Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

rose w aptece bo cholera wie czy kupisz orginały...ja już zaczęłam bo chce silnej regeneracji no i żeby włosy mi odrosły,,,tzn mam długie ale mi wycieniowała fryzjerka :-/ dałam sie namówić a ja po myciu wyglądam jak lew więc tylko prostownica i to godzinne prostowanie...a nie jest mi to na rękę więc stawiam na porost!!! ten seboradin niger ma jeszcze ampułki ale narazie nie mam tyle kasy.. mam szampon mgiełke no i nafta z jajem miodem i cytryną..zarąbiste efekty tylko nie przesadz tak jak ja z naftą bo mi podrażniło łeb...wiesz...pisało jedna łyżka stołowa a nie pół butelki ☺️ ale ja to taki agregat juz jestem zawsze przedobrze

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wercia82 napisał(a):
Znikam spac
Wklejam filmik jak Patryk nastawia pranie
http://www.youtube.com/watch?v=KNSr7bV8XRo&feature=youtu.be

Dobranoc 😘 😘 😘

pisze mi że ten film jest prywatny :-(

a no i Marcel ma dostać sanki od mojej cioci na mikołaja a ja kupuję coś drobnego dla bratanka jest o 3 miesiące strarszy niz Marcel...tak sie umówiliśmy z bratem a na gwiazdkę juz cos troszke droższego...Marcel dostanie młotek którym jak się udeży to śpiewa albo wydaje różne dźwięki a Filip od nas dostanie wiertarkę na baterie :-) która mówi

emiliaeem co ty jesz że jestes taka szczupła? ja z cwiczeniami przy SM nie moge przesadzać...ale poradź mi coś prosze bo znów tyję ☺️

• Mamusie
Witam

Nocka taka sobie ale przynajmniej spała do 8 😉

wercia musisz zaznaczyć żeby film był niepubliczny bo jest prywatny i nie można go zobaczyć 😉

rose witaj oj dawno Cię nie było zaglądaj zaglądaj częściej 😜

Maja dzięki ale nie pospałam no może kiedyś jak lenka zacznie przesypiać noce 😉 i jak tam w banku było?

McDa nie bardzo pomogę zawsze słaba byłam w wymyślaniu prezentów gdy chodziło o konkretną kwotę ale kubek to fajny pomysł 😉

a u nas biało wreszcie przyszła piękna zima 🙂

a i Lenka dostała na Mikołaja od znajomych taki prezent http://allegro.pl/hamleys-edukacyjny-sorter-ksztaltow-zoo-66549-i2839924469.html naprawdę fajny 😉

Hej 😁 Ja do banku dzis juz dzwonili ale mialam dzwiek wylaczony wiec pojdziemy osobiscie. 🙂
Rose z ta choinka to prawda.....ja tez sie obawiam zgroza mala napewno jej nie odpusci 😁
Wercia jak Patryk dokladny!!!! 😁 szok szok i jeszcze raz szok 😁
Mala od rana zgrzyta zebami 😁

• Mamusie
wercia to dopiero rośnie świetny kandydat na męża 😁

znalazłam coś takiego http://allegro.pl/muzyczny-tablet-farma-dotykowy-podswietlany-led-r-i2823186868.html u mnie w sklepie jest za 29zł i taki iphone http://allegro.pl/dotykowy-smartfon-kids-phone-edu-telefon-prezent-i2825283974.html u mnie w sklepie za 25zł więc dobre ceny może na coś się skuszę 😜 albo ten któraś go tu umieszczała http://allegro.pl/smily-play-smily-tablet-dotykowy-ekran-pl-an-s1146-i2836901031.html choć nie wiem czy Lenka będzie go szanował a jednak kosztuje trochę 😉 ale za to ma dużo wiecej funkcji 🤢

• Mamusie
Wercia jestem pod wrażeniem, jak ładnie koszt odniósł i jak się nagłówkowal przy zamykaniu 🙂 ponaciskał i przygląda się jak się pierze 🙂 genialne 🙂 Paulinka też wstawia mi do pralki ale wrzuci 2 rzeczy a potem wszystko wyciąga 😠 🤪

Rose koniecznie częściej pisz! i wrzuć jakieś foto Jaśka

Gosiaczek mi się najbardziej to pierwsze podoba... może dlatego że Paulinka uwielbia zwierzątka 🙂

