Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
madalena20 napisał(a):
ann5353 napisał(a):
madalena20 napisał(a):
I jeszcze jedno zdjęcie 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/507/dscf5411.jpg/][IMG]http://img507.imageshack.us/img507/4114/dscf5411.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Śliczny, a jaka super czapa 🙂

zamówiłam u tego samego sprzedawcy na allegro co Ty dla swojej Haneczki 🙂

Oni rzeczywiście mają super te czapy 🤪 Był jeszcze bodajże sówki, truskawki itp. No i fajnie się noszą 🙂

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Madalena ale śliczny synuś 🤪 a ubranko fajowe 🙂
Paninka balerinka też przecudna 🤪
ja już posprzątałam, pomyłam podłogi, pranie wywiesiłam, byłam w sklepie, Tosia jeszcze się wietrzy na dworze. Dzisiaj śliczna pogoda 🙂

• Mamusie
dzień dobry 🙂
U nas nocka super,jak Filip zasnął o 19.30to obudził się o 5.20,mleczko i spalismy do 8.30 🙂 🙂
I jest juz lepiej,dziś ostatni zastrzyk wieczorem.Nad ranem miał jeszcze troszkę plam,ale nie było tak jak w piątek.
magdalena super czapa 🙂
paninka twoja córunia wyglada jak cukiereczek 🙂
Co do pomocy męża nad małym,to nie narzekam.Zajmuje sie chętnie małym,jeździ na spacery i kąpie małego.Gorzej z przebraniem.
My dziś wybieramy się na zakupy.Pogoda nie bardzo,ciepło ale pochmurno.Będę was poczytywała.

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Piszę do Was oczywiście z synkiem na ręku. Dziś wytrzymał w łóżeczku 10min 🤢 Przynajmniej zdążyłam pranie wstawić i zaparzyć herbatę 😁
Paninka śliczna balerinka. Cudne ma oczka Twoja córunia 🙂
Magda Twój syneczek coraz ładniejszy 🙂 Słodziutki jest bardzo, a te policzki to bym zacałowała 😁
Co do mężów i ich pomocy, to ja nie mam co narzekać. M. pomaga we wszystkim. Kochany jest naprawdę. Często przychodzi bardzo zmęczony z pracy, a i tak od razu bierze małego i się nim zajmuje, bo po prostu to lubi 🙂
Idę na spacerek, miłego dnia 😘

P.S. Zaznaczanie i pogrubianie wyrazu jedną ręką to naprawdę wyczyn 😜

• Mamusie
jeszcze raz wszystkim dziekujemy 😘 😘 😘 😘 😘

madalena ale cudne niebieskie oczeta ma szymus!!! ślicznie!
ann tesciowa czape robi...a własciwie trzy w roznych kolorach wiec nie zamawiam...tak sie zawzieła ze kilka razy dziennie przychodzi i przymierza czy nie za ciasna itp. 🤪jak skonczy to sie pochwale 😜 a dzisiaj mi powiedziała ze jak dziecku ulewa sie twarozkiem to znaczy ze rosnie 😮 😮 😮

Lilka dzisiaj odbic po jedzonku nie mogła...niby jej sie odbiło ale potem lezała i co chwile jej sie troszeczke ulewało 🤔teraz juz ok spi na dworku

Ann dzięki 🙂
Aneczka to super że Filipkowi się poprawia 🙂
Inez a może miejsce w którym stoi łóżeczko mu nie odpowiada? albo już tak się przyzwyczaił do rąk.... zupełnie nie wiem co Ci poradzić i współczuję...
Tosia na dworze pospała prawie 3godzinki. Pojadła, chwilkę pobuszowała a teraz leży w lóżeczku i próbuje zasnąć a my z Gabi jemy obiadek

• Mamusie
Paninka napisał(a):
jeszcze raz wszystkim dziekujemy 😘 😘 😘 😘 😘

madalena ale cudne niebieskie oczeta ma szymus!!! ślicznie!
ann tesciowa czape robi...a własciwie trzy w roznych kolorach wiec nie zamawiam...tak sie zawzieła ze kilka razy dziennie przychodzi i przymierza czy nie za ciasna itp. 🤪jak skonczy to sie pochwale 😜 a dzisiaj mi powiedziała ze jak dziecku ulewa sie twarozkiem to znaczy ze rosnie 😮 😮 😮

Lilka dzisiaj odbic po jedzonku nie mogła...niby jej sie odbiło ale potem lezała i co chwile jej sie troszeczke ulewało 🤔teraz juz ok spi na dworku

No to faktycznie się zawzięła 🤪 Będzie miała Lila wybór 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
Już pora się przywitac 🙂
Dzień dobry 🙂 🙂
Ja dziś zaganiana strasznie 😜 Tylko się przywitac chciałam i powiedziec , że u nas wszystko ok zdrówka wszystkim życzymy i lecę jak zwykle do zlewu i obiad muszę zrobic i nic nie czytałam Was i nie wiem ale liczę na to że pózniej nadrobię zaległości i poczytam Was, tylko muszę się ogarnąc najpierw.
Magda dzięki igromniaste za zmianę avatarka 😘 😘 Tak patrze na Ryśka a on taki niepodobny 🙃 😁 do siebie 🙃 Ledwo go poznałam 🙃 🙃 😉 Nie wiem czemu nie mogę sama tego zrobi, zmienic avatarka 🥴 Się może potem dowiem 🙂 Oj już zmykam bo serio ja w lesie ze wszystkim. Córka ma dziś urodziny i jabłecznik Fogi chce zrobic i tylko latam po domu i w sumie nie wiem za czym ja tak latam 🙃 A to herbatka a to kawka a to jedzonko dla Rysia a to na tarasik syneczka a to przewinąc i ooo... 14 za pasem 🤪
A to sie jeszcze pochwalę 😉 Mój osobisty został dziś z synkiem na 2,5 godziny a ja na miasto wyskoczyłam, małe zakupy zrobiłam z siostrą kawkę wypiłam i trochę świata zobaczyłam 🤪 🤪 Jestem happy 🤪 🤪 Czyżby przeze mnie przemawiało TO jutro? 🙃 🙂 Pozdrawiam Was milutkie moje 😘 😘

Madziu dziękuję, rozumiem, że wzdłuż moich nóg?
Ja bardzo często kładę go sobie na brzuchu i wtedy zadziera główkę pięknie,
a problem ma na twardym podłożu...
coś mi się wydaje, że u nas to też kwestia rączek, które tak brzydko sobie układa.
Oj czekam już na tą kontrolę, żeby wiedzieć co i jak 🤢

aneczkare
super, że Filipek ma się lepiej i tak dobrze to zniósł 🙂

daniela wow-Ty to musisz być Laseczka!!! 😁

moniczek witaj po powrocie 🙂

Inez
wygląda na to, że Tymonek się przyzwyczaił do takich dobroci i niełatwo mu z tego zrezygnować.
Trzymam kciuki by udało się temu zaradzić 😉

ann jak Igorek, zdrowy już?

Kornelka cieszę się, że nastało lepsze "jutro" 🙂

Wiemy co u siehankowej i Ksawierka?

U nas Maciuś śpi a ja wcinam rizotto 🙂