Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Witam

U nas nocka ok jedna pobudka na mleczko o 4 i wstała o 7 🙂

Pogoda śliczna wiec zaraz idziemy na spacerek i chyba cały dzień spędzimy na dworku wiec zjemy już na mieście 😜

darka takie spieczenie się jest niebezpieczne oby szybko Ci przeszło 😉

a tu Lenka pyta się czego???

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/444/dsc0002ll.jpg/][IMG]http://img444.imageshack.us/img444/4949/dsc0002ll.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
tu moja mała kibicka...ciąg dalszy 😉

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/163/dsc0048iw.jpg/][IMG]http://img163.imageshack.us/img163/718/dsc0048iw.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

reszta na aguagu 😁

a tu filmik jak Lence podoba się piosenka polska biało czerwoni 🙂 co prawda fajnie też się rusza jak jej śpiewam no ale nie chciałam Was dobić moim wokalem ☺️ 😜

http://www.youtube.com/watch?v=Qht0ckuolcc&feature=youtu.be

Miłego dnia 😎 😘

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzieńdobry!

Widze że mecz odsypiacie 🙂 Zawiedziona jesem na naszych chłopaków. Kuba tak pieknie sie wystawiał a tu żadnego precyzyjnego podania nie było - wściekła byłam jak nie wiem, no ale cóż - pozostaje czekac nastpne kilka ładnych lat

Gosiaczek no piękna ta twoja córcia - i jaka kibicka 🙂

Ja postanowiłamże ide w poniedziałek do lekarza z małym. Wole zapobiegac niż leczyć wiec ide póki nic sie innego z tymi plamami nie dzieje.

Zafarbowałam włosy - mam wisnie na glowie i zadowolona jestem - postaram sie dodać zdjecie w miedzyczasie...

Całą niedziele sama w domu a pogoda jako taka - mały śpi po drzemce ruszamy na spacer 🙂

• Mamusie
I ja pierwsza pogoda dopisuje to siedzicie z dzieciaczkami ale pod parasolem mam nadzieje

Ja opalania mam juz dosyc nabawilam sie oparzenia 1 stopnia i dziekuje juz bardzo 😞

a oto filmik jak OSkarek zapierdziela udalo mi sie tylko kawalek bo w domu nie mam takiej mozliwosci wszedzie sa progi a on jeszcze nie umie przez nie przejsc
http://www.youtube.com/watch?v=CXJ4BSzqiTU&feature=youtu.be
film slabej jakosci bo z tel krecony

Maly spi nocka w miare tylko ja nie stawalam a Adrian bo ja nie moglam sie ruszyc mam na plecach takie bąble wiec on mial dyzur ale tylko raz wstal i nad ranem o 5 zrobil nam budzik dalam mu herbatke i poszedl dalej spac o 8 ide zaniesc Adrianowi kawe bo zapomnial 🙂

Dzis znow cieplo wiec siedzimy w domu mamy zaluzje a wiec bedzie przyjemnie

Emiliaeem , ale ze mnie gapa 😠 spóźnione ale szczere, zdrówka, spełnienia marzeń, pociechy z Olo i męża rzecz jasna !! 😘 😘

Dareczko no pięknie śmiga Oskarek !! no to w pełni podepta roczek 🙃

Lecę, bo mam syrenę śniadaniową 😉

Miłego dnia Kochane!

• Mamusie
Ja wpadam się tylko przywitać 🙂

Nocka super jedna pobudka o 4 wstała o 7 🙂 Pogoda zapowiada się rewelacyjna wiec spędzimy dzień na dworku 🙂 co prawda mam projekt do zrobienia ale posiedzę nad nim wieczorkiem 😉

No i oczywiście dużo buziaków dla Patryczka oby rósł zdrowo był grzeczny i zawsze się uśmiechał oraz sprawiał swoim rodzicom dużo radości 😁 😘 😘 😘

• Mamusie
Patryczku!!!