• Mamusie
jeju Paulina dziś jest nie do zniesienia, chyba wychodzi ostatni kieł... na szczęście... zaczęłam ją już usypiać przed 18 bo nie mogłam z nia wytrzymać, o wszystko się buntowała, tylko laptopa i bajki chciała, ale potem znów zaczynała wrzeszczeć... wrr zasnęła o 18.15 i przed chwilą już płakała, dałam ją na łóżko i zasnęła drugi raz, mam nadzieję że na dłużej 😉

• Mamusie
Megan, co do tych włosów - mi sie kreca, wiec fryzjerka bardzo mi wycieniowala i teraz jestem taka wystrzępiona, do tego Jasiek mi wiecznie wyrywa jak śpię 🙃 napisz mi dokładny program kuracji, krok po kroku a zastosuję się, najpier nafta +masecza a pozniej seboradin tak? widziałamże jest w aptece internetowej, ale sprawdze jeszcze w normalnej. ja jestem za takimi naturalnymi metodami, zero chemii a efekt jest (oby)a ta placenta o której pisałas, też bedziemy ją stosować?
McDa, zdjęcia dodam, ale muszę ustawić konto jako prywatne, a ja się na tych ustawieniach nie znam, do tego muszę zabrać telefon męzowi, bo w tego tel są zdjecia Jaśka, bo wiem że mi nie pozwoliłby, bo znamy przypadek od naszej znajomej, gdzie na publicznym forum ona dodawała zdjęcia, a pozniej ktoś z jej rodziny znalazł zdjecia małej na fb u kogoś tam, wolę miec nad tym kontolę. ja nie mam fb, nk, nic z tych rzeczy, miałam ale pousuwałam po tej historii, bo tam dodawałam nasze zdjecia. uważajcie tez z tym aguagu, bo ja tam nie ufam.
Wercia, ale masz pomocnika, tak jak dziewczyny piszą bedzie kandydat na męża.
a ja dziś się byczę na urlopie, miałam sprzątać, ale leń mnie dapadł taki że wygonić go nie mogę.

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂

U nas piękna zima za oknem... Aż się świąt doczekać nie mogę 🙃
Oluś spał tylko raz w ciągu dnia,więc udydłał się już w łóżeczku 🙃
Poza tym kupiłam Mu dzisiaj tran norweski i zaczęłam podawać, bo prawdę powiedziawszy zaniedbałam te kwasy i oleje ☺️ Krzywił się,ale pokonał pierwszą dawkę 🙂
Oprócz tego dalej się buntuje i próbuje rządzić,ale skrupulatnie się nie dajemy 😜

Megan uroki zimy 🥴 Ja też czuję,że rosnę, chociaż aż tak bardzo nie widać,ale samopoczucie do doopy 🥴 Generalnie to ćwikam te brzuszki i się rozciagam 🙂 No i po 18 nie jem! Ostatnio z braku czasu często sobie odpuszczam,ale liczę,że te kalorie wyciąga ze mnie Olek... Czuję się jak flak właśnie od godz. 20 😮 😮 😮

Gosiaczek damy radę 😉 Powiem Ci szczerze,że ja po ciąży mam tak okropne huśtawki nastrojów i stany poddepresyjne 🤨 Nie wiem czy to podyktowane minioną burzą hormonalną, tak czy siak u mnie poród nic nie zmienił! A napięcie przedmiesiączkowe całkowity kosmos!!! Jutro mam wizytę u swojego ginekologa, więc się naskarżę jak baaardzo mi źle 😞 🙂 Może w cholerę zdecyduję się na jakąś (w miarę krótką) terapię hormonalną, bo naprawdę nie wyrabiam momentami...

McDa fajne te zegary,ale miałabym problem z odczytaniem godz 😁

Wercia ale Patryk porządkowy 🙃

Rose zaglądaj częściej! I pokaż Jasia 😜

• Mamusie
Witam ☺️ ☺️ ☺️

Dawno nie zaglądałam, brak czasu 😞 ale zaległości nadrobiłam 🙂 śliczne zdjęcia i filmiki 🙂

u nas troszkę się pozmieniało Natalia zasypia o 20 tej i śpi aż do 7-8 🙂 Ja chodzę na fitness , a poza tym wszystko ok Natali coraz więcej mówi teraz jest na etapie ciągłego mówienia tatuś apa chcę, musia baje chce i tak cały dzień 😉

• Mamusie
Hej laseczki!

