Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

siehankowa może ta wysypka jest właśnie od wątroby...a co do nocy to postaraj się Kochaniutka zasnąć bo musisz być silna dla swojego syneczka...Dobrze,że w szpitalu jesteś i szukają przyczyn więc jesteście na dobrej drodze do wyleczenia 🙂 Bo jak dowiedzą się co się dzieje to na pewno wyleczą Ci syneczka, pomyśl że jesteś w komfortowej sytuacji co by mogło być gdybyś o niczym nie wiedziała...
KOCHANIUTKA TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO I ŚPIJCIE DOBRZE OBYDWOJE I NIECH BOZIA DA WAM ZDRÓWKO 😘 😘 😘 😘 😘 😘
DOBRANOC

siehankowa napisał(a):
a ja znowu wam pomarudze 😞
tym razem jestem podłamana 😞 Ksawier drugi raz miał pobierana krew i znów wyszło, że ma podwyższone wyniki wątrobowe 😞 normalnie jestem załamana 😞 żadnych leków ani w ciązy ani teraz nie przyjmowałam, więc skad to "dziadostwo"??!! pytałam doktorowej o czym może to swiadczyć, to powiedziała, że na razie nie chce mnie straszyć, ale w najgorszym wypadku o uszkodzeniu watroby 😞 jutro powie mi dokładnie co i jak, bo zrobia Ksawierowi usg... i jakby co to dostaniemy skierowanie na wrocław... noc mam juz z głowy 😞

siehankowa nie myśl o najgorszym, wiem, że to nie proste bo najłatwiej jest radzić komuś a jak się jest w takiej sytuacji to człowiek jest słaby. Sama przez to przechodziłam. Ale głowa do góry, jesteśmy z Wami. Pomodlę się przed snem za Ksawierka 🙂 Musi być dobrze.

Siehankowa Trzymaj się, na pewno wszystko będzie dobrze. 😘 😘 😘
Tosia kurde znowu się wybudziła, popierdziała i dalej marudzi 😞
pokłóciłam się z małżem i mam doła..idę się już położyć.

DOBRANOC

• Mamusie
Inez dziś to mi już nic nie łazi ale łaziło 😉
siehankowa ja się przyłoczam do tego co piszą pati i magda. myślę jeszcze ze ten wrocław to może i dobrze bo co się tu wysilac mają jak i tak nie są w stanie konkretów powiedziec. Grunt to trafic w dobre rece i pamiętaj bo to bardzo ważne- nie myśl o najgorszym i dziś masz się wyspac na miarę możliwości. Jeśli Ksawier zakwili to i tak się obudzisz, nie przeoczysz tego a musisz byc przytomna jutro i miec siły. To żę będziesz spała przy chorym dziecku nie świadczy ze jesteś złą matką, wręcz odwrotnie. Sama wiesz żę czasem trzeba za tych medyków myślec a jak z niewyspaną głową? Jestem z Tobą myślami i trzymam kciuki by wesprzec Cię chociaż w ten sposób i nie mów że marudzisz czy tam narzekasz bo po to jestesmy żeby wysłuchac.
DOBRANOC KOBITKI.
Jutro czyścimy komin zeby nie zamarznąc jak bedzie zima. Ale będzie jazda 🙃 🙃 bo luft idzie po skosie a sadze są w całym domu wtedy jak się go czyści to w razie czego wiecie co ze mną jakby mnie nie było. Będę w czarnym pyle szukac czarnego laptopa 😉 Az sie boję jutra, bez szpetnych słów się nie obejdzie przy tej robocie 😠
Dobranoc 🙂

• Mamusie
siehankowa ja tez popieram dziewczyny,nie martw się,bede trzymała kciuki za twojego maluszka.
Dziewczyny które podaja dicoflor 30 i karmia piersia proponuje wam rozrobić ten proszek z nie wielka ilością wody i wlać do strzykawki i jak będziecie karmić to delikatnie strzykawkę do buzi maluszka,mi tak poleciła połozna.Teraz jestem na butelce,to rozrabiam to z mlekiem i jest ok.
A mi chyba zraz prąd wyłącza ,bo cos mruga.A ja sam z Filipkiem i z kotem 😞 Mąz w pracy.
magdalena tobie też dużo zdrówka 🙂
brunia nie daj się teściowej.
Oki,ja uciekam,DOBRANOC.Przespanej nocki wam życzę 🙂

• Mamusie
Siehankowa trzymaj się kochana Napewno wszystko bedzie ok Trzymamy kciuki

A ja już nie daje rady. Normalnie ten babsztyl twierdzi że przekarmiam dziecko i godzine Oli wył z głodu a ta go próbowała herbatką poic bo twierdziła że to kolka!!!ale po godzinie nie wytrzymałam i przyniosłam butle a młody jak zwierzątko sie przyssał zjadł 120 a teraz lezy i sobie gurzy!
a na dodatek tweirdzi ze zimno mu jak w domu 24 stopnie a ona go przykrywa dwoma grubymi kocami! A jak przygotowalam kąpiel to ona do mnie " nie nagrzejesz tu przed kąpielą? z wielkim oburzeniem a ja na to że tak kąpie od urodzenia i co mam nagrzac do 30 stopni dom? To jak ona zamierza spac w takim upale? i poszłam po wanienke......Ja juz mam dosc. ale tylko do czwartku u mnie jest potem sie przenosi do córki.
Nie chce sie kłocic i jak cos mi mówi licze do 10 w myslach.
Bo chyba do jasnej ciasnej znam troche swoje dziecko!

