raczka nie miala tych "paskow" i ogolnie kolorystyka inna

http://allegro.pl/wozek-baby-design-mini-2012-okrycie-wys-0zl-folia-i2196818758.html

wozek jak dla Nas ok - raczka na calej dlugosc a nie tylko z boku, maly i w miare lekki, budka dobrze sie sklada i jest dosc zabudowana, tacka przy raczce
barierka przy dziecku i kosz w miare pojemny
jak zacznie się psuc albo co to zawsze mamy naszego FYN-a 😁
i będziemy raczej kupowac w sklepie jakby co zeby nie bylo ceregieli z reklamacją

Widzę dziewczyny że Wy dzisiaj intensywnie spacerowałyście, ja mam nadzieje że też wyskoczę jutro na spacera

McDa
- co do powierzchni puzzli to kapuje jaka jest, moja kolezanka ma takie puzzle z bajkami i one wlasnie maja taka powloke...
super fotki

MajaCh
- fajna ta chusteczka

emiliaeem - Ty Nam kobito znikniesz!!! jedz a jakby co to ja z chęcią oddam swoje kilogramy, bo pewnie ze mnie by szło zrobic Ciebie dwie 😜

Kiniek
- super strój, ale nie dla mnie, nie dosc ze rozstepy to jeszcze bym jak baleron wygladala 🙃

Gosiaczek
- sliczna ta kurteczka
co do gotowania obiadow to ja tez gdyby nie maz tobym nie gotowala bo by mi sie nie chcialo, nie gotowalabym dopoki nie zatesknilabym za "gotowanym" hehe

Tilii
- super Sabinka wyglada a chłopaki widzę szaleją

megan - gratulujemy ząbków
a powiedz fajna ta kostka?
ładna kurteczka
hehe co do Allegro to ja 80% ciuchów kupuje Rozbojnikowi wlasnie tam, poluje na okazje jak sęp hehe 🙃

emilia1
- wg mnie lepsze pajace czy spiochy zamiast pizamek, przynajmniej jak na razie ale wiadomo każda zrobi jak chce

hej Wercia bardzo ladny wozek daj znac jak bedzie w praktyce!!
Mcda odpisalam 🙂
kurde linkow a linkow.......w Polsce sa ladniejsze czapeczki tu to jakas masakra!!!! poszukam na allegro i mi siostra zamowi,swoja droga to przyszla chrzestna Zuzi 🙂
a mala spi, dzis maz sciagnal znow chodzik ,choc sie zapieralalm wlozylismy ja w niego na 10minut i az piala z radosci i nozkami juz siega podlogi troszke ,wczesniej wisiala w powietrzu...ale nie chce jej klasc tam dluzej niz 30 minut dziennie i to nie na raz.
ide dziewuszki,
dobranoc!

• Mamusie
Maja ja tez wkładam do chodzika tylko jak coś robię a tak to wole jak w łóżeczku trenuje wstawanie 😉 lub na macie jej aerobik 😜

Gosiaczek Natalia już się kręciła i tez za godz będzie jadła , ale oczy się kleją 😮
Ja tez zmykam dobranoc 😘 jeszcze was poklaskiwałam na koniec 😜

Emilia chamskie ale dobre 😁 a wogóle to chorujesz na róż jak widzę ,zupełnie jak ja przy córce 😁 🙃 🙃 🙃

O allegro mowa, geez ja potrafię dziennie wertować po kilkaset aukcji ...to już nałóg jest ;/ żeby tak jeszcze kasa spływała z nieba stale ehhh choć przyznam,że z wiosną zbliżającą się to tak bardziej o sobie pomyślałam ☺️ a to kiecki szukam, a to mi chrapkę na koturny zrobiłyście, a to kostium kąpielowy właśnie ☺️

Zmykam jeszcze poczytam i spać, branoc moje drogie!

• Mamusie
pierwsza!! heh witam 🙂

u nocka zdecydowanie lepiej, zasnęła ok 20.40 i jedna pobudka o 2.30 na jedzonko i spanie do 6.30, cyc i jeszcze godzinke drzemala 🙂 teraz się bawi w łóżku ze mną 🙂 normalnie byłabym niewyspana że tak szybko pobudka ale jak widzę to słoneczko za oknem to aż się chce wstawać!!! tylko że ja muszę teraz do szkoły jechać i wrócę ok 14 ale jeszcze będzie ładnie 🙂 i Paulinka skorzysta z pogody bo jedzie do mojej mamy a ona zawsze ją bierze na dwór więc pewnie będą się bawić w ogródku 🙂