Pierwszy dzień w pracy za mną. I dużo nauki przede mną ale nie zrażam się.
Rozłąka z Lenka nie była taka zła. Chyba byłam spokojna bo wiedziałam, że jest w dobrych rękach i Lena zna Nianię.
Jestem trochę zmęczona bo nie mogłam spać. Zaraz idę lulu...

Buźka!

ROSE więc tak: najpierw nakładamy tą miksture z nafty na odwrocie pisze jak ją zrobić ja trzymam godzinke później myjemy i nakładamy albo placentę albo mleczko z seboradin Niger ja wole to mleczko bo nie chce mieszac za bardzo...później płuczemy letnią wodą i na mokre włosy wcieramy w skore glowy mgielke seboradin Niger i przeciągamy grzebieniem :-)

• Mamusie
A ja byłam dzisiaj z Lenką u mojej mamy mąż nas odebrał i pojechaliśmy na kótkie zakupy bardzo męczące bo z Lenką 🥴

McDa ja kupiłam Lence na Mikołaja Iphona bo tych tabletów już nie było pewnie rozeszły się jak świrze bułeczki w końcu za taką cenę były że się nie dziwię 😉

emiliaeem
no musimy 😉 ja juz sobie obiecałam od marca idę na siłownię na jakieś zajęcia, do kosmetyczki no i postanowiłam ze będę częściej wychodzić bez małej i męża 😉 U mnie też biało 🙂 i czekam na święta 🙃

emilia super że jesteś 😜

tedit super że jesteś zadowolona z pracy tak trzymaj 😉

Zmykam do męża będziemy oglądać film "wieczór panieński" DOBRANOC 😘

• Mamusie
hej laseczki!

W koncu mam chwile by wpasc do was a tu tyle do czytania 😮

Obecnoe w domu jest syf przez wielkie S i ledwo na to juz patrzec moge. Kuchnia szcze nie zlozona bo maz sie rozchorowal, brak narzedzi...ech.. Filia pokoj pomalowany:-) , teraz ja sobie bede malowac jake i piratow z nibylqndi, misia mukiego...
Pieniadze ida jak woda i wszystko idzie nam pod gorke. . Wczoraj tachalam wozek z filipem bo nikt mi pomoc nie chcial a prosic soe nie bede. Schodzilam tez z wozkiem i Fifim to gosciu z naprzeciwka zamiast mi pomoc to mnie potracil i omal nie pierdyklam z filipem ze schodow! 😠

Nie ,am czasu nawet swobodnie sobie pierdnac za przeproszeniem, wkurza mnie to ze pienadze sie rozchodza, a w domu tylu rzeczy brakuje: 😠

Filipowi nakupowalam ciuszkow itp. Dzsiaj trafilam na fajna promocje i zestaw ciuchow na silownie kpilam w okazyjnej cenie, do tego marzyla mi sie bluzka z new yorkera, ale nie mialam kasy- teraz ide-a u 10e taniej 😉

Postaram sie zagladac jak dam rade.

Co do choinki to my kupujemy sztucxna 150cm, filip chwilowo jest zainteresowany bombkami wiec moze do swiat choinka przetrwa:-)

P.s dzisiaj wydrukowalam ksiazke-album z fifim jak rosl- jego pierwszy rok- az mi sie plakac chcialo:-)

• Mamusie
Witam wieczorkiem

"Kandydat na męża" nie spał dzis cały dzien takze polegl przed 21
Ostatnio chodzi spac ok 22 a nawet po 22 a budzi sie przed 8

Ja juz po zastrzyku, nie zdarzylismy dzis do przychodni ale pojechalismy
na pogotowie, mam nadzieje ze noc jakos wytrzymam

MajaCh - i ja mialam kiedys niebieskie lampki i bardzo mi sie podobaly

Gosiaczek - odpoczywaj
bardzo fajny ten sorter
z tych zabawek najbardziej podoba mi sie ten muzyczny tablet, w jakich sklepach go widzialas
bo jak na razie mnie chyba zostaje Allegro z ta moja "sprawnoscia"
Twoje postanowienia bardzo mi sie podobaja, ja tez potrzebuje zadbac o siebie, zwlaszcza z tymi moimi "zdrowotnymi" sprawami

McDa - apropo prezentu dla kolezanki to kubek to fajny pomysl, moze do tego
jakies czekoladki albo co...