• Mamusie
marta-lion napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Jutro czyścimy komin zeby nie zamarznąc jak bedzie zima. Ale będzie jazda 🙃 🙃

Hehe jak to brzmi 🤪 🤪 🤪

Nie wytrzymałam, zaglądam jeszcze a tu co? Marta, o czym Ty myślisz 🤪 ubranka miałaś oddac przecież 🤪
Dobranoc 😘

Kornelka7 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

Hehe jak to brzmi 🤪 🤪 🤪

Nie wytrzymałam, zaglądam jeszcze a tu co? Marta, o czym Ty myślisz 🤪 ubranka miałaś oddac przecież 🤪
Dobranoc 😘

hihihihih no nie mogę na Dobranoc też macie takie myśli i skojarzenia hhehe MY TO JESTEŚMY NIEZŁE BABECZKI 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
Brunia jak Cie czytam to mną az nosi z powodu tego co robi teściowa, ja bym nie wytrzymała tej godziny. Ani tego co robi nawet 1 minuty. Powiedz NIE i zobacz co się stanie. Gwarantuję Ci że na złe to nie wyjdzie nikomu, nie czekaj do czwartku i przepraszam że ja tak bezobcesowo ale kiedyś też taka byłam. Byle na odcisk komuś nie nadepnąc. G....o prawda. Depcz kiedy w grę wchodzi dobro Twojego dziecka. Ona zrozumie to w końcu a jak nie to nie, byle mąż stał za Tobą murem a jak nie to niech sam mamusi przypomni kto jest matką którego dziecka. O ludkowie co za istoty z niektórych babc. Trzymaj się dziewczyno i nie daj się.
Magda a kiedy tu o tym myślec 😉 dobrze, że chociaż nam się myślec o tym chce 😁 Mój chrapie 🤪
Dobranoc 🙂

marta-lion napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

Hehe jak to brzmi 🤪 🤪 🤪

Nie mogłam tego nie skomentować.............marcie zawsze tylko JEDNO w głowie 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

A tak w ogóle to witam wieczorkiem 🙂
siehankowa - uszy do góry, będzie dobrze, już nasze dobre fluidy wam pomogą 🙂
Kornelka - uwielbiam cię 🙂
Daniela - witaj w klubie - mój małż też mnie dziś nie tylko wkurzył ale nawet w*****ił.. no po pajac jeden został na 10 minut z dzieckiem w domu a ja k wróciłam to dziecko drze się w niebogłosy a ten w oknie siedzi i czeka na mnie, bo.. nie radzi sobie i z japą do mnie, gdzie ja tak długo byłam 😮 😮 😮 😮 no wiecie co... jak mała nie płacze to jest ok.. a jak zaczyna płakac to tatuś już szuka drogi ucieczki.... Opi*****łam pustaka, wyzwałam, wyrzyłam się a na koniec powiedziałam, że chyba zacznę funkcjonować jako samotna matka skoro on nie potrafi kila minut zając się dzieckiem... ech...... chwilami zastanawiam się kto w tym naszym domu jest głupszy 😮 😮 😮 😮

AAA i najważniejsze.. z bioderkami Jagódki wszystko ok ale cena wizyty już podrożała i płaciłyśmy 80 zł.... kurde, jak ja kocham naszą służbę zdrowia...

Uciekam spać, trochę gardło wykurować...

Do jutra kochane 😘

• Mamusie
Siehankowa nie martw się na zapas napewno wszystko będzie dobrze siła sierpnióweczek nie pozwoli by któremuś z maleńst coś było 🙂
Kornelcia rozbawiłaśmnie 🙂
ja juz po spacerze z psem areobiku teraz kolacja ( gotowane jabłka) i musze jeszcze popracować 🤢
a właśnie był u Michałka lekarz (takich to szukać ze świecą - super) powiedział że tak może się dziać że dziecko nie robi kupki i że to w wyniku wchłaniania całego pokarmu przez organizm i nic nie zostaje na kupkę 😜 a ja głupa myślałam ze to zwężenie odbytu ☺️
słodkich snów mamusie i dzidzusie 😘

• Mamusie
madalena20 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

Hehe jak to brzmi 🤪 🤪 🤪

Dobranoc 😘

hihihihih no nie mogę na Dobranoc też macie takie myśli i skojarzenia hhehe MY TO JESTEŚMY NIEZŁE BABECZKI 🤪 🤪 🤪

Ja to normalnie jakaś inna jestem, bo w ogóle mi się nie skojarzyło 😁

• Mamusie
Kornelka chyba masz racje bo normalnie nie da sie z nią wytrzymac....Uparła sie obciac malemu paznokcie i po drugim obciela mu skórke 😞 Płakał tak żałosnie ze myslałam ze ją udusze. I powiedziałam wszystko mojemu m a on ją opierdzielił. Tylko ze ona sie obraziła teraz na mnie i nie gada ze mną.Rany jakie to pokrecone. ale pomimo obrazenia musiała powiedziec ze powinnnam przestac dawac kropelki (bo daje Sab simplex i dzieki Bogu kolki sie skonczyły) bo truje dziecko!!
Acha i to jest kobieta ze wsi i chyba zacofana bo mówi do mnie ze moze powinnam mleko zwykłe dawac a nie mm 🤪 Chora baba.Juz lece i łaciate kupuje i małemu daje 🤪 niedoczekanie 😁