Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
my dziś z Miśkiem pospaliśmy razem z dwie godzinki pożniej spacer z 2 h mały troche pomarudził ale obyło się bez cycka 😁 teraz mały został przekazany tatusiowi a ja zabieram sie do pracy a z godzinke kąpiel i mam nadzieje że po niej będziespał tak jak wcoraj 6 h byłoby super 🙃
witam wmisiaga 🙂

Dobry wieczór,
jakoś nie miałam okazji, żeby wcześniej coś napisać.
Paninka - ja bym chyba odpuściła kąpanie, zawsze to jakieś dodatkowe ryzyko.
Jola - mnie nie swędzą, ale jak mi mleko napływa do bimbołków to czuję mrowienie. Eh, nie lubię tego uczucia.
No i witam nową koleżankę. Bo my to chyba nie miałyśmy okazji ze sobą popisać 😉
He, he, co kilka dni ujawniają się czytelniczki naszych brzuszkowych wypocin 😉
Może i asiabak (czy jak jej tam) się ujawni 😁
Lecę kąpać księżniczkę, zajrzę później.

Witam nową mamę 🙂
Tosia już wykąpana zasnęła po czym obudziła się po 15min i teraz marudzi 😞 a w kąpanku tak słodko sobie popierdziała 😁 😁 😁
Jola mnie nie swędzą mam tak samo jak Jo-aneczka jak napływa mleko to takie mrowienie czuję
Paninka zdrówka dla Lilki 🙂

no spory chlopaszek 🙂
ale mi sie oczy kleja chyba sie poloze bo zmeczona jestem,caly dzien prawie Norbiego nosilam.
ooooooooo dziewczyny mialam wam powiedziec,w szkole mojej sostry jakis koles (no dorosly,ojciec jednej z uczennic) uderzyl malego chlopaszka z tzw "banki" bo ten...przewieszal dla zartu buciki w szatni.Chlopczyk jest w 3 klasie podst. Sprawa do sadu trafila.Ja pier*** zabilabym.

• Mamusie
jolajola81 moja Lilka miala 58 cm, a lezalam na sali z dziewczyna ktorej coreczka miala 53 i byla kilogram lzejsza...ogromna roznica 🤪 🤪
Daniela dziekujemy, mam nadzieje ze ten katar w nic groznego sie nie zamieni 🥴

jednak ja szybciutko wykapalismy, usnela ale zaraz sie obudzila bo jej tem katar przeszkadza 😞odciagnelam i jak na razie dalej spi...moze sa jakies krople czy inny lek ktory moge jej podac bez konsultacji z lekarzem...bo mam wrazenie ze woda morska i ciagle odciaganie powoduja ze jest tego coraz wiecej 😞

Paninka ja dla Tosi ide w poniedziałek kupić Euphorbium bo tez mam wrażenie ze woda morska to za mało
A ja sobie gotuję jabłuszka no i niunia dalej się męczy z zaśnięciem. Ja nie wiem tyle napierdziała a dalej ją brzuszek męczy...ech 😞

• Mamusie
daniela napisał(a):
Paninka ja dla Tosi ide w poniedziałek kupić Euphorbium bo tez mam wrażenie ze woda morska to za mało
A ja sobie gotuję jabłuszka no i niunia dalej się męczy z zaśnięciem. Ja nie wiem tyle napierdziała a dalej ją brzuszek męczy...ech 😞

a możesz mi powedzieć jak gotujesz te jabłka?

Anya napisał(a):
daniela napisał(a):

a możesz mi powedzieć jak gotujesz te jabłka?

Razem ze skórką wkładam do garnka zalewam wodą i gotuję do momentu aż odejdzie skórka 🙂 piekarnik mi nie działa więc sie trzeba jakoś ratować 🙂