W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzymy Ci
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów,
dużo zdrowia, no i serca Twoich bliskich….
Mnóstwo wielkich buziaczków przesyła ciocia Emilka i Olek 🙂

• Mamusie
Kinia dziękuję 🙂

A tak poza tym to dzień doberek! 🙂

Wpadłam złożyć Solenizantowi życzonka, a chłopcy moi już wołają na śniadanie 🙂

U nas w porządku, Olek troszkę pokasłuje,ale nie wiem czy to wina pogody czy alergenów w powietrzu 🤨
Wczoraj zabrali mnie na urodzinową podróż nad wodę 😁 Później na uroczysty obiad w postaci pizzy 😁 Ogólnie czas upłynął bardzo sympatycznie 😜

Wercia ale czas leci 🤪 Kochana dla Ciebie też dużo zdrówka i siły, bo to w końcu małe, ale Twoje święto też 😜 Ludzie zapominają ile to trudu trzeba włożyć w poród ☺️ Gratulacje dla Was wszystkich! 😘 😘 😘

• Mamusie
ale ze mnie gapa dziennie spogladam na date i w dniu w ktorym mam nie spojrze

Patryczku duzo zdrowka dla ciebie obys rósł zdrowo i jak najmniej mial siniakow a dla ciebie Zosiu i twojego meza wytrwalosci w wychowywaniu malego rozbojnika 😘 😘 😘 buziaczki od forumowej cioci Darii i spiacego obecnie Oskarka

Ja juz dzis nie zajrze na pewno teraz maly spi a potem nastepna po obiedzie i pozniej na pelnych obrotach cieszyc sie z pogody choc jak wstanie to wyjde z nim dopoki jest gdzie sie schowac w cieniu

• Mamusie
Witajcie babeczki 🙂)

U nas pogoda super, słońce i 22 stopnie.

Wercia wszystkiego najlepszego dla Patryczka!!!!!!!! zdrówka przede wszystkim, uśmiechu na twarzy, żeby nigdy rodzicom nie przysparzał kłopotów a był powodem samych radości i szczęścia, buziaki 🙂)

Ja wczoraj nie wchodziłam w ogóle na forum bo miałam doła po sobotnim meczu 😞( ale już ok i tak fajnie zagrali, może mogło być lepiej, ale w piłce czasem potrzebne jest trochę szczęcia i nam go zabrakło, ale i tak ich bardzo szanuje i jest ok. Ale na pewno nie będę juz oglądała meczu z Czechami 🙂) 🙂) pepiczki jedne 🙂) z Portugalią i tak przegraja. 😠

My sobie wczoraj pojechaliśmy z dziewczynami do Gdańska, obejrzeliśmy stadion Baltic Arena, bylismy na starówce. ATmosfera super, mnóstwo ludzi, wszędzie pełno Hiszpanów i Chorwatów (dzisiaj przecież mecz) zjedliśmy obiad, połaziliśmy trochę także wycieczka udana.

Od dzisiaj zaczynam biegać....nie sądziłam, że kiedyś to zrobię bo niestety nie lubię tego, ale sytuacja mnie zmusza, mam 2 kg do przodu i nie mogę tego zgubić. Emiliaeem ty biegasz i trochę znasz się na tym, powiedz od ilu minut powinnam zacząć, żebym jutro mogła wstac 🙂)

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
12 buzioli dla Patryczka 🙂 az nie do wiary 😁

ja troszke rozbita, dzis ide do zembologa zeby mi cos tam porobil z ta za ciezka plomba, dziecko macha papa teletubisiom i gada sobie pod noskiem ciagle i tanczy i tanczy i tanczy......heh wlasnie wstalysmy po drzemce obie, wogole to infekcja juz wygojona i wszystko gra tylko paluchy w buzi NON stop......
Darka Oskar wymiata 😁

• Mamusie
U mnie już 28 stopni jak dla mnie masakra , Lenka spała w domu bo chłodniej niż na dworze
a ja poszukuję prezentów 😜

co myślicie o tym http://allegro.pl/kiddieland-jezdzik-chodzik-odpychacz-myszki-minnie-i2407193074.html może któraś ma bo tak sobie myślę że chrzestny zamiast pchacza mógłby to kupić Lenka miała by 2w1 widziałam na żywo ( co prawda z księżniczkami a nie z myszką mini ale ta sama firma) i jest super 😁

MajaCh powodzenia u zembologa 😜

agapurka daj znać co lekarz powie na te plamki Filipa 😉

Kasia wytrwałości w bieganiu 😉 a mnie kto kopnie w tyłek żebym wróciła do ćwiczeń ☺️ 😜

• Mamusie
Hej Dziewczyny!!!