rose - super ze czytasz no i ze napisalas
duzo wypoczynku na urlopie zycze
i tak jak reszta dziewczyn czekamy na fotki

emiliaeem
- przeczytalam wlasnie o Twoich nastrojach przed okresem i u mnie to samo, po ciazy nic sie nie zmienilo
nawet okres jak mam to czesto jest tak samo bolesny jak przed porodem a mowili ze podobno po porodzie jest lepiej
naskarzylam sie kiedys mojemu ginowi to mi przepisal Castagnus czy jakos tak, to taki ziolowy lek i g...o pomogl
daj koniecznie znac co dostaniesz i czy pomoglo...

emilia1
- super ze znalazlas czas dla siebie na fitness, to wazne aby dbac o siebie

tedit - gratulujemy pierwszego dnia w pracy,
bardzo mi sie podoba ze tak sobie zgraliscie z niania, ze juz zna Lenke
a czym sie zajmujesz w pracy jesli mozna wiedziec?

• Mamusie
Witam

Nocka standardowa ale wstała już o 7.30 😉

Nie wiem czy pamiętacie jak pisałam że robiłam badania Lence czy ma uczulenie to ta Pani lekarz zmarła co dla mnie było szokiem 😞 kobieta która zajmowała się medycyną naturalną bardzo uznana babka w środowisku lekarskim ale i wychwalana przez pacjentów miała wylew 🥴

agapurka sił życzę tak to jest że pieniążków zawsze szybko ubywa 🤢 Oby mąż szybko wrócił do zdrowia 🙂

wercia jak piszesz o zastrzykach to aż ciarki mnie przechodzą, ten sklep to Selgros 😉

idę na śniadanko. Miłego dnia 😘

rose napisał(a):
Megan - ta mgiełka to lotion? sorry ale jestem zacofana w nowinkach kosmetycznych ☺️
nafte mam kupic kosmetyczna w aptece? mowisz ze na odwrocie bedzie napisane? alez mnie zmotywowalas. zaczynam od jutra 😜

ta mgiełka to lotion , nafte kosmetyczną w aptece z niebieską etykietą bo ona z witaminami jest i na odwrocie masz przepis

Hej dziewczeta 😁 Jak milo jak weszlam a tu kazda po troszku sie odezwala 🙂 I u wszystkich w porzadku to mnie cieszy !! 😁
Ja mam na dzis plan w koncu pojsc i pierdolki kupic bo bede robic ozdoby na choinke z masy solnej! 😁 tak sobie wymyslilam ,mam piekne bombeczki itd z poprzednich lat ale chyba ustroje nimi dom a choinke ubiore w te z masy, zobaczymy jak moj zapal nie przepadniepo kilku bo wiem,ze to nie taka prosta sprawa ale ja lubie sie babrac wiec sprobuje 🙂
Jest u Was snieg??? u mnie jeszcze slonce nawet mrozu nie bylo w nocy nic. Moja zabka oglada baje, wczoraj paczka przyszla ktora z Polski wyslalam z zabawkami i ciuszkami malej. przydalby mi sie pokoj dla niej z nazwa bawialnia 😁 albo jakas mega szafa na zabawki.....
a aai bardzo mi sie podoba ten muzyczny tablet.

• Mamusie
Witam

Wczoraj Patryk szybko polegl ale byl chyba przemeczony i budzil sie kilka
razy przed polnoca z placzem

Mnie udalo sie odetchnac troche w nocy od natezonego bolu z racji ze zastrzyk bralam
pozno, no ale znowu wczesniej mnie bolalo

Co do śniegu to u Nas od wczoraj a dzisiaj dosypało trochę

agapurka
- zdrowka dla meza,
niestety znieczulica panuje coraz wieksza i egoizm, u Nas podobnie, mlodzi to juz wcale
nie pomoga ewentualnie starsze osoby a tak to olew
niestety kasa... ech zawsze rozchodzi sie jak woda

Gosiaczek
- niemile wiadomosci, szkoda pani doktor
karty mam do Selgrosa no i Macro ale z chodzeniem zle wiec lipa, zostaje Allegro

MajaCh
- no prosze, nie ma to jak ozdoby wlasnej produkcji, jak juz beda gotowe koniecznie sie pochwal
oj bawialnie to ja bym chciala i sypialnie i jakis składzik