Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
foga ja tez wysle troche ciuszkow tylko juz nie dzisiaj bo kawał drogi mam na poczte...w przyszlym tygodniu postaram sie pojsc jakos na poczatku....albo w przyszla srode bo idziemy na szczepienia a poczta jest obok...tylko to tez uzywane ( nie wszystko przez Lilke ale ja dostalam juz po synku ciotki)

Dzięki dziewczyny.. ja o używanych myślałam ciuszkach, dziewczyna nie jest wybredna 🙂 A zamek w pościeli moja siostra naprawi lub wszyje nowy 🙂
Oczywiście pokryję koszty wysyłki by was nie narażać ...

Boże a my na 16 mamy jechac na mierzenie i ważenia Jagody 🤢 a taka pogoda, że nawet psa bym z domu nie wygoniła.....zimno, mgła, mżawka......bleeeeeeee. Nie chce mi się jechać... i zanim w aucie się nagrzeje, to my już dojedziemy 🤢 🤢 🤢

• Mamusie
Kurde czytam w biegu żhttp://www...cji_wirtualnej/ptysio_/by zaległości nie miec ale wkurzam się bo odniesc się nie nadążam.. Rysiulek też dziś koncert przy karmieniu dał, mało z rąk nie wypadł a do samochodu jak go włożyłam to samo i przy ubieraniu i zanim bramę otworzyłam to ju śliny miał w gardle tyle bo jej nie nadążał łykac dopiero jak ruszyłam to przestał. teraz śpi i nie wiem za co się wziac najpierw to najpierw poczytam. kupiłam do butelki lovi smoka2 i zobaczymy. Ogólnie chociaż wszystkim zdrówka życzę i powodzenia we wszystkim.

oooo czytam swojego posta i nie wiem skąd mi sie to http://......wzięło 😮 😮

• Mamusie
Foga napisał(a):
Paninka - to witaj w kubie.. ja tylko oczy nacieszyłam 🙂 Dobre i to 😁

Diviana jakostium kąpielowy bym chciała i może któras sukienka by na mnie wlazła ale ja czasu teraz mam zero żeby się zastanowic, wszystko w biegu..... może innym razem, na spokojnie zdecyduję sie a Ty przy jakiejś okazji wyślesz. Ni echcę kłopotu robic a zdecydowac się łątwo nie mogę i jeszcze kurcze zaległości mailowe mam i przelewowe.

• Mamusie
Foga napisał(a):
Dzięki dziewczynki 😉 juz piszę adres, tylko oczywiście moja Klaryska już się obudziła.......naspała się, że ho ho

Foga wyślij i mi. jak się ogarnę to coś naszykuję. może córkę zmobilizuję żeby na pocztę pojechała ale dopiero jak wróci z podróży bo po Polsce się ,,szwęda" 😉

siehankowa napisał(a):
andzelika, babka jednak wysłała już wczoraj te butki na mój adres... jak tylko dojdą - odsyłam je do ciebie 🙂

W porządku, nie pali się 😁 Dobrze, że chociaż w ogóle wysłała hehe 😁 😁

• Mamusie
Dzięki dziewczynki za życzenia zdrówka 😘 😘 😘
Bańki postawione i Iguś leży pod kołderką.
Daniela mata doszła 🙂 Wstawię jakieś zdjątko jak mi szwagierka zdjęcia na gwizdek zgra 🙂
Słuchałam expose premiera, co prawda nie całe, bo Igorek chciał bajki oglądać, ale jest tak: becikowe chcą utrzymać, odliczenie od podatku na dzieci też, a na trzecie i kolejne zwiększenie o 50% 🙂 Zabierają ulgę na internet.
I może Madalenka zrobimy na sierpnióweczkach jeszcze jedną rubrykę w tabelce na adresy, bo widzę, że się przydają 🙂

Andzelika napisał(a):
siehankowa napisał(a):
andzelika, babka jednak wysłała już wczoraj te butki na mój adres... jak tylko dojdą - odsyłam je do ciebie 🙂

W porządku, nie pali się 😁 Dobrze, że chociaż w ogóle wysłała hehe 😁 😁

wiesz, babka chciała dobrze, żeby było szybko (rzadko kto wysyła rzeczy jeszcze przed wpłatą 😜 ) więc nie ma sie jej co czepiać 😁

a ja mam pytanie za 100pkt, które nurtuje mnie za kazdym razem jak jestem w biedronce 😁
co oznacza ze mięso jest garmażeryjne? 🙃

i jeszcze z innej beczki, jaka jest różnica między stanem cywilnym a stanem rodzinnym? bo wypełniam dzis pewien wniosek i za cholere nie wiem 😜

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
a ja mam pytanie za 100pkt, które nurtuje mnie za kazdym razem jak jestem w biedronce 😁

i jeszcze z innej beczki, jaka jest różnica między stanem cywilnym a stanem rodzinnym? bo wypełniam dzis pewien wniosek i za cholere nie wiem 😜

Nie jestem pewna, ale stan cywilny to kawaler, panna, żonaty, mężatka, a rodzinny to liczba dzieci... Chyba...

ann5353 napisał(a):
siehankowa napisał(a):

Nie jestem pewna, ale stan cywilny to kawaler, panna, żonaty, mężatka, a rodzinny to liczba dzieci... Chyba...

no też tak myślałam ale nieraz do tego jeszcze wliczają się partnerzy.... np w bankach tak jest.....