Ja tam ekspresem wskoczylam na forum poki Patryk spi
A wiec 😜

1. Dziekujemy za życzenia- dzis normalnie plakac mi sie az chce ze wzruszenia ze Malutki Krasnalek jest juz "dużym" Mistrzuniem 🙂

2. My wrocilismy z gor dopiero w sobote na sam mecz, pogoda w ostatni dzien pobytu byla super i odciagalismy na maxa powrot

3. Wczoraj mielismy msze w kosciele na Roczek - Patryk pierwszy raz siedzial w lawce, wił sie na maxa - hehe - jak dziecko z ADHD 🙃cala bylam osliniona

4. W mieszkaniu mam zaduch (28 stopni) na dworze 34
do tego milion tobolow do rozpakowania i prezenty ktore dostal wczoraj PAtryk

5. My robimy tylko kawe i ew jaka zimna plyte pod koniec tygodnia bo teraz nie damy rady

6. Zeby na maxa wykorzystac wolne meza wczoraj ze chrzestnymi Patryka wyskoczylismy jeszcze nad wode - czyli do 21 Nas nie bylo

To na razie tyle z naszego pokreconego na maxa żywota

W miare mozliwosci postaram sie nadrobic

A teraz znikam do tego chaosu............

• Mamusie
BUZIAKI DLA PATRYCZKA! NASZ NAJSTARSZY BOBASEK.

DUŻO ZDRÓWKA KOCHANY MISIU, ZROŚNIJ ZDROWO, ZAWSZE BĄDŹ UŚMIECHNIĘTY A SWOJE SMUTKI SZYBKO ZAMIENIAJ NA RADOŚĆ.
BĄDŹ POCIECHĄ RODZICÓW ANIOŁKU 😘

My wróciliśmy z Wro, co tam się działo w sobotę nie da się opisać 🙂
Mamy zarezerwowany domek nad morzem 07.07 jedziemy na urlop 🙂 Potem, jak zwykle zostaje u mamy.

Dałam dziś Lence pierwszy raz 3kę mleczko, jejku on też już niebawem ur. W niedziele imprezka 🙂

gosiaczek rewelacyjna zabawka, Lenka dostała to od znajomych tylko, że księżniczki i bawi się tym, a jak ją wozimy to jest wniebowzięta 🙂 POLECAM

Justynko, gdzie kupiliście dywan? Ja też chce taki czerwony 🙂

• Mamusie
tedit super że wyjazd się udał no i widzę że w urodzinki mojej Lenki jedziecie na wakacje 😁 dzięki za odpowiedz w takim razie chrzestny kupi Lence ten jeździk 🤪
a dywan kupiliśmy u faceta który sprzedaje na targu (bo ciężko było znaleźć taki żywy kolor trochę się najeździliśmy i naszukaliśmy) ale miał tylko prostokątny a my chcieliśmy w kwadracie wiec nam obciął i obszył 🙂

Lenka spała 1,5 godzinki wyjdę z nią koło 16 to słoneczko nie będzie już tak prażyć 😉

• Mamusie
ja tak ekspresem, wrzuce fotke jedna - taki dziś Patryk powitał swój roczek 🙂
Ja zdążyłam troche ogarnac, umyc podloge przynajmniej tam gdzie Patryk jest
jeszcze tobolow troche mam do rozpakowania
pranie sie pierze
fotka

[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a02f4bf4927cfb2c][IMG]http://images46.fotosik.pl/1610/a02f4bf4927cfb2cm.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
Dzieki Gosiaczek, że mi przypomniałaś tym linkiem, że ja mam taki "pchaczosamochód" 🙂) w piwnicy po starszej córce....super musze go umyć i już przynieść małej....kurcze całkiem o nim zapomniałam.

Byłam na dworzu, ale za gorąco. Ania śpi w domu a około 16 wyjdziemy.
Dziewczyny co dajecie do jedzenia? u mnie rano mleko, potem w zależności o której wstanie to 2-gi raz mleko (czaaaasem z kaszką), potem obiad (najczęściej nasza zupka z mięskiem), potem jakiś owoc lub serek. około 17 mleko i przed snem mleko.