Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Witam 🙂 🙂 🙂

Dużo zdrówka i buziaków od Lenki i Cioci dla LENKI 😘 😘 😘

Nocka standardowa, Lenka dzisiaj pierwszy raz powiedziała TATA i mało tego mówi to w kółko 🤪

My też dzisiaj na spacer 😎 😎 😎 obiad na mieście i zakup bucików dla Lenki a że galerie mamy 30 min drogi od nas to akurat spacerkiem dojdziemy 😉 a i przy Galerii powstały bloki mieszkalne i taki świetny plac zabaw podłoże zrobione z takiej specjalnej pianki że dzieci mogą po tym raczkować w wakacje będziemy tam co drugi dzień 😁

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Halo halo!!!

Witam i ja

Wszystkiego Najsuperowszego dla Lenki - to już 9 m-cy !!!
[color=purple][/color]

Pogoda super chociaz od kilku dni mamy z rana mgły...
Dzis tylko troszkę naskrobię bo po poludniu idziemy na urodziny do tesciowej takze musze wszystko naszykowac - no i super ładnie wszystko, bo wiadomo ze bedziemy "pod obstrzalem" 😜 😜 😜

Życzę miłej soboty, udanych zakupów, spacerów, smacznych obiadków na mieście i w domu no i grzecznych dzieciątek oczywiście 😁

😘 😘 😘

🙂 Sto lat kochanie malenkie 😁 jesssu jak ten czas pip pip pip .. 😜
Gosiaczek wiem o jaki plac Ci chodzi!!! i nas tez taki kawalek jest 😁 w parku to bardzo fajne rozwiazanie 🙂
Kurcze fajny ten fotelik .....ja sie za to wezme jak wrocimy z Pl.
Ej....znow oblalam prawko ☺️ 😠 ale co sie odwlecze to nie uciecze. Nie popuszcze sobie.

• Mamusie
Łojojoj... Jak cicho 🙃 🙂
Mąż się pluska, Olek molestuje Dziadka a ja mam chwilkę na Was! 😜

Kupiłam sobie dwie pary fajnych platform w CCC 🙂 Wykorzystałam okazję, bo miałam wziąć tylko jedne,a że Mąż spotkał kolegę,więc zapytałam przy Nim czy mogę drugie i Staruszkowi nie rzecz było odmówić 🤪

Poza tym już dzisiaj wymierzaliśmy okna w ,,nowej chałupie 🙃 I część przybudówki 🙃 Już się doczekać nie mogę ☺️

Megan znalazłam Marcela w ,,Dziecku" 🙂 Tylko ja myślałam,że On jest na okładce 🤪

My fotelika jeszcze nie mamy 🥴 Nie ma kiedy jechać...

Edytka
ale mi narobiłaś smaka na piwko 🤪 W sumie mogłabym trzasnąć,bo już nie karmię,ale podpisaliśmy abstynencję na rok w ofierze przy chrzcie Olka 😠 ☺️
Najlepszego dla Lenuśki 🙃 🙂
Spokojnej nocki 😘

• Mamusie
Witam wieczorem

Widzę że wszystkie korzystały z pięknego dnia 🙂 bo cisza tu 🤔 U nas ciepło ale nie aż tak jak u McDa

Spacer zaliczony 😎 zakupy udane ☺️ 😜 😁 Lence kupiłam trampeczki takie do kostki w H&M ogólnie nic nie ma albo duże rozmiary 🤢 i takie spodnie alladynki 😁 mąż kupił sobie koszule a ja żakiet i torebkę 🙃

emiliaeem no to widzę że zakupy udane ja tam nie mam z tym problemu mówię do męża tak: kurcze obie pary mi się podobają i są wygodne które wybrać? a on: weź obie 😉

tu Lenka przed spacerkiem

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/594/dsc0011ao.jpg/][IMG]http://img594.imageshack.us/img594/9288/dsc0011ao.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

emilia dzięki że mnie zaraziłaś licytacjami dzięki temu mamy ten śliczny płaszczyk w sam raz na naszą pogodę 😁

a tu Lenka mówi TATA i wkłada stópki do buzi wreszcie się doczekałam 🤪

http://www.youtube.com/watch?v=w7kH-9paQss&feature=youtu.be

• Mamusie
Witam,
Ja dziś dopiero teraz bo przed 7 jechałam już do szkoły, wróciłam o 15 a o 16 miałam gości więc musiałam szybko ogarnąć się, no i poszli godz temu, zmywarka załączona, resztki jedzenia schowane, reszta jutro 🙂

Paulince dziś się przebiła górna jedynka 🙂 także 3 ząbek jest 🤪

Sto lat dla Lenki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wercia właśnie jak dziś jechałam do Katowic to w Tychach się zaczęła straszna mgła…. A u nas ładnie 🙂

Gosiaczek
gratulacje dla Lenki za Tatę, moja się ciągle uczy, ale ważne że mama mówi hehe, mówi jeszcze baba, dziadziadziadzia… dajdajdaj i coraz więcej nowych ale tata nie umie

Emiliaeem to już w ogóle nie karmisz?

dobra ja zmykam spać, jutro znów do szkoły 😞

• Mamusie
McDa to gratulacje dla Paulinki 🙂 no i na pewno zacznie mówić tata ja moją 2 tygodnie uczyłam a poza tym to mówi mama, baba, dada, papa 🙂 ale to było takie miłe dla męża bo rano jak się obudziła to wzięliśmy ją do siebie do łóżka i ona wtedy pierwszy raz TATA TATA.

Zmykam. Dobranoc 😘

Hej Dziewczyny
my dziś pół dnia na dworze, z babcią,także Maksik padł jak kawka 🙂

Super postępy robią Wasze pociechy !!
u nas jakaś stagnacja, ale nie ma ciśnienia, córa była we wszystkim przodownikiem, a teraz kawał cholery i lenia to może chociaż synek przystopuje teraz, by potem się wykazać 😁

Zmykam spać zajrzałam odezwać się (żyjemy!) podczytać braki , ale nie odpisywałam każdej osobno ,bo padam na ryjek (dziś załatwiłam mycie okien),a w nocy przestawiamy zegarki do przodu ,więc mniej snu ;/

• Mamusie
witam 🙂

gosiaczek pięknie mówi , aż się nasłuchać nie mogę 🤪 a Natalia jak słucha 🙂 No cóż moja to raczkuje po całym mieszkaniu , a mówić to nie chce 😉 aaaaaaaaaaaa i piękny płaszczyk, cudnie w nim wygląda, ciesze się że go wylicytowałaś 😉

McDa gratuluje ząbka 😉

emiliaeem a ja głupia 3 tydzień licytuje platformy i przegrywam, a ty piszesz ,że w ccc kupiłaś 😠 czas chyba sie wybrać na prawdziwe zakupy z macankiem 😉

• Mamusie
Witam

Pogoda śliczna choć dzisiaj niby chłodniej ma być 🤢

Oglądała film Listy do M fajny można się pośmiać 😆

emilia ja i tak Cię podziwiam ze kupujesz buty przez internet ja bym się bała ja to muszę przymierzyć czy wygodne 😉

Kiniek fajnie że zaglądasz i że u Was wszystko dobrze i nie przejmuj się moja oprócz gadania niezbyt chętna do wysiłku fizycznego raczkować jej się nie chce tylko przesuwa się do tyłu na boki i przekręca się z brzuszka na plecy i na odwrót byle dotrzeć do celu 😜

Miłej niedzieli 😘

🙂 Mcda!!! Sto lat dla Paulinki!!! 🙂
Lenka swieatna i tatata 🙂 pogoda bardzo dopisuje 🙂 dziewczyny ale swietne ciuszki wyrwalam na lato dla malej 🙂 i ksiazeczki i kulki takie kolorowe 78 ich jest mala bedzie szalec jak sie obudzi.....a giluskow ciag dalszy.....
Emiliaeem 😁 cfaniaro!! 😜

• Mamusie
witam, ja już po szkole 🙂
mała ładnie spała w nocy bo obudziła sie tylko raz o 3.40 na jedzonko ale co z tego jak obudziła się o 5.40 starego czasu 😞( i spać już nie chciała tylko się bawić 🙂

dziękuję za życzonka, jak ten czas leci!!

MajaCh pochwal się ubrankami!

Gosiaczek tym razem i mnie wieje 🙂 ogólnie ciepło ale wiatr jest 😞

• Mamusie
no no ale ruch 😮

Lenka już śpi zasnęła przy jedzeniu bo od 13 nie spała 🤢

emiliaeem tak mi się przypominało że prosiłaś o pomysł na prezent na 30ste urodziny męża. Hmm sama mam ten sam problem ale mogę ci napisać co koleżanki swoim mężom sprezentowały, jedna zorganizowała imprezę w lokalu i zaprosiła znajomych męża a on o niczym nie wiedział, druga wykupiła skok spadochronowy, trzecia kupiła jakiś drogi zegarek reszty nie pamiętam 😜

• Mamusie
kurcze piszecie o prezentach na 30-stkę, mnie to czeka w przyszłym roku, jeszcze nad tym nie myslałam co sprezentować mężowi 🙂 ale mam gorszy problem, w czerwcu moja mama ma 50-tkę 😞 wstępnie myślałam coś o spa, ale muszę to przemyśleć.... może ma któraś jakiś pomysł?? i jeszcze brat ma 18-stkę, też w czerwcu;(

• Mamusie
McDa no to imprezy Ci się szykują 😜 jeśli wiesz że jak wykupisz spa mamie to pojedzie to uważam ze to świetny pomysł, mojej jakbym wykupiła to by nie pojechała bo znam swoją mamę 😜 a bratu na 18 hmm jej nie wiem chyba najlepiej dać kasę chyba że jesteś pewna na 99,9% co by chciał dostać 🙃
My z mężem jesteśmy z maja wiec może jakaś wspólna impreza albo gdzieś pojedziemy w końcu 30 lat ma się raz w życiu 😉 jej ale stara dupa ze mnie ☺️ 😜

poubieram ja poubieram ale juz nie dzis 😜 moze jutro po poludniu jak bedziemy miec czas . Ale fajny weekend 🙂 Dziewczyny mam pytanie odnosnie mleka...do karmiacych butla.Ile powinny teraz nasze maluchy maxymalnie wypijac? Zuzia sie wypiela na inne jedzenie.....nie chce sloiczkow, obiadkow,kaszek ,nic.....tylko mleko ,a i tego nie dopija do konca...pewnie zabki,bo kupa za kupa.

• Mamusie
Czołem po weekendzie 🙂

MajaCh a luźne te kupki? Bo u mojego Olka od wczoraj takie luźniejsze i do tego kilka w ciągu dnia... 🤨 Ale nie jest marudny.
A co do mleczka- na puszce jest napisane,że w 8 i 9 msc. 3 razy dziennie po 180 ml 🙂 Mój Mały potrafi wypić na raz 210 🤪

Gosiaczek ale Lena odstrojona 🙂

Miłego dnia 🙂

• Mamusie
witam 🙂

spóźnione , ale szczere życzenia dla Paulinki , dużo zdrówka 🙂

po tej zmianie czasu Natalia wczoraj poszła spać przed 21 i spala do 7 🤪 Za oknem słoneczko, ale podobno zimno 🤨Natalia wariuje w łóżeczku 😮, mam nadzieje ze troszkę się prześpi , bo na 11 ta muszę podrzucić ją kumpeli , ponieważ mam zabiegi na kręgosłup 😉 coś ,źle się dziś czuje , jestem jakaś roztrzęsiona i mam mroczki w oczach 😮 mam nadzieje ,że to szybko przejdzie 🙂

miłego dnia 😘

• Mamusie
Witam

U nas nocka inna jak u Ciebie emilia Lenka zasnęła parę minut po 19 , płakała o 21 wiec dałam jej mleczko potem o 2 mleczko i o 6 mleczko wstała po 8 😮 🙂 jej muszę jej wprowadzić herbatkę w nocy może teraz się uda 😜

emilia obyś lepiej się poczuła 😉

MajaCh niby dziecko powinno teraz pić mleczka 210ml ale moja piję 120-150ml 😉

Miłego dnia 🙂

u mnie też fajnie..poszedł spać o 8 o 2 picie i wstał o 8 rano ale ja mu dodaje do butelki 2 miarki kaszki na wode malinowej lub kaszki 5 zbóż z lipą ale wetedy daje 1,5 miarki na 210 i nie daje bytli w nocy

• Mamusie
witam,
a ja dziś miała super nockę, mała zasnęła po 21 i obudziła się na jedzenie dopiero o 5.15 🙂 ok 2 dawałam jej tylko smoczka... no i spała do 7.30 🙂 i widzę że odkąd przebiła się ta górna jedynka to śpi coraz lepiej.... oby tak zostało 🙂 ale jeszcze czekamy na drugą